ندای لرستان

آخرين مطالب

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: باوحود جهش 50 درصدی مصرف بنزین عرضه پایدار بود گفتگو

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: باوحود جهش 50 درصدی مصرف بنزین عرضه پایدار بود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم / سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور از افزایش بیش از 50 درصدی میانگین شدت مصرف بنزین در جنگ 12 روزه خبر داد و گفت: این تاب‌آوری در توزیع سوخت موضوعی بسیار سخت و پرچالش است، اما عرضه سوخت هیچ‌گاه متوقف نشد و شبکه عرضه در این شرایط بحرانی پایدار بود.
رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت در گفت‌وگویی که با سایت اطلاع‌رسانی وزارت نفت داشته، با بیان اینکه افزایش حجم ذخایر سوخت و ماندگاری در مخازن اولویت اصلی برای مدیریت بحران در مواقع حساس مانند جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل است، اظهار کرد: با آغاز حمله رژیم صهیونی به کشور، بلافاصله کمیته‌های مدیریت بحران در همه استان‌های کشور تشکیل شد و رعایت اقدام‌های لازم برای پیشگیری؛ پیش از بحران، هنگام بحران و پس از بحران با مدیریت وزارت نفت و حمایت دستگاه‌های مختلف در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما در این جنگ 12 روزه، ماندگاری و پایداری سوخت در همه مخازن جایگاه‌های عرضه سوخت و اطمینان به مردم در عرضه سوخت پایدار و بی‌وقفه بود، افزود: در برخی نقاط کشور به‌دلیل ترافیک، ارسال فرآورده با تأخیر همراه بود، اما عرضه سوخت هیچ‌گاه متوقف نشد و شبکه عرضه در این شرایط بحرانی پایدار بود.
بیشترین حجم مراجعات به جایگاه‌های سوخت تهران
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور با اعلام اینکه بیشترین حجم مراجعات به جایگاه‌های عرضه سوخت در استان تهران بوده است، تصریح کرد: بخش عمده این مراجعات به‌دلیل نگرانی مردم از توقف عرضه سوخت بود، به‌گونه‌ای که حدود 30 درصد مراجعان به جایگاه سوخت با دریافت کمتر از 8 لیتر بنزین، باک‌ خودروهای‌شان پر می‌شد.
نواز با اشاره به اینکه در برخی روزها با وجود جنگ، جایگاه‌های بنزین‌ در استان تهران و سایر نقاط کشور خلوت بودند و مراجعان بدون تشکیل هیچ‌گونه صفی سوخت دریافت می‌کردند، بیان کرد: در شرایط بحرانی، راهبرد اصلی ما ماندگاری حجم ذخایر جایگاه‌های سوخت و سوخت‌رسانی به همه مراجعه‌کنندگان در اقصی‌نقاط کشور است و در این مدت به‌دلیل افزایش رشد مصرف شاهد محدودیت‌هایی در سقف برداشت از کارت سوخت بودیم که این محدودیت‌ها در استان‌ها و شهرها و روزهای مختلف متفاوت بوده است.
وی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون شاهد تأمین و توزیع پایدار سوخت در کشور هستیم، گفت: با توجه به تجربه به‌دست‌آمده در این 12 روز، نقاطی که بیشترین افزایش تقاضا در کشور را دارند شناسایی‌ شده‌اند و تدابیر لازم برای ارسال هرچه سریع‌تر سوخت به این مناطق و حفظ بیش از 90 درصد سطح مخازن جایگاه‌های سوخت برای شرایط بحرانی اندیشیده شده است تا در زمان وقوع بحران، مانند گذشته بتوانیم با موفقیت از این دوران عبور کنیم.
تحقق تاب‌آوری در توزیع سوخت با مجاهدت همه همکاران
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور در پایان یادآور شد: میانگین شدت مصرف بنزین در این ایام بیش از 50 درصد افزایش داشت، به‌گونه‌ای که تنها در استان تهران مصرف سوخت به بیش از سه برابر مصرف کل کشور ترکیه رسید که این تاب‌آوری در توزیع سوخت کاری بسیار سخت و پرچالش است که با تلاش و مجاهدت تمام کارکنان در عرصه سوخت‌رسانی محقق شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1035699/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکنیک های مدیریت احساس

صیاد پرندگان زینتی در دام محیط بانان شهرستان پلدختر

گل‌های زلاتان در منچستریونایتد 2016/17

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

اختصاص 771 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به خرم آباد

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

سیو زیبای دی گرگوریو مقابل هویسن

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

گل اول رئال مادرید به یوونتوس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

13 هزار جوان لرستانی در صف وام ازدواج

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

این یک باور غلط است!

برترین ضربات ایستگاهی لیگ برتر انگلیس

ورود بازیکنان یوونتوس و رئال مادرید به زمین

بازگشت وریا غفوری به استقلال

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

اجتماع روحانیون بروجردی در حمایت از رهبری و مرجعیت

اهدای خون 18 هزار لرستانی در سه ماهه نخست امسال