ندای لرستان

آخرين مطالب

ثبت رکورد در تخصیص زمین برای مسکن در کشور سیاسی

ثبت رکورد در تخصیص زمین برای مسکن در کشور
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا /عضو هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن اختصاص زمین در چند سال اخیر و بعد از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن را بی‌نظیر و بی‌سابقه در تاریخ تامین زمین دانست.
تقی رضایی گفت: اختصاص زمین در چند سال اخیر و بعد از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن، در این سازمان برای طرح‌های مسکن دولتی بی‌نظیر بوده و سازمان ملی زمین و مسکن توانسته یک رکورد بی‌سابقه را در تاریخ تامین زمین به منظور احداث مسکن در کشور به ثبت برساند.
 رضایی گفت: پس از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن، بالغ بر 46 هزار هکتار زمین، با ظرفیت ساخت یک میلیون و 663 هزار واحد مسکونی به طرح‌های مسکن در دولت، اختصاص یافت که این در مقایسه با طرح‌های دولت‌های قبلی از جمله طرح عظیم مسکن مهر که حدود 5300 هکتار از اراضی سازمان ملی زمین را به خود اختصاص داد، کار به مراتب بزرگ‌تری بود.
بازار
عضو هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن در پاسخ به برخی شبهات در خصوص تفاوت میزان اختصاص زمین به طرح‌های دولتی و میزان کل اراضی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن، بار دیگر تاکید کرد: آنچه به استناد قانون مسلم است، سند تمام زمین‌هایی که داخل حریم و محدوده شهرها قرارمی‌گیرند، به نام سازمان ملی زمین و مسکن، به نمایندگی از دولت صادر می‌شود اما عموماً، این اراضی برای اینکه قابلیت ساخت پیدا کنند، حتماً باید تاییدیه‌ها و مصوبات لازم را از کارگروه‌های تخصصی زیربنایی و شهرسازی و شورای برنامه‌ریزی استان‌ها دریافت کنند. ضمن اینکه قانونگذار پیش‌بینی کرده که در اراضی چهارگانه محیط‌زیست، اراضی درجه یک و دو کشاورزی و اراضی جنگلی که قانون ساخت مسکن در آنها را منع کرده، سازمان ملی زمین و مسکن اجازه تغییر کاربری اراضی را ندارد؛ بر همین اساس است که کارگروه‌های تخصصی این مستثنیات قانونی را درنظر گرفته و براساس آن، اجازه ساخت مسکن و تغییر کاربری اراضی را مطرح می‌کنند.
 وی یادآور شد: تمامی اراضی موجود در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن، اراضی مسکونی نیست و از اراضی موجود، هزاران هکتار زمین، کاربری‌های فضای سبز، عمومی و کاربری‌های پشتیبانی طرح‌های مسکن را به خود اختصاص می‌دهند.
 رضایی توضیح داد: برای اینکه زمینی قابل ساخت شود، حتماً باید کارگروه‌های تخصصی از جمله شورای برنامه‌ریزی استان و کارگروه زیربنایی و شهرسازی که در استان‌ها با ریاست استاندار تشکیل می‌شود، با ملاحظات و نگاه‌های فنی و آمایشی موضوعات تخصصی را بررسی کنند.
 عضو هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن تصریح کرد: دولت در سال‌های اخیر تمامی زمین‌هایی که در اختیار داشته و در رسانه‌ها از آن یاد می‌شود را برای موضوع مسکن ارائه کرده است.
 وی با اشاره به ابلاغ قانون جهش تولید مسکن و ظرفیت‌سازی این قانون، عنوان کرد: سازمان ملی زمین و مسکن توانست در قالب مواد 8 تا 11 این قانون، زمین‌های بسیاری را احصا کرده و برای طرح‌های دولتی مسکن اختصاص دهد.
 این مدیر ارشد حوزه مسکن در کشور با بیان اینکه 46 هزار هکتار اختصاص یافته به طرح‌های مسکن، فارغ از زمین‌هایی است که برای شهرک‌های مسکونی و اراضی روستاهای داخل حریم شهرها به امر مسکن اختصاص یافته، گفت: با احتساب موارد اخیر، سازمان ملی زمین و مسکن توانسته یک رکورد بی‌سابقه را در تاریخ احداث مسکن در کشور به ثبت برساند.
 رضایی اضافه کرد: ضمن اینکه موضوع زمین در تولید مسکن بحث اولیه است و همه دستگاه‌هایی که مرتبط با ساخت مسکن هستند از جمله وزارت نیرو، وزارت آموزش و پرورش و همچنین دستگاه‌های تامینی و امنیتی کشور براساس تعهداتی که قانون برعهده آنها قرار داده، باید به موازات ارائه زمین، برای رفع مشکل مسکن اقدام کنند.
 عضو هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن، خاطرنشان کرد: مطمئناً سازمان ملی زمین و مسکن با همان شدت قبلی در راستای تامین زمین اقدام خواهد کرد و این، همان چیزی است که در سیاست‌های کلی کشور ابلاغ شده است.
 وی تامین مسکن محرومان، مسکن اقشار ویژه، اجرای طرح نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت را از جمله مواردی دانست که سازمان ملی زمین و مسکن در حال اجرای آن است و ادامه داد: تمامی این طرح‎ها براساس قوانینی که به صورت دائمی ابلاغ شده از جمله قانون برنامه هفتم توسعه، در این سازمان دنبال می‌شوند.
 رضایی در پایان بار دیگر تاکید کرد: سازمان ملی زمین و مسکن مطمئناً عامل به قانون و متعهد به برنامه‌های ابلاغی است و زمین‌های مستعد ساخت مسکن را با تمام توان تامین خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029645/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اصلاح جدول قواعد سوخت برای رانندگان

