ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله کیهان/ این‌گونه اسرائیل را لِه کردیم سیاسی

سرمقاله کیهان/ این‌گونه اسرائیل را لِه کردیم
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان / «این‌گونه اسرائیل را لِه کردیم» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم مسعود اکبری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
1- برخی به اشتباه می‌گویند که جنگ 12 روزه اخیر، نبردی میان ایران و اسرائیل بود. این در حالی است که رژیم صهیونیستی به تنهائی اصلا در قد و قواره مواجهه با ایران نیست و صرفا نقش «سگ زنجیری آمریکا» را بازی می‌کند. این جنگ 12 روزه، نبردی میان جمهوری اسلامی ایران و جبهه کفر به سرکردگی دولت تروریست آمریکا بود. پشتیبانی برخی دولت‌های اروپایی و همکاری پنهان برخی حکام مرتجع در منطقه را نیز به فهرست جبهه مقابل اضافه کنید.
 با این‌حال پس از این جنگ، معادله‌ قدرت در منطقه به‌وضوح تغییر کرد. اسرائیل که زمانی خود را شکست‌ناپذیر می‌پنداشت، زیر بار حملات دقیق و پرحجم ایران، دچار فلج راهبردی شد.
در این جنگ، اسرائیل نه فقط در میدان نبرد که در رسانه و افکار عمومی مردم جهان نیز شکست فاحشی را متحمل شد. رژیم صهیونیستی همواره با اتکاء به قدرت هوائی و فناوری اطلاعات، جنگ‌ها را به سود خود پایان می‌داد، اما در این جنگ، ابتکار عمل را به‌طور کامل از دست داد.
رهبر معظم انقلاب- 5 تیر 1404- در بخشی از سومین پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران فرمودند:«رژیم جعلی صهیونیست با آن همه هیاهو و ادّعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و له شد. فکر اینکه چنین ضرباتی از سوی جمهوری اسلامی ممکن است بر رژیم وارد بشود، در ذهن آنها و مخیّله‌ی آنها خطور نمی‌کرد و اتّفاق افتاد.»
بازار
یک سؤال، چرا می‌گوییم که در این جنگ، اسرائیل را لِه کردیم؟ بخوانید: 
2- اسرائیل بعد از 13 ژوئن 2025 (آغاز تجاوز به ایران) با تهدید بزرگی به نام فرار و مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها مواجه شده است.
روزنامه تایمز اسرائیل در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، اسرائیلی‌ها دچار بحران روحی و روانی شدیدی هستند این امر به یک اپیدمی داخلی تبدیل شده است و همین امر باعث شده است تا هزاران اسرائیلی به دلیل تبعات روحی، روانی و اقتصادی وارد شده به آنها بر اثر شدت و بی‌سابقه بودن حملات ایران، آماده فرار فوری (از فلسطین اشغالی) باشند.
روزنامه اسرائیل هیوم هم در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، طی هفته اول جنگ بیش از 50 هزار صهیونیست موفق شدند (از فلسطین اشغالی) فرار کنند، که بزرگ‌ترین مهاجرت معکوس از زمان جنگ دوم لبنان(جنگ 33 روزه) محسوب می‌شود.
در این گزارش آمده است، خانواده‌های ثروتمند اسرائیلی به یونان و ایتالیا‌ گریخته و بندر هرتزیلیا مملو از صهیونیست‌‌هایی شده است که حاضر هستند با پرداخت هزاران دلار برای هر نفر به قاچاقچیان خود را به آن سوی ساحل مدیترانه برسانند.
به روایت روزنامه جروزالم پست، مسئولین قبرسی اعلام کردند فقط طی 3 روز 3 هزار صهیونیست وارد این کشور شدند و همین امر باعث شد تا فشار زیادی به بخش تامین مواد غذایی و خدماتی این کشور وارد شود. 
3- گزارش‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته نشان داد که جنگ 12روزه با ایران برای اقتصاد اسرائیل حدود 12 میلیارد دلار ضرر مستقیم، شامل هزینه‌های نظامی، خسارات ناشی از حملات موشکی ایران، پرداخت غرامت به مشاغل و افراد و هزینه‌های بازسازی داشته است.
طبق برآوردهایی که محافل اقتصادی رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، اگر برآورد خسارات غیرمستقیم و غرامت جبهه داخلی هم در نظر گرفته شود، این هزینه به بیش از 20 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت گزارش داد که این جنگ علاوه‌بر سایر هزینه‌ها حدود 7 میلیارد دلار برای خزانه کابینه هزینه داشته است.
