ندای لرستان

آخرين مطالب

20 راس قوچ و میش پارک پردیسان بجنورد به بخش خصوصی واگذار شد سازمان حفاظت محیط زیست

20 راس قوچ و میش پارک پردیسان بجنورد به بخش خصوصی واگذار شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: انتقال 20 راس قوچ و میش از پارک پردیسان بجنورد و واگذاری آن به بخش خصوصی آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، حبیب لشکری روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نخستین مرکز تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی استان مجوز فعالیت دریافت کرده و توسط بخش خصوصی در منطقه گلی شهرستان بجنورد راه اندازی شده است.
وی افزود: با دریافت مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست، 20 راس قوچ و میش از پارک پردیسان بجنورد (در منطقه باباامان) به بخش خصوصی واگذار می شود که کار زنده گیری و انتقال آن آغاز شده است.
وی گفت: پیش از این، بهای قوچ و میش برای واگذاری به بخش خصوصی، به میزان نصف ضرر و زیان ناشی از تلف کردن این حیوان تعیین شده بود اما این میزان برای سرمایه گذار صرفه اقتصادی ندارد، از این رو منتظر تعیین و اعلام قیمت جدید برای واگذاری وحوش هستیم.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با بیان اینکه سرمایه گذار تعهد کرده است که وجوه مربوط را پرداخت کند، گفت: سرمایه گذار، متقاضی دریافت تعداد بیشتری قوچ و میش شده است اما در این مرحله 20 راس از این گونه در اختیار وی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذار، طرح راه اندازی مرکز تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی را به بهره برداری رسانده است و فعالیت خود را زیر نظر این اداره کل آغاز کرده است.
لشکری گفت: قوچ و میش های پروش داده شده در این مرکز، در صورت رعایت شرایط، کشتار می شوند و برای پاسخ به ذائقه افراد به گوشت وحوش، عرضه می شوند.
وی گفت: پیش از این، 10 راس مرال از پارک پردیسان بجنورد به مرکز تکثیر و پرورش این گونه وحشی در شهرستان جاجرم منتقل شده بود و قرار است 10 راس دیگر هم منتقل شود.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی اظهار داشت: رویکرد این اداره انتقال تمام مرال ها و حتی قوچ و میش ها از پارک پردیسان است و اولویت در نگهداری این وحوش، بخش خصوصی است.
در خراسان شمالی 65 گونه پستاندار از 197 گونه موجود در کشور زیست دارد و 141 گونه پرنده از 532 گونه موجود در کشور، 68 خزنده از 228 گونه موجود کشور، چهار گونه خزنده دوزیست از 20 گونه موجود و هشت گونه ماهی و آبزی از مجموع 160 گونه آبزی موجود در کشور زیست می کنند که برخی از این گونه ها نظیر یوزپلنگ، بالابان، هوبره، کبک دری و کرکس مصری در طبقه بندی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت (IUCN) در رده‌های بحرانی و در حال انقراض قرار دارند.
اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گستره ای افزون بر 197 هزار هکتار شامل مناطق حفاظت شده و پارک های ملی سالوک، ساریگل و ضامن آهو، مناطق حفاظت شده قرخود، گلول، سرانی و پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم را که محل زیست پلنگ ها است، مدیریت می کند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/174308/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