بازدید مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی از پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدای زنجان
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن بازدید از پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدای زنجان در جریان روند تکمیل این پروژه قرار گرفت.
به گزارش ایثار، میثم اروز، مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سفر به استان زنجان با همراهی عباس برزگر مدیرکل و جمعی از مسئولان با حضور در گلزار شهدای بهشت فاطمه(س) زنجان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا پیگیر ساماندهی مزار مطهر شدند.

اروز در این سفر با آیتالله حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان دیدار و در خصوص مشکلات ایثارگران و گلزارهای شهدای زنجان بحث و تبادل نظر کردند.

وی همچنین در این سفر با سعید شاهینفر سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان نشستی برگزار و در خصوص تسریع در واگذاری زمین به ایثارگران مشمول استان گفتگو و پیگیر مشکلات پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدای زنجان شدند.

انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029880/