براساس آمار منتشر شده، در این جنگ، صنایع کلیدی مانند گردشگری، کشاورزی و ساخت‌وساز در اسرائیل آسیب جدی دیده‌اند؛ گردشگری تا بیش از 70 درصد سقوط کرد و 50 درصد پروژه‌های ساخت‌وساز نیز متوقف شدند.
4- در این جنگ، ایران زیرساخت‌های حیاتی در تل‌آویو و حیفا را هدف قرار داد، از جمله حمله‌ای که به تعطیلی بازان به عنوان بزرگ‌ترین پالایشگاه نفت رژیم صهیونیستی منجر شد و طبق گزارش فایننشال تایمز، روزانه سه میلیون دلار ضرر تخمینی به بار آورد.
موشک‌ها و پهپادهای ایرانی در جریان 22 موج حمله به اراضی اشغالی بیش از 40 هدف راهبردی و زیرساختی را در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی زیر ضربه خود بردند.
بر همین اساس پایگاه‌های هوائی نواتیم،‌ هاتزریم، تل‌نوف، عوودا، رامات دیوید، فرودگاه بن‌گوریون، پالایشگاه‌های نفت حیفا و بازان، تأسیسات نفتی اشدود، نیروگاه‌های اشدود و حیفا، میدان‌های گازی تمار و لویاتان، پارک فناوری گاو یام، مؤسسه وایزمن (مهم‌ترین مرکز علمی رژیم صهیونیستی و بازوی علمی ماشین جنگی اسرائیل)، ساختمان اطلاعات ارتش اسرائیل(آمان)، ساختمان موساد، ساختمان وزارت کشور در حیفا، مرکز تحقیقات بیولوژیک اسرائیل، مرکز تحقیقات نظامی رافائل(سازنده سامانه گنبد آهنین)، اردوگاه نظامی زیپوریت، اردوگاه نظامی گالیلوت، پایگاه نظامی إرتاح، پایگاه نظامی بیت نحمیاه، ساختمان اصلی وزارت جنگ اسرائیل موسوم به «الکریاه» در تل‌آویو، بخشی از اهدافی است که زیر ضرب موشک‌های ایران قرار گرفت. 
5- به اذعان رسانه‌های عبری و غربی، در جنگ 12 روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی، آسمان تل‌آویو و حیفا و اقصی نقاط سرزمین‌های اشغالی به اتوبان موشک‌های ایرانی تبدیل شد. 
در همین رابطه شبکه الجزیره در گزارشی نوشت: «موشک‌ها و پهپادهای ایرانی تشکیلات پدافندی چندلایه آمریکا و رژیم صهیونیستی را فلج کرد.»
در این جنگ، طبل رسوایی سامانه‌های پدافندی چندلایه اسرائیل شامل گنبد آهنین، فلاخن داوود و پیکان(آرو)، با پشتیبانی سامانه‌های آمریکایی تاد و پاتریوت به صدا درآمد. 
یکی از برگ‌های برنده ایران در این نبرد یعنی نسل اول موشک ‌هایپرسونیک فتاح، علاوه‌بر نمایش ناتوانی سامانه‌های پدافندی چند میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی و سامانه‌های اهدایی آمریکا به این رژیم در برابر موشک‌های ایرانی، منجر به خودزنی این سامانه‌ها و ایجاد انفجارهای مهیب در سرزمین‌های اشغالی به واسطه سقوط و خودزنی سامانه‌های پدافندی رژیم شد.
علاوه‌بر این در اتفاقی بی‌سابقه، ایران با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین جنگ الکترونیک، موفق شد عملکرد سامانه‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی را مختل کرده و آنها را علیه خودشان به کار گیرد.
تصاویر منتشرشده گویای این مسئله است که موشک‌های پدافندی رژیم صهیونیستی پس از شلیک، مسیر خود را تغییر داده و به سوی سامانه‌های پرتاب‌کننده بازگشته‌اند؛ پدیده‌ای که به انهدام مستقیم برخی از پایگاه‌های پدافندی منجر شد.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی برای توسعه و تجهیز این سامانه‌ها، میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری کرده بود.
نکته قابل توجه اینجاست که برخی موشک‌های ایرانی، تنها 15 دقیقه پس از شلیک، با عبور از سامانه‌های چند لایه پدافندی دشمن، در قلب سرزمین‌های اشغالی فرود می‌آمد. 
براساس گزارش‌های منتشر شده، آمریکا در این جنگ دست‌کم 36 موشک رهگیر تاد شلیک کرد که هزینه هر یک حدود 12میلیون دلار است و این امر نشان‌دهنده فشار مالی و لجستیکی قابل‌توجه بر سامانه‌های دفاعی مشترک آمریکا و اسرائیل است.
6- رهبر حکیم انقلاب- 10 خرداد 1403- در نامه‌ای خطاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، ضمن ابراز همدلی و همبستگی با اعتراضات ضدصهیونیستی این دانشجویان، آنان را بخشی از جبهه مقاومت دانستند و بر تغییر وضعیت و سرنوشت منطقه حساس غرب آسیا تأکید کردند.
