ندای لرستان

آخرين مطالب

شلیک به مغز ارتش اسرائیل سیاسی

شلیک به مغز ارتش اسرائیل
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وطن امروز /متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
در روز دوم جنگ 12 روزه در اقدامی بی‌سابقه در تاریخ نبرد اطلاعاتی و موشکی میان ایران و رژیم صهیونیستی، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران موفق شدند یکی از راهبردی‌ترین مراکز علمی - امنیتی اسرائیل یعنی موسسه وایزمن را به‌ طور مستقیم هدف قرار دهند. این حمله موشکی که چهاردهم ژوئن انجام شد، نقطه عطفی در توازن قدرت منطقه‌ای به‌شمار می‌رود. «وطن امروز» 27 خرداد ماه گزارش مفصلی درباره اعتراف رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره ماهیت این مرکز منتشر کرد.
مرکز علمی - تحقیقاتی وایزمن، واقع در شهر رخووت در جنوب تل‌آویو، بدرستی قلب دستگاه امنیتی و علمی اسرائیل لقب گرفته است. اهمیت این مرکز تا جایی است که محل دقیق آن از تمام نقشه‌های آنلاین و ماهواره‌ای مانند گوگل‌مپ حذف شده بود. با این حال، دقت هدف‌گیری موشک‌های ایرانی نه تنها مکان دقیق این مرکز را شناسایی کرد، بلکه آن را به آتش کشید و به‌ وضوح پیام روشنی به تل‌آویو و حامیان غربی‌اش فرستاد: هیچ جای امنی برای‌تان وجود ندارد. برخلاف تصور عمومی، موسسه وایزمن فقط یک مرکز دانشگاهی نیست. این مؤسسه از دهه‌ها پیش بازوی فکری ارتش صهیونیستی در حوزه‌های مختلف از جمله هوش مصنوعی نظامی، فناوری‌های سایبری، پهپادهای خودران، سیستم‌های پارازیت و رمزگذاری الکترونیک و حتی جنگ‌های زیستی و هسته‌ای بوده است. بسیاری از فناوری‌هایی که امروز ارتش اسرائیل در میدان‌های نبرد به کار می‌برد، در همین مرکز طراحی شده و توسعه یافته است. بر اساس گزارش‌های معتبر غربی، وایزمن جایی است که ایده‌های امنیتی رژیم صهیونیستی شکل می‌گیرد؛ یعنی همان «مغز جنگی اسرائیل». 
بازار
آنچه این حمله را به نقطه‌ای تعیین‌کننده بدل می‌کند، نه فقط آتش گرفتن یکی از راهبردی‌ترین مراکز اسرائیل، بلکه سطح بالای نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار امنیتی رژیم است. چگونه ممکن است محلی که حتی مکان آن در نقشه‌ها نیست، به ‌دقت هدف قرار گیرد؟ پاسخ روشن است: ایران با اتکا به شبکه اطلاعاتی پیشرفته خود، سال‌هاست نقشه کامل نقاط حساس دشمن را در دست دارد.
از تولید رایانه‌های پایه‌گذار صنعت فناوری اسرائیل در دهه 40 میلادی گرفته تا ساخت نخستین کامپیوتر کوانتومی این رژیم در سال 2022، همه در وایزمن ریشه دارند. حمله به این مرکز، به ‌نوعی شلیک به آینده نظامی و امنیتی اسرائیل است؛ آینده‌ای که قرار بود توسط نخبگان جنایتکار علمی آن در وایزمن طراحی شود اما حالا در زیر خاکستر موشک‌های ایرانی مدفون شده است.
با هدف قرار گرفتن مرکز وایزمن، افسانه‌ نفوذناپذیری اسرائیل – که سال‌ها با اتکا به ابزارهای جنگ روانی و حمایت رسانه‌ای غرب، ساخته شده بود – به پایان رسید. دیگر مشخص شده در نبرد اطلاعاتی، ایران نه‌تنها عقب نیست، بلکه یک گام جلوتر است. این حمله - همان‌گونه که برخی تحلیلگران بین‌المللی اشاره کردند - تنها یک پاسخ موشکی نبود، بلکه نمایش قدرت شناخت و اشراف اطلاعاتی ایران بر ساختارهای امنیتی دشمن بود.
اگر بخواهیم قلب تپنده علم، فناوری و جنگ‌افزارسازی رژیم صهیونیستی را نام ببریم، بی‌تردید باید از موسسه وایزمن یاد کنیم؛ مرکزی که نقشی حیاتی در تبدیل اسرائیل به یکی از قدرت‌های پنهان اتمی و نظامی خاورمیانه ایفا کرده است. موسسه وایزمن سال 1934 میلادی توسط حییم وایزمن، شیمیدان و رئیس وقت سازمان جهانی صهیونیسم پایه‌گذاری شد. برخلاف ظاهر دانشگاهی آن، این موسسه از همان ابتدا مأموریت داشت «علم را در خدمت صهیونیسم» به کار گیرد. حتی در آن دوران، قبل از تأسیس رسمی رژیم صهیونیستی در سال 1948 موسسه وایزمن با هدف تربیت متخصصانی برای تأسیس یک کشور با قدرت تکنولوژیک و نظامی ایجاد شده بود.
بر اساس گزارش‌های افشاشده و تحلیل‌های نهادهای اطلاعاتی غربی، موسسه وایزمن یکی از نخستین مراکز تحقیقاتی اسرائیل بود که در دهه 50 و 60 میلادی، با همکاری مستقیم فرانسه، مطالعات علمی در زمینه فیزیک هسته‌ای، غنی‌سازی اورانیوم، تولید پلوتونیوم و طراحی بمب‌های اتم را آغاز کرد. بسیاری از دانشمندان کلیدی پروژه هسته‌ای اسرائیل، از جمله کسانی که در تأسیس تأسیسات دیمونا نقش داشتند، فارغ‌التحصیل یا پژوهشگر وابسته به وایزمن بودند. در واقع می‌توان گفت وایزمن آزمایشگاه اولیه پروژه بمب اتم اسرائیل بود.
یکی از مهم‌ترین اقدامات موسسه وایزمن، جذب حمایت فنی و علمی فرانسه برای پروژه دیمونا بود. گفته می‌شود در جریان همکاری پنهان دهه 1950 میان اسرائیل و فرانسه، تعداد قابل توجهی از نخبگان وایزمن به مراکز هسته‌ای فرانسه اعزام شدند و در مقابل، متخصصان فرانسوی در وایزمن آموزش‌هایی ارائه دادند که مستقیماً منجر به احداث رآکتور دیمونا در صحرای نقب شد.
وایزمن جز حوزه هسته‌ای، در پروژه‌های زیر نیز نقش مستقیم داشته است. 
فناوری جنگ‌های سایبری و اطلاعاتی: وایزمن مغز متفکر توسعه نرم‌افزارهای جاسوسی، تجزیه و تحلیل کلان‌داده‌ها و طراحی الگوریتم‌های نظامی در سیستم‌های اطلاعاتی موساد و آمان است.
توسعه پهپادها و سامانه‌های هدایت‌پذیر: بسیاری از سیستم‌های پهپادی مورد استفاده ارتش رژیم، بویژه در حملات هوشمند به نوار غزه، در وایزمن طراحی شده‌اند. 
سیستم‌های تسلیحات انرژی هدایت‌شونده: پژوهش در زمینه لیزرهای نظامی و پارازیت‌های پیشرفته ضدموشک، بخشی از فعالیت‌های طبقه‌بندی‌شده این موسسه است.
پشتیبانی از سامانه‌های ناوبری نظامی: توسعه سیستم‌های جایگزین GPS و فناوری‌هایی که در شرایط اختلال می‌توانند هدایت موشک‌ها را حفظ کنند، در وایزمن انجام شده است.
وایزمن به‌ طور مستمر با شرکت‌های تسلیحاتی اسرائیلی نظیر «رافائل»، «ال‌اوبیت»، و «صنایع هوافضای اسرائیل» (IAI) همکاری دارد. خروجی‌های این موسسه در قالب پتنت‌ها و طرح‌های نوآورانه به این شرکت‌ها فروخته یا منتقل می‌شود. به عبارت دیگر، وایزمن بازوی علمی بخش تولید سلاح اسرائیل محسوب می‌شود.
این موسسه با ظاهری علمی و آموزشی در عرصه بین‌المللی، توانسته سالانه صدها مقاله در مجلات معتبر منتشر کند و در نتیجه، از پوشش رسانه‌ای و حفاظتی‌ای بهره‌مند شود که دیگر نهادهای امنیتی از آن بی‌بهره‌اند اما زیر این ظاهر، وایزمن کارگاهی استراتژیک برای تولید نسل جدید جنگ‌افزارهای بی‌صدا اما کشنده اسرائیل است. در نهایت می‌توان موسسه وایزمن را مهم‌ترین هدف ایران در جنگ 12 روزه و سنگین‌ترین خسارت رژیم صهیونیستی دانست و به نوعی هدف قرار گرفتن این موسسه شلیک به مغز ارتش صهیونیستی بود. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1035704/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