ماجرای یارانه 900 هزار تومانی چیست؟

خودروی برقی کوچک و ارزان در راه بازار ژاپن

علت کاهش تولید قطعه سازان خودرو چیست؟

مناسبت روز/ جمعه، 9 خردادماه

از چاله کسری بودجه به چاه چاپ پول

جواد لاریجانی، سیاست پیشه ای که می خواست کیسینجر باشد اما...

ماجرای صف‌های نانوایی و پشت پرده افزایش قیمت

علی‌اکبر انصاری موسس بانک «آینده» و مالک «ایران‌مال» که بود؟

قیمت جهانی طلا امروز 1404/3/9

جزئیات وعده سایپا برای تحویل شاهین، اطلس و سهند

عضو اتاق بازرگانی تهران: علی آبادی در وزارت نیرو برق صنایع و منازل را قطع می‌کند و گردن وزارت نفت می‌اندازد

ارزش معاملاتی 10 شرکت برتر بورسی به 12.9 هزار میلیارد تومان رسید

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید

رئیس اتحادیه مرغداران تخم‌گذار: قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ 61هزار تومان شد

سخنگوی دولت: نسبت به مطالبات کامیون داران خود را موظف به پاسخگویی می‌دانیم

ایران؛ قدرت بزرگ خرما در جهان با سهم 18 درصدی بازار صادرات

دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران از دو خانواده شهید و جانباز در چالوس

قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ 61هزار تومان شد

پیامد تصویب پالرمو؛ ایران شبکه فروش نفت خود را افشا می‌کند؟

هشدار فوری بانک مرکزی درباره کلاهبرداری جدید

افزایش سرعت باد و تلاطم دریا در مناطق دریایی هرمزگان از عصر جمعه

نفتکش‌های روس در تله ناتو؛ راه نجات پوتین از ایران می‌گذرد

خوشبینی محتاطانه به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

توافق با تهران؛ ضربه‌ای خاموش به اقتصاد پکن؟

🎬 شصت ثانیه خبری استانداری لرستان

گزارش کلی سفر یک روزه استاندار لرستان به شهرستان بروجرد

🎬 گفتگوی تلویزیونی سیدسعید شاهرخی استاندار لرستان

🎬 سفر یکروزه سید سعید شاهرخی استاندار لرستان به شهرستان بروجرد

چرایی کاهش آمار مهاجرت پزشکان و پرستاران در سال 1403

وجه نمادین سفر پادشاه بریتانیا به کانادا

بازگشت غرب به بن‌بست؟‌

گزینه‌های خلاقانه‌ عمان برای مذاکرات

نوزادان متولد 1404 هدیه 70 میلیون تومانی می‌گیرند؟

دیدار استاندار لرستان با مردم بروجرد؛ فرصتی برای شنیدن مشکلات و مطالبات شهروندان

متحد دردسرساز

تعلیق غنی‌سازی منوط به بازه زمانی پیشنهادی و امتیازهایی است که آمریکا می‌دهد

روسیه چگونه در مذاکرات ایران و آمریکا بازی می‌کند؟

زخم کهنه مسکن خانوار

املاکی‌ها با این روش کمیسیون می‌گیرند

پیگیری مطالبات رانندگان کامیون

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعهدی جمعی و رسالتی الهی است

استاندار البرز: باید با تمام توان، در جهت حفظ و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم

زیدآبادی: اختلاف ترامپ و نتانیاهو چقدر جدی