ندای لرستان

آخرين مطالب

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان سیاسی

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش ایثار ، سعید کهن‌ سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران درپی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان پیام تسلیتی صادر کرد.
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا 
در این پیام آمده است:
شهادت مظلومانه تعدادی از فرماندهان دلاور و غیرتمند، دانشمندان متعهد و مردم بی‌ گناه میهن عزیزمان در حمله ناجوانمردانه و بزدلانه رژیم غاصب صهیونیستی موجب تأسف و تأثر شد.
ملت انقلابی و هوشیار ایران اسلامی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون شاهد حوادث تلخ و ناگوار از سوی دشمنان نظام و انقلاب بوده است هر زمانی توطئه ای که توسط استکبار جهانی و حامیان مزدورش از جمله رژیم منحط و رو به زوال صهیونیستی صورت می گرفت ملت شریف ما بیش از گذشته بیدارتر و هوشیارتر در تمامی عرصه ها ظاهر می شد.
اگر امروز در عرصه های مختلف به فناوری‌ های زیادی در زمینه نظامی، اقتصادی، علمی و ... دست یافتیم به واسطه تفکر و اندیشه های ناب و تلاش و کوشش شبانه روزی جوانان نخبه به ویژه دانشمندان هسته ای این مرز و بوم است، این پیشرفت ها با همین شهادت های فرمانده هان و در راس آن سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و دانشمندان هسته ای بدست آمده است، امروز ما می بینیم که خون شهدا جریان ساز و تاریخ ساز است و این تفکر قوی تر و با سرعت و صلابت بیشتری ادامه خواهد داشت.
رجاء واثق داریم ملت ما تحت لوای ولایت و منویات هوشمندانه مقام معظم رهبری امام خامنه ای به مسیر پیشرفت و توسعه و رشد و بالندگی قدم بر می دارد و این تهدیدات و خوی وحشی گری به جایی نخواهد رسید و موجب امید آفرینی، وحدت، انسجام، همدلی و یکپارچگی در میان ملت عزیز ایران می شود.
امروز همه ما با تبعیت از فرامین پرچمدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امام خامنه ای عزیز آماده شهادت هستیم و با افتخار و با آغوش گرم از این ودیعه الهی استقبال می کنیم، وعده الهی نزدیک است و همانگونه که مقام معظم رهبری مدظله العالی فرمودند: اسرائیل غاصب نابودی خود را به جلو انداخته است.
مردم ما طی دوران انقلاب اسلامی در آزمون های مختلف از گردنه های سخت و دشوار عبور کرده‌ است و با توکل به خدای بزرگ همیشه هوشمندانه عمل کرده است و اکنون نیز با توجهات حضرت ولی عصر" عج" مقام عظمای ولایت و مردم وفادار به نظام و انقلاب، با عزمی راسخ مسیر تعالی را طی خواهد کرد.
امروز همه آحاد جامعه از هر گروه و جناحی در صف واحد و یک دل و یک صدا در ادامه راه شهیدان والا مقام به ویژه فرمانده هان و سرداران شهید، کودکان، مردان و زنانی که توسط رژیم خون آشام اسرائیل غاصب به شهادت رسیدند با حفظ آرامش از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع جانانه کنند و این جنایت ددمنشانه رژیم صهیونیستی با پاسخ دندان شکن و کوبنده نیرو های مسلح همراه خواهد بود.
ضمن محکومیت این اقدام مذبوحانه،
شهادت سرلشکر محمدباقری فرمانده کل نیروهای مسلح، سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه، سردار حاجی زاده، سردار رشید و دانشمندان هسته ای و جمعی از کودکان، زنان و مردم بی گناه را به پیشگاه امام عصر( عج ) مقام معظم رهبری مدظله العالی، خانواده‌ های معزز شهدا، ایثارگران و ملت شریف و بزرگ ایران تسلیت عرض می نمایم.
از خدای بزرگ برای ارواح پاک و مطهر این شهدای عزیز علو درجات، برای بازماندگان و مجروحان این حمله تروریستی آرزوی سلامتی می نمایم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1032851/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا پالایشگاه حیفا هدف استراتژیک بود؟

ترابی: جانم فدای ایران

بوفون تأیید کرد: گتوزو سرمربی ایتالیا

قدوس: تا پای جان برای ایران

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز

بایرن برای صرفه‌جویی اجازه داد سانه برود!