ایشان در بخشی از این نامه تاکید کردند:«من می‌خواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقه‌ حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدان‌ها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است.»
در روزهای گذشته نشریه آمریکایی نیویورک تایمز با اشاره به جنگ 12 روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی نوشت: «اسرائیل منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
بر اساس آخرین گزارش سالانه Brand Finance اسرائیل شدیدترین افت خود را در رتبه‌بندی جهانی قدرت نرم تجربه کرده و به پایین‌ترین سطح تاریخ منحوس خود یعنی رتبه 33 شاخص جهانی قدرت نرم در سال 2025 سقوط کرده است.
بیزاری و انزجار از رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده یک شکست قابل توجه برای این رژیم است که ناشی از سقوط 42 رتبه‌ای در امتیاز شهرت آن است که اکنون در رتبه 121 جهان قرار دارد و این یکی از قابل توجه‌ترین افت‌های ثبت شده در تاریخ این شاخص است.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در روزهای گذشته اذعان کرد که این رژیم در حال حاضر مشروعیت بین‌المللی خود را از دست داده و به شدت منزوی شده است.
در حال حاضر یکی از چالش‌های بزرگ برای رژیم صهیونیستی، تغییر چشمگیر در نگرش جوانان آمریکایی (18 تا 34 ساله) است. حمایت این گروه سنی از رژیم صهیونیستی از 65 درصد در سال 2018 به 29 درصد کاهش یافته، در حالی که 48 درصد آنان با مردم فلسطین ابراز همدردی می‌کنند.
در نقطه مقابل براساس گزارش‌های منتشر شده، جنگ 12 روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی باعث محبوبیت بیش‌ازپیش ایرانِ اسلامی در میان مردم منطقه و جهان شده است. در جریان این جنگ و همچنین پس از آتش‌بس، بارها و بارها پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در اقصی نقاط جهان توسط مردم به اهتزاز درآمد.
7- گاردین در گزارشی به‌نقل از منابع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد که تاکنون ده‌ها اسرائیلی در قالب یک شبکه گسترده جاسوسی برای ایران کار می‌کردند.
منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند که برخی از این مأموریت‌ها شامل عکاسی از مراکز حساس نظامی مثل پایگاه نواتیم، بندر حیفا و سامانه‌های گنبد آهنین بوده است، حتی برخی مأمور به تهیه تصویر از خانه دانشمندان مؤسسه «وایزمن» شدند؛ جایی که بعدها هدف حمله موشکی ایران قرار گرفت.
8- پس از اعلام آتش‌بس، مقامات آمریکایی و اروپایی یکی پس از دیگری به سرزمین‌های اشغالی سفر کردند تا شاید با وعده‌ سلاح و تجهیزات نظامی و حمایت سیاسی، اعتماد از دست‌رفته صهیونیست‌ها را بازگردانند. اما آنچه در این جنگ آسیب دید، فقط تجهیزات نظامی و زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی نبود؛ بلکه هیمنه‌ای بود که فرو ریخت و دیگر بازسازی آن ممکن نیست.
جنگ 12 روزه ثابت کرد که ایران، حتی در شرایط تحریم و فشار، همچنان قدرت نخست منطقه‌ای است. قدرتی که می‌تواند معادلات امنیتی اسرائیل را با یک اشاره، در هم بریزد.
9- اگر بخواهیم جنگ 12 روزه را در یک جمله خلاصه کنیم، باید گفت: «ایران با هدایت داهیانه، مدبرانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب و رشادت نیروهای نظامی، امنیتی و انتظامی و ایثار نیروهای بسیج و همبستگی و اتحاد ملت عزیز ایران و با الگوگیری از فرهنگ عاشورا، اسرائیل، آمریکا و دیگر اضلاع جبهه کفر را در یک میدان چندلایه، زمین‌گیر کرد.» 
به امید روزی که شاهد محو شدن رژیم صهیونیستی از صفحه روزگار باشیم. 
«الیس الصبح بقریب» وعده الهی قطعا محقق خواهد شد. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1036979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 9 درصدی صادرات در مناطق آزاد

