ندای لرستان

آخرين مطالب

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد! گفتگو

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد!
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ورزش 3 /حسن روشن معتقد است ریکاردو ساپینتو در صورت تکرار رفتارهای گذشته خود ضربه بزرگی به استقلال خواهد زد.
حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال، درباره بازگشت ریکاردو ساپینتو به نیمکت این تیم، به خبرنگار ورزشی «اطلاعات‌ آنلاین» گفت: قبلاً درباره این مربی صحبت کرده بودم، همان روزهایی که با همه در استقلال درگیر بود. اما حالا موضوع فرق می‌کند. اگر ساپینتو واقعاً تغییر کرده باشد، می‌توان به او فرصت داد. اما اگر قرار است دوباره همان رفتارهای زشت گذشته را تکرار کند، هم خودش را نابود می‌کند و هم استقلال را. او قبلاً هم با همین رفتارها به تیم ضربه زد، اما این‌بار باید بداند که زیر ذره‌بین است.
روشن ادامه داد: اگر ساپینتو تغییر کرده که هیچ، اما اگر دیدیم دوباره کنار زمین ادا و اطوار درمی‌آورد، باید سراغ کسانی رفت که او را آوردند.
ستاره اسبق استقلال افزود: اگر ساپینتو واقعاً آدم دیگری شده باشد و درست رفتار کند، باید نظری جویباری و بابایی را به بهشت برد! چون در مدت کوتاهی توانسته‌اند یک ساپینتوی عصبی را ارشاد و به مربی‌ای آرام و حرفه‌ای تبدیل کنند. باید منتظر بمانیم و ببینیم ساپینتو با اولین باخت چگونه رفتار می‌کند. به نظر من، همان یک باخت می‌تواند نشان دهد آیا واقعاً تغییر کرده یا نه.
بازار


وی درباره حضور کلارنس سیدورف در ساختار باشگاه استقلال اظهار داشت: اصلاً نمی‌دانم نقش او چیست و چرا استخدام شده، اما این را می‌دانم که اگر آقایان از " alt="ندای لرستان" width="100%" />

پیشکسوت استقلال با تحسین عملکرد پرسپولیس و سپاهان گفت: از کاری که دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان انجام دادند لذت بردم. آن‌ها به وحید هاشمیان و محرم نویدکیا فرصت دادند و این کار بسیار ارزشمند است. وقتی ما به داشته‌های خودمان میدان نمی‌دهیم و آن‌ها را تحقیر می‌کنیم، در واقع همان حرف‌های سرمربی سابق تیم ملی (کارلوس کی‌روش) را تأیید می‌کنیم؛ او می‌گفت ایران مربی و بازیکن به درد بخور ندارد. این یعنی کوچک کردن ایرانی‌ها. استقلال هم باید مانند آن‌ها عمل می‌کرد. برای نویدکیا واقعاً خوشحالم؛ فقط امیدوارم مشاوران خوبی در کنار خود داشته باشند و باشگاه هم اجازه بدهد کار کنند. اگر کسی مزاحمشان نشود، موفق خواهند شد.

ندای لرستان

از روشن پرسیدیم که آیا مجتبی جباری می‌توانست سرمربی استقلال باشد؟
او پاسخ داد:به نظرم جباری با رفتار خودش کاری کرد که نتوانست حمایت لازم را جلب کند. حتی پیشکسوتان هم او را خیلی حمایت نکردند، دلیلش هم نوع رفتار و گفتار خودش بود. وقتی شما کسی مثل جلال چراغپور را می‌آورید و او هم می‌گوید به من قول ماشین و پاداش داده بودند، طبیعی است که فضای خوبی شکل نمی‌گیرد. جباری اگر رفتار بهتری داشت، می‌توانست ادامه بدهد.
وی درباره نقل‌وانتقالات استقلال هم گفت: هر سال به همین شکل تیم را می‌بندند؛ یعنی اول بازیکن می‌خرند و بعد سرمربی می‌آورند.
در پایان درباره وضعیت جسمانی‌اش پس از بیماری، روشن گفت: خدا پدر دکتر بهلولی را بیامرزد که برای من هر کاری کرد. تشخیص اولیه این بود که چند مشکل جدی در ناحیه شکم دارم. دکتر در طول 8، 9 روز مرتب مرا اسکن کرد و در نهایت مشکلاتم را برطرف کرد. الان خدا را شکر بهترم. جا دارد از دکتر بهلولی، پرسنل بیمارستان، جامعه فوتبال ایران و به‌ویژه هواداران عزیز که پیگیر وضعیتم بودند، صمیمانه تشکر کنم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1036924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله وطن امروز/ در جنگل کاخ سفید