آلمانی‌ها در لیورپول؛ از نبوغ هامان تا کابوس کاریوس!

روایت خبرنگار اسرائیلی از همکاری نظامی اردن با اسرائیل برابر حملات ایران

گواردیولا: اگر کرویف نبود، هرگز مربی موفقی نمی‌شدم

الجزیره مطرح کرد: حمله اسرائیل و دوراهی هسته‌ای پیش‌روی تهران

انتقاد «عصر ایران» از عملکرد صدا و سیما در میانه تجاوز دشمن

چگونه تنش نظامی با ایران، پایگاه هواداران ترامپ را دچار تفرقه کرده است؟

میوه‌ای خوشمزه با تأثیری شگفت‌انگیز بر سلامت قلب و کنترل قند خون

وقتی رئال بازیکنت را می‌خواهد نمی‌توانی کاری کنی!

حمایت روانی بدون وقفه؛ خط 1570 و مراکز مشاوره آموزش و پرورش، آماده پاسخگویی

خودروهای گذر موقت در صورت انقضای مهلت، قاچاق محسوب می‌شوند

چین‌خوردگی‌های لاله گوش، خبر از یک بیماری مهم می‌دهد

فاز 14 بخش گاز کشور در مدار است

بورس تعطیل شد

افزایش تعداد قطارها برای پاسخ به مطالبات مردم

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

بدخوابی نشانه مشکلات مغزی پس از سکته مغزی خفیف است

زبان سفید

راهکار ویژه اینتر برای خارج کردن طارمی از ایران

دستور رئیس‌کل بانک مرکزی برای تخصیص یک میلیارد دلار برای تامین ارز واردات کالاهای اساسی

بازارهای جهانی در انتظار نفت 80 دلاری

با پیگیری مطالبات مردمی، خروج خودروهای جزیره کیش تسهیل شد

لزوم تقویت قوانین بازدارنده برای کنترل مصرف دخانیات

مسابقه آسان نه، این سخت‌ترین بازی ایران است!

2 برنز برای بنیامین فرجی و مبین امیری در مسابقات پینگ‌پنگ نروژ

جام قهرمانی به میزبان رسید!

زمانه پهپادهای متکی بر هوش مصنوعی

آیا برای لاغری کربوهیدرات باید از رژیم غذایی حذف شود؟

اونانا: نمی‌دانم در یونایتد می‌مانم یا نه!

فرانسه و معرفی یک پدیده جدید به والیبال جهان

انتقام‌گیری امباپه؛ تسویه حساب با پی‌اس‌جی

دور جدید مذاکرات استقلال برای جذب علی کریمی

شهادت تیرانداز ایرانی در راه دفاع از وطن؛ یک مربی پیلاتس به همراه خانواده‌اش شهید شدند

اعلام آمادگی توزیع کالاهای اساسی بدون محدودیت در سراسر کشور

حفظ روال عادی انجام امور و خدمت رسانی به مردم در وزارت کار

دبیر شورای هماهنگی بانک های دولتی: فردا بانک ها طبق روال فعالیت خواهند داشت

فرودگاه‌ امام(ره): مسافران به فرودگاه مراجعه نکنند

وزیر راه و شهرسازی از آمادگی کامل لجستیکی جهت ترخیص انبوه کالاهای اساسی خبر داد

بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

سایه بحران ناباروری بر آینده ایران؛ کلید مقابله با چالش جمعیتی چیست؟

دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی در حمایت از رژیم صهیونیستی در رومشکان

روزنامه لبنانی: پاسخ ایران تعیین‌کننده‌ آینده معادلات خواهد بود

علت درد شانه چیست؟