حمایت پایدار از صنعت؛ بسته دولت برای تولیدکنندگان قابل تمدید شد

برگزاری محافل قرآنی «به سوی فتح» فردا در لرستان

محافظت از کبد با مصرف این ویتامین‌ها

مدافع ازبک در قلب دفاع آبی‌ها؛ آشورماتوف رسما استقلالی شد

31 دختر به خط شدند؛ به سوی جام جهانی!

فارن پالیسی: ترامپ در حال انقلاب در آمریکاست؟

فهرست جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

تحلیل تسنیم از مسیر خطرناک نظام بانکی؛ بانک یا بنگاه املاک؟

وحدت ملی و رهبری هوشمندانه رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه

مصرف زیاد این نوع لبنیات مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند

ساپینتو: کمتر خانه‌ای در دنیا مثل استقلال است

لرستان در آستانه قحطی آب؛ 620 روستا و 6 شهر در محاصره بی‌آبی!

امحای بیش از 400 کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در الیگودرز

اعلام قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین در هفته آینده

تخلف برخی شرکت‌های لبنی در افزایش قیمت لبنیات

واکنش شورای رقابت به تصمیم‌گیری اخیر پیرامون افزایش قیمت خودروها

اختصاص 500 میلیارد ریال برای استانداردسازی ورزشگاه خانگی خیبر

این غلات شما را از بیماری قلبی نجات می‌دهد

ساپینتو زبان فارسی‌اش را به رخ کشید!

غول ترکیه در والیبال هم مدعی شد

نظری جویباری: از ساپینتو سپاسگزارم که هدایت استقلال را بر عهده گرفت

خسرو حیدری مربی استقلال شد

تداوم موج گرما در لرستان

سرمقاله وطن امروز/ در جنگل کاخ سفید

پایان هفته بورس با کاهش 20 هزار واحدی

نفت برنت به مرز 70 دلار رسید

از انتقال وجه با کد QR تا شارژ حساب، بلو همیشه یک راه‌حل جایگزین داردمروری بر چند قابلیت در اپلیکیشن بلو برای انتقال سریع و آنی وجه

میزان پرداخت وام ازدواج و فرزند از ابتدای سال جاری اعلام شد

آخرین وضعیت پروازها در آسمان ایران

ادعایی درباره‌ی حذف پیامک‌های خاموشی برای تهرانی‌ها

کمترین کارمزد و قیمت، بالاترین سرعت خرید تتر

مقاومت خانواده‌های شهدا جلوه‌ای از حماسه ملت ایران است

ورود رستم آشورماتوف بازیکن ازبکستانی جدید آبی‌ها به ساختمان استقلال

قانون نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند

حضور بانوان فوتبال دوست در ورزشگاه تختی خرم‌آباد قطعی شد

سرمقاله جوان/ جهان به سمت آنارشی هابزی می‌لغزد!

سرمقاله فرهیختگان/ ضرورت گفت‌وگوی فراگیر و بازشناخت منافع ملی

کاهش هزینه برق در کولر آبی با راهکار‌های ساده

بورس هفته را منفی تمام کرد

آخرین وضعیت فرودگاه‌ها؛ 6 هزار میلیارد تومان بلیت هواپیما کنسل شد

احیای کارخانه های راکد در دستور کار دولت

راهکارهای تنفس در روزهای پر گردوغبار

پیاتزا و نیاز به آماده‌ترین ورژن این ستاره

تمدید قرارداد یاسین و پرسپولیس

جدایی دو جین ستاره؛ ملوان کجایی!

خبر تعامل تراکتور و پرسپولیس در موضوع بیرانوند

رد درخواست مهم باشگاه پرسپولیس!

وبینار جمع‌بندی درس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم ویژه سرگروه‌های آموزشی متوسطه دوم استان در ایام امتحانات