اختصاص 771 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به خرم آباد

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

سیو زیبای دی گرگوریو مقابل هویسن

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

گل اول رئال مادرید به یوونتوس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

13 هزار جوان لرستانی در صف وام ازدواج

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

این یک باور غلط است!

برترین ضربات ایستگاهی لیگ برتر انگلیس

ورود بازیکنان یوونتوس و رئال مادرید به زمین

بازگشت وریا غفوری به استقلال

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

اجتماع روحانیون بروجردی در حمایت از رهبری و مرجعیت

اهدای خون 18 هزار لرستانی در سه ماهه نخست امسال

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

التهاب زدایی، ضد سرطان و فشار خون و بهبود سلامت جنسی، همه در یک میوه تابستانی

تقوی: به بردها مغرور نشویم

15 گل برتر رم در فصل 2024/25

تقوی: سلام نظامی اعضای تیم ملی، خودجوش بود

جادوگر کوچک رئال مادرید؛ مهارت‌های دیدنی داوید سانچز 11 ساله

شوخی هالند با یاسین بونو؛ به تیم ما بیا!

بروز پدیده گردوغبار در لرستان

روایت «فارن افرز» از مخاطرات توهم پیروزی در خاورمیانه

سرمقاله شرق/ ضرورت نوع متفاوتی از دیپلماسی

اصابت پرتابه‌‏های ایران در اسرائیل چقدر هزینه ایجاد کرده است