ندای لرستان

آخرين مطالب

قیمت نفت زیر 70 دلار باقی می‌ماند؟ سیاسی

قیمت نفت زیر 70 دلار باقی می‌ماند؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که قیمت نفت تا پایان سال 2025، به دلیل عرضه بیش از حد در سطح جهانی و عدم قطعیت‌های مداوم در مورد تقاضا، زیر 70 دلار در هر بشکه باقی بماند.
تحلیلگران و بانک‌های سرمایه‌گذاری می‌گویند با وجود تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، قیمت نفت احتمالا تا پایان سال جاری، در میانه عرضه فراوان و عدم قطعیت در مورد تقاضا، زیر 70 دلار در هر بشکه باقی خواهد ماند. اگر اختلالی در عرضه نفت خاورمیانه روی ندهد، قیمت نفت تابع عرضه و تقاضا خواهد بود.
حتی اگر تقاضای تابستان قوی باشد، افزایش عرضه اوپک پلاس باعث ایجاد مازاد عرضه در بازار در پاییز خواهد شد. در بخش تقاضا، اوج فصل سفرهای تابستانی ممکن است عرضه بیشتر را توجیه کند، اما عدم قطعیت‌های تجاری و اقتصادی طولانی مدت، ممکن است روند صعودی قیمت‌ها را متوقف کند. در نتیجه، اکثر تحلیلگران انتظار دارند قیمت نفت در حدود سطوح فعلی در وسط کانال قیمتی 60 دلار در هر بشکه و به طور متوسط ‌زیر 70 دلار در هر بشکه تا پایان سال 2025 نوسان کند.
راب تومل، مدیر ارشد پرتفوی شرکت «تورتوییز کپیتال»، هفته گذشته به «بی ان ان بلومبرگ» گفت: در حال حاضر، قیمت عادی نفت در محدوده 70 دلار خواهد بود، اما عرضه بیش از حد بازار، قیمت‌ها را در 60 دلار نگه می‌دارد. تومل گفت: برای اینکه قیمت نفت به 70 دلار بازگردد، باید بازار واقعا متعادل شود. این به معنای آن است که یا تولید نفت در سایر نقاط کاهش می‌یابد و یا به طور موثر، تقاضا برای نفت احتمالا بیش از آنچه مردم در نیمه دوم سال انتظار دارند، افزایش می‌یابد.
به گفته اوله هانسن، رئیس استراتژی کالا در بانک ساکسو، قیمت نفت خام ممکن است در نیمه دوم سال، در بحبوحه افزایش تولید و نگرانی‌های مربوط به رشد اقتصادی، با موانعی روبرو شود.
طبق نظرسنجی ژوئن روزنامه وال استریت ژورنال، بانک‌های سرمایه‌گذاری بزرگ از جمله گلدمن ساکس، مورگان استنلی و جی‌پی‌مورگان، پیش‌بینی می‌کنند قیمت نفت برنت در سال جاری به طور متوسط ‌66 دلار و 32 سنت در هر بشکه و نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، به طور متوسط ‌63 دلار و سه سنت در هر بشکه باشد.
قیمت پیش‌بینی شده در ژوئن، در مقایسه با نظرسنجی ماه مه کمی بالاتر بود، اما تحلیلگران همچنان عوامل بنیادی را عامل اصلی تاثیرگذار بر قیمت‌ها می‌دانند و در حال حاضر، این عوامل بنیادی به عرضه بیش از حد در بحبوحه چشم‌اندازهای اقتصادی نامشخص با سیاست‌های تعرفه‌ای آمریکا اشاره دارند.
در نظرسنجی رویترز از 40 تحلیلگر و اقتصاددان در ژوئن نیز افزایش اندکی در پیش‌بینی‌های قیمت مشاهده شد. پیش‌بینی شد قیمت نفت برنت در سال 2025، به طور متوسط ‌67 دلار و 86 سنت در هر بشکه باشد که نسبت به پیش‌بینی 66 دلار و 98 سنت در هر بشکه در ماه مه، بالاتر بوده است. همچنین، پیش‌بینی شد قیمت نفت آمریکا به طور متوسط ‌64 دلار و 51 سنت باشد که نسبت به 63 دلار و 35 سنت در هر بشکه در ماه مه، افزایش یافته است.
با این حال، تحلیلگران بر این باورند که در فقدان تنش‌های ژئوپلیتیکی، اشباع عرضه، مانع از افزایش قیمت‌ها خواهد شد. اگر مازاد عرضه در بازار غلبه کند و تقاضای تابستانی ناامیدکننده باشد، اوپک پلاس احتمالا به سرعت برای ایجاد کف قیمتی اقدام خواهد کرد.
بر اساس گزارش اویل پرایس، بازار نفت سرشار از عدم قطعیت است، اما تعادل فعلی عرضه و تقاضا به عرضه بیش از حد و قیمت‌های پایین نفت در ماه‌های آینده اشاره دارد.
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا، پس از اقدام اوپک پلاس در تصویب افزایش بیش از حد انتظار تولید در اوت و عدم قطعیت درباره تعرفه‌های آمریکا و تاثیر آنها بر رشد اقتصاد جهانی، کاهش یافت. بهای معاملات نفت برنت با 47 سنت معادل 0.69 درصد، به 67 دلار و 83 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 95 سنت معادل 1.42 درصد کاهش، به 66 دلار و پنج سنت در هر بشکه رسید.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1036602/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازشدن آسمان ایران