پایان هفته بورس با کاهش 20 هزار واحدی

نفت برنت به مرز 70 دلار رسید

از انتقال وجه با کد QR تا شارژ حساب، بلو همیشه یک راه‌حل جایگزین داردمروری بر چند قابلیت در اپلیکیشن بلو برای انتقال سریع و آنی وجه

میزان پرداخت وام ازدواج و فرزند از ابتدای سال جاری اعلام شد

آخرین وضعیت پروازها در آسمان ایران

ادعایی درباره‌ی حذف پیامک‌های خاموشی برای تهرانی‌ها

کمترین کارمزد و قیمت، بالاترین سرعت خرید تتر

مقاومت خانواده‌های شهدا جلوه‌ای از حماسه ملت ایران است

ورود رستم آشورماتوف بازیکن ازبکستانی جدید آبی‌ها به ساختمان استقلال

قانون نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند

حضور بانوان فوتبال دوست در ورزشگاه تختی خرم‌آباد قطعی شد

سرمقاله جوان/ جهان به سمت آنارشی هابزی می‌لغزد!

سرمقاله فرهیختگان/ ضرورت گفت‌وگوی فراگیر و بازشناخت منافع ملی

کاهش هزینه برق در کولر آبی با راهکار‌های ساده

بورس هفته را منفی تمام کرد

آخرین وضعیت فرودگاه‌ها؛ 6 هزار میلیارد تومان بلیت هواپیما کنسل شد

احیای کارخانه های راکد در دستور کار دولت

راهکارهای تنفس در روزهای پر گردوغبار

پیاتزا و نیاز به آماده‌ترین ورژن این ستاره

تمدید قرارداد یاسین و پرسپولیس

جدایی دو جین ستاره؛ ملوان کجایی!

خبر تعامل تراکتور و پرسپولیس در موضوع بیرانوند

رد درخواست مهم باشگاه پرسپولیس!

وبینار جمع‌بندی درس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم ویژه سرگروه‌های آموزشی متوسطه دوم استان در ایام امتحانات

سرمقاله شرق/ جنگ، اسطوره، واقعیت اسطوره

افزایش قیمت لبنیات تکذیب شد

اتراکس چگونه زیر فشار بحران، دسترسی را حفظ کرد؟

آغاز فروش بلیت قطارهای اربعین از دهه دوم تیرماه

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزار تومان قرار گرفت

گوشی دلخواه‌تان را همین امروز تحویل بگیرید؛ پرداخت اقساطی تا 12 ماه

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌‌ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

تخریب 21 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در شهرستان الیگودرز

آسیب‌ها و تهدیدهای بازی‌های اینترنتی برای کودکان

گل‌های فرشاد فرجی برای پرسپولیس

برگزاری مراسم عزاداری حسینی و آئین نذرواره به همت فدراسیون فوتبال

مهدوی: جاه‌طلبی هاشمیان به کمک پرسپولیس می‌آید

واکنش «وطن امروز» به یک بیانیه: نوبت عبرت شماست

سرمقاله همشهری/ هنر‌ گفتن از جمهوری اسلامی را تمرین کنیم

سرمقاله آرمان ملی/ مسئولیت دولت در قبال افراطیون

آخرین نرخ‌ها از بازار ارز تجاری

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رکوردشکنی صندوق‌ قابل معامله در بورس بیت‌کوین

دیدار مدیران کل اطلاعات و بنیاد شهید استان قم با خانواده شهید علی علیرضائی

مردم کردستان همچنان پای نظام ایستاده‌‌اند

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌ ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

جنگ 12 روزه با رژیم صهیونستی تکرار ایثار و مقاومت ایران و تداعی‌بخش دوران دفاع مقدس بود

توصیه های غذایی در روزهای آلودگی هوا

میرشاد ماجدی: استادیوم تختی به استادیوم‌های دیگر تهران اضافه خواهد شد

هر مدیری قرار نیست بماند؛ امیدوارم مدیرعاملی بیاید که پرسپولیس سربلند شود

مراسم نذرواره فدراسیون فوتبال به یاد شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه