ندای لرستان

آخرين مطالب

ماجرای قراردادهای اجاره دلاری در پایتخت چه بود؟ گفتگو

ماجرای قراردادهای اجاره دلاری در پایتخت چه بود؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به تعیین حداکثر نرخ 25 درصدی برای افزایش اجاره بها در پایتخت، هشدار داد: این مهم مصوبه شورای عالی مسکن استان بوده و عدم تمکین به آن موجب اعمال جریمه و تعزیر خواهد بود.
رضا خالقی افزود: پیرو مصوبات شورای عالی مسکن در فروردین ماه امسال، تعیین نرخ افزایش اجاره بها بر عهده استانداران و شورای عالی مسکن استان‌ها قرار داده شد.
وی گفت: در همین راستا پیرو دستورالعملی که وزیر راه و شهرسازی ارائه کرد، دو جلسه در شورای عالی مسکن استان برگزار و بر اساس آن حداکثر رشد نرخ اجاره بها در پایتخت نسبت به سال گذشته 25 درصد مشخص شد.
خالقی ادامه داد: در سایر شهرهای استان که جمعیت بالای 100 هزار نفر داشته باشند، همچنین شهرهای جدید، این افزایش نرخ 20 درصد تعیین و ابلاغ شد.
وی خاطرنشان کرد: سایر شهرهای استان که جمعیتی کمتر از 100 هزار نفر دارند، مشمول تعیین نرخ اجاره نشدند.
این مقام مسئول پیرامون ضمانت اجرایی نرخ اجاره بهای تعیین شده، بیان‌داشت: قانون ساماندهی بازار مسکن، زمین و اجاره مصوب سال 1402، مناسبات موجر و مستاجر را تعیین و همچنین متولی ضمانت در این زمینه و محل شکایت را مشخص کرده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اضافه‌کرد: این اقدام و تعیین حداکثر رشد نرخ اجاره بها، گام نخست برای تنظیم بازار اجاره است و در گام بعدی موضوع نظارت مطرح می‌شود که این مهم بر عهده اتحادیه مشاوران املاک، اتاق اصناف و سازمان تعزیرات حکومتی است.
خالقی اظهار داشت: مستاجرانی که با قراردادهای تحمیلی بیش از نرخ بهای یاد شده مواجه می‌شوند، از طریق مراجع حقوقی از جمله شورای حل اختلاف و سازمان تعزیرات حکومتی می‌توانند به طرح دعوی بپردازند که سازمان تعزیرات حسب قانون ورود و رسیدگی و با موجران و همچنین مشاوران املاکی که با نرخ‌های بیش از نرخ‌های اعلامی اقدام به انعقاد قرارداد کرده باشند به شدت برخورد خواهد کرد که مشمول جریمه‌های نقدی و حتی پلمب خواهند شد.
بازار
ماجرای قراردادهای اجاره دلاری در پایتخت
وی در ادامه با اشاره به انتشار برخی اخبار در خصوص تعیین نرخ اجاره به صورت دلاری، گفت: بررسی‌های ما نشان داد که این قبیل موارد مربوط به یک‌سری واحدهای لوکس در شمال پایتخت است که به صورت مبله آن هم به مشتری‌های خاص که اتباع خارجی هستند، اجاره داده می‌شود.
خالقی تاکید کرد: این موارد بسیار محدود و اندک بوده و به هیچ وجه در بازار تاثیرگذار نخواهد بود.
وی یادآور شد: در قانون ساماندهی بازار، زمین و مسکن، در خصوص سکوهای تبلیغاتی عنوان شده که اگر بدون رعایت نرخ‌های مصوب اقدام به درج آگهی کنند با آنها نیز برخورد خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران خاطرنشان‌کرد: از عموم موجران و مستاجران درخواست می‌کنیم که به نرخ‌های مصوب پایبند باشند، چرا که این مهم چتر حمایتی است که دولت برای مستاجران گسترانیده است. همچنین از سامانه خودنویس که امکان انعقاد قرارداد اجاره را به صورت رایگان فراهم کرده استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تعداد موجران منصف و همراه با قانون در جامعه کم نیست، ابراز امیدواری کرد تا با تمکین به قوانین و مصوبات شورای عالی مسکن، شاهد کمترین دغدغه و دردسر در فصل جابه‌جایی مستاجران باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1032420/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اندی رابرتسون: ویرتز برایم دردسرساز شده بود!

بلینگام اعتماد به نفس دارد، در زمین درگیر می‌شود!

رونالدو یا مسی؛ احتمال بازگشت سوپر توپ طلا!

بلیت‌ مفت برای بی‌تماشاگر نماندن جام جهانی باشگاه‌ها

مودریچ رهبر رئال مادرید در جام باشگاه‌های جهان

ژوزه مورینیو به ایران می‌آید!

آلوارو موراتا:بچه‌های 14-15 ساله با دیدن یامال ناامید می‌شوند

معنی توافق بهتر با ایران

سیگار یکی از پر عارضه‌ترین عوامل خطر برای بیماران قلبی و عروقی است

توماس فرانک سرمربی تاتنهام شد

346 میلیون برای 9 بازیکن: بازسازی پرقدرت سیتی!

تاثیر تخلف پسران بر اعتبار پدران

چرا چین نمی تواند به تایوان حمله کند؟

عذرخواهی نماوا

شبکه مالی ایران هدف قرار گرفت

نرخ سود بین‌بانکی همچنان در اوج

یک نکته کمتر گفته شده درباره ناباروری که به مردان مربوط است

🎬 شصت ثانیه خبری استانداری لرستان

استاندار لرستان، الگویی از برنامه‌محوری در مدیریت استان‌هاست

🎬 تکریم و معارفه معاونت عمرانی‌ استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی

استاندار لرستان: گره‌های زیرساختی لرستان یکی پس از دیگری در حال گشایش است

استاندار لرستان: تحول عمرانی استان در مسیر عمل متفاوت و برنامه‌محور است

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

دوگانه معیوب فشار و مذاکره!

ممنوعیت سگ‌گردانی در سایه تجارت بی‌ضابطه سگ‌فروشی

پیچیدگی دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا زیر سایه قطعنامه

تالارهای خالی!

ماسکِ پشیمان

صیادی از آب گل‌آلود خودرو

تنش شوم شوری آب شیرین!

رئیس اتاق اصناف: قیمت تمام شده نان 5 هزار تومانی 25 هزار تومان است

آسیب های سیگار و دخانیات به قلب و ریه

یکی از طراحان لایحه حجاب: آیا قتل الهه مصداق خشونت علیه زنان است؟

معنای حذف مخالفان توافق با ایران از دولت ترامپ

افزایش پنج برابری کشف ماینرهای غیرقانونی نسبت به سال گذشته

گرفتگی مکرر گوش نشانه چیست؟

برترین گل‌های مقدماتی جام جهانی

جام جهانی باشگاه‌ها با سوت فغانی آغاز می‌شود

در انتظار پیشنهاد خارجی؛ انتقال سحرخیزان به استقلال نهایی می‌شود؟

خرید تتر در بازار نوسانی چه مزایایی دارد؟

قیمت مرغ گرم به 105 هزارتومان رسید

بهبود فرم بدن و قوز کمر، فقط با این ابزار ساده / وسیله‌ای کاربردی برای پشت‌میزنشین‌ها

کشمکش پشت فرمان قیمت گذاری خودرو

دیجیتال کارت تکواندو ؛ تحول هوشمند در ورزش ایران

جهش قیمت سکه و طلا؛ سکه بهار آزادی 25 درصد حباب گرفت!

معرفی بهترین صرافی که شیبا رایگان میده

آیا فشار خون بالا همیشه به مشکلات قلبی برمی‌گردد؟

درخواست امارات از فیفا؛ رعایت انصاف در پلی‌آف آسیا

نوبتِ فرمانده

اندیشکده استیمسون: بدقولی‌های غرب ایران را بی‌اعتماد کرده است