رسانه بریتانیایی مطرح کرد: 5 پایگاه نظامی زیر ضرب موشک‌های ایرانی

توصیه به پزشکیان: «اول ‌ای جان دفع شرّ موش کن»!

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود

رشد 52 درصدی درآمدهای مالیاتی در سال 1403 با هوشمندسازی نظام مالیاتی

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

جلوگیری از کم‌آبی بدن در تابستان/ 4 نوشیدنی برای هیدراتاسیون

رحمتی سرمربی خیبر شد

جنگ فرسایشی، بزرگترین نقطه ضعف اسرائیل

مِن قَلبی سلام لِطهران

شهر زخم‌خورده؛ تهران - 25 روز بعد

کارزار عجیب تندروها علیه رئیس جمهور

پیشنهاد عفو عمومی زندانیان سیاسی

هر دعوت، 200 هزار تومان هدیه!

سیف: برای برخورد با بانک آینده از بانک مرکزی حمایت نمی‌شود

سیف: بانک مرکزی با مداخله غیرمستقیم، میتواند قیمت ارز را کنترل کند

حمایت 30 همتی صندوق‌های توسعه و تثبیت از بازار سهام

ادامه روند ریزش قیمت دلار و طلا؛ سکه امامی به کانال 79 میلیون تومانی بازگشت

افزایش 15 درصدی اهدای خون در لرستان

تفاوت نقاشی کودکان شاد و غمگین در چیست؟

معرفی شربتی شادی‌آور برای روزهای گرم و پراسترس

زلزله در خط حمله سپاهان در صورت جدایی محبی

دو لژیونر جوان، دعوت روانخواه را نپذیرفتند!

پوستر مربی جدید پرسپولیس

رکوردشکنی 41 ساله اهدای خون در لرستان

نوبت سیاست ملی

ادعاهای بی‌اساس و ضرورت هوشیاری ملی

واسه هر کی عاشق این وطنه

تولید بدون افغانستانی‌ها

قیمت جدید انواع هایما اعلام شد

پیش بینی بورس سه شنبه 17 تیر 1404

بدقولی 3 شرکت در واریز سود سهام عدالت؛ ارقام سودهای ادعایی، صحت ندارد

جذب هزار حامی جدید برای ایتام لرستان

مصرف این ویتامین روند پیری را کند می‌کند

مربی جدید پرسپولیس از رفسنجان می‌آید

شروع دوباره مدافع عنوان قهرمانی با همه ستاره‌ها

پیروانی دوم، کادر پرسپولیس تکمیل می‌شود

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

چرخش دوباره فرعباسی به سمت استقلال

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!

بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین از هفته جاری

کاهش نرخ تورم در بخش کشاورزی

پنل پیامکی مناسب کسب‌وکارهای کوچک

پرداخت وجه بلیت پروازهای کنسل شده چه شد؟

پایان یک باور درباره ویتامین C/ بهترین منابع این ویتامین کدامند؟

توزیع نذری با حضور ستاره‌های فوتبال

قیمت نفت زیر 70 دلار باقی می‌ماند؟

پوشش خسارات جنگی در بیمه‌ها فعال شد