يکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

از حصار حبس تا بازار کار برای ۶۰ زندانی آزاده شده در بروجرد لرستان

از حصار حبس تا بازار کار برای ۶۰ زندانی آزاده شده در بروجرد لرستان
ندای لرستان - دادستان عمومی و انقلاب بروجرد از فراهم‌شدن فرصت اشتغال برای ۶۰ نفر از مددجویان آزادشده در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - دادستان عمومی و انقلاب بروجرد از فراهم‌شدن فرصت اشتغال برای ۶۰ نفر از مددجویان آزادشده در این شهرستان خبر داد.

ندای لرستان


به گزارش خ برگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛گودرز امرایی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های تحولی دستگاه قضایی،فراهم‌سازی بسترهای لازم برای بازگشت آبرومندانه زندانیان به جامعه و بازار کار است،گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ، ۶۰ نفر از زندانیان آزادشده در شهرستان بروجرد به چرخه اشتغال بازگشتند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بروجرد افزود: جلوگیری از بازگشت مجدد افراد به محیط زندان از اهداف اجرای برنامه‌های حمایتی و تسهیل مسیر اشتغال است و هنگامی که فرد آزاد شده دارای شغل پایدار باشد، احتمال آسیب‌های اجتماعی و ارتکاب مجدد جرم به حداقل می‌رسد.
وی ا شتغال را مؤثرترین عامل در باز اجتماعی‌شدن مددجویان عنوان کرد و افزود: اشتغال پایدار نیازمند یک عزم عمومی است و همه ی دستگاه‌های متولی و بخش‌های اقتصادی باید با ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر، به روند بازاجتماعی‌شدن زندانیان کمک کنند.
دادستان بروجرد تأکید کرد: اقدامات حمایتی دستگاه قضا در این شهرستان با قوت ادامه خواهد داشت تا با ایجاد ثبات شغلی برای زندانیان آزادشده، مسیر بازگشت آنان به کانون خانواده و اجتماع هموارتر شود.


نظرات شما