ندای لرستان

آخرين مطالب

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور

لزوم رسیدگی سریع به خانواده های شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی 12 روزه سیاسی

لزوم رسیدگی سریع به خانواده های شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی 12 روزه
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - آیت الله طباطبایی نژاد گفت: مجروحین و جانبازان باید مورد توجه ویژه قرار گیرند تا روحیه دینی خود را حفظ کنند و مشکلات جسمی و پزشکی آنان باید به سرعت رفع شود.

به گزارش «ایثار»، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و جمعی از معاونین با عرض تبریک و تسلیت شهادت هموطنان در حمله 12 روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر لزوم ادای دین به خانواده شهدا تأکید کرد.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اولویت رسیدگی به مجروحان و جانبازان، اظهار داشت: مجروحین و جانبازان باید مورد توجه ویژه قرار گیرند تا روحیه دینی خود را حفظ کنند و مشکلات جسمی و پزشکی آنان باید به سرعت رفع شود.
امام جمعه اصفهان همچنین با تاکید بر ضرورت حمایت از افرادی که در جریان حملات دشمن دچار معلولیت شده اند، تصریح کرد: برای جانبازان به ویژه افراد قطع نخاع باید امکانات رفاهی کامل فراهم شود و نیازهای روحی آنان تأمین شود.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به محدودیت های دولت در ساخت مسکن برای جانبازان، از خیرین خواست تا در این زمینه کمک کنند و افزود: انسان تا در راه خدا مال ندهد، به خدا نزدیک نمی شود و این افراد به گردن ما حق دارند.
در ادامه، امام جمعه اصفهان با استناد به آیات قرآن کریم، بر لزوم مقاومت در برابر دشمنان اشاره کرد و گفت: دفع فساد از زمین وظیفه هر انسان مؤمنی است و دشمنان امروز در لباس یهود و صهیونیسم با ایران مقابله می کنند، اما روحیه عهدشکنی در میان ایرانیان وجود ندارد.
عضو خبرگان رهبری همچنین به قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: هیچ کشوری جرات جنگ زمینی با ایران را ندارد، چرا که درسه ای جنگ هشت ساله تحمیلی را به همسایگان آموخته ایم.
امام جمعه اصفهان در پایان، به تبیین ضرورت ایستادگی در برابر ستمگران پرداخت و خاطرنشان کرد: مؤمنان باید همواره در جبهه حق حاضر باشند و از هیچ تلاشی در این مسیر فروگذار نکنند. 
در این دیدار دکترفریده اولاد قباد معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به حمله ددمنشانه رژیم منحوس صیونیستی که سبب به شهادت رسیدن جمعی از سرداران سپاه، دانشمندان هسته ای و نخبگان علمی و مردم بی گناه شد از تشکیل کمیته ای ویژه در بنیاد شهید کشور خبر داد و اظهار داشت: این کمیته دیدارهایی را با خانواده های شهدا داشته است و این دیدارها در استان هایی که شهید داده اند انجام می شود.
وی افزود: مکاتباتی نیز با وزارت بهداشت، وزارت کشور، هلال احمر و قوه قضاییه برای شناسایی و تشکیل پرونده شهدا و جانبازان این حملات انجام شد و هم چنین جلسه ای با قوه قضاییه برای تشکیل کمیته بحران برگزار شد، چرا که شماری از شهدا و جانبازان مربوط به زندان اوین بوده اند. 
وی استان اصفهان را از نظر تاریخی، وجود علما و فقها و آمار شهدا در طول بیش از 40 سال انقلاب اسلامی پیشرو دانست و گفت: درباره مسکن خانواده شهدا و جانبازان، حدود 80 هزار پرونده شهید و جانباز و آزاده در اصفهان وجود دارد. 
گفتنی است در تجاوز 12 روزه آمریکا و رژیم صهیونی، استان اصفهان 85 شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1037829/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صبح نو: این فیلم خانواده ستیز است

قمار ماشه

شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد

قیمت دام زنده امروز 22 تیر 1404

ابرناکی و وزش باد در لرستان

قدردانی استاندار لرستان از تلاش نیروی انتظامی در تأمین امنیت

از علائم کمبود این ویتامین حالت تهوع است

زمان اعلام لیست نهایی پیاتزا برای تقابل با لهستان

تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران قهرمان آسیا شد

وضعیت بازار خودرو ایران پس از جنگ 12 روزه

تحویل بیش از 30 کیلوگرم طلا و 1000 میلیارد تومان برداشت ریالی به کاربران اپلیکیشن آپ، از شروع شرایط جنگی

اتصال کدملی و کدپستی شهروندان در چارچوب تکمیل سامانه املاک

عرضه زمین برای ساخت مسکن معیشت‌محور، بهترین مسیر تقویت فرزندآوری

این 5 نشانه در بدن را جدی بگیرید

جنگ غول‌های اروپا بر سر خرید ستاره چلسی

ذوب‌آهن: قاضی پور با ما قرارداد دارد

فعالیت 120 تور لیدر مجاز در لرستان

فارن پالیسی: چرا ترامپ سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا را ضعیف می‏‌کند؟

رسانه سعودی: چرا ترکیه نتوانست میان ایران و اسرائیل میانجیگری کند؟

آب سدها از نصف کم‌تر شد

افزایش سهمیه سوخت ناوگان مسافری به 400 لیتر

وزیر نیرو: خشکسالی تهران در 6 دهه گذشته بی سابقه است

جزئیات فروش ارز به زائران اربعین اعلام شد

ممنوعیت 9 روزه فروش بلیت اتوبوس به مقاصد غیر اربعینی

معاون سازمان هواپیمایی کشوری: نرخ بلیت پروازهای اربعین به زودی اعلام می‌شود

شاخص بورس 30هزار واحد رشد کرد

قیمت گوشت قرمز امروز 22 تیر 1404

حراج شمش طلا 24 تیرماه برگزار می‌شود

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از مادر و همسر شهیدان آبیان در ساری

ابلاغ سلام و تسلیت مقام معظم رهبری به خانواده‌ معظم «شهیده زهره سادات حسینی»

مصرف زیاد این ویتامین سبب سکته قلبی می‌شود

مصرف این ویتامین‌ها سبب افزایش طول عمر می‌شود

گل دوم بانوان ایران به بوتان توسط فاطمه شبان در دقیقه 6

گل اول بانوان ایران به بوتان توسط زهرا علیزاده در دقیقه 3

گل سوم تیم ملی فوتبال بانوان ایران به بوتان توسط فاطمه شبان در دقیقه 10

هم‌افزایی ارگان‌ها برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی؛ تاکید بر برنامه‌ریزی ویژه مدارس روستایی

تکمیل تصفیه خانه سلسله، نیازمند بیش از سه‌هزار میلیارد اعتبار

محکومیت بیش از 9 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

پیش‌بینی وزش باد شدید در لرستان؛ هشدار وقوع بارش و گردوغبار

تهیه بانک ژن حیات‌وحش در پلدختر

حکم سبز قاضی برای متخلف زیست‌محیطی در لرستان

نظام‌نامه راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز دانش‌پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر ابلاغ شد

دیدار مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد و مدیرکل بنیاد فارس با خانواده‌های معظم شهدای حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ صدرنشینی بیمه دی در سودآوری

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ رشد پرشتاب بیمه دی در بهار 1404؛ جهش 73 درصدی حق‌بیمه

دستورالعمل «ترتیبات تامین و فروش ارز به زائرین اربعین در سال 1404»  ابلاغ شد

نرخ بلیت پروازهای اربعین پس از تصویب توسط وزارت راه اعلام می‌شود

هشدار بانک مرکزی درباره تراکنش‌های سامانه‌های پایا، ساتنا و پل

سهام‌تان را در بورس بیمه کنید

فواید مصرف ویتامین E برای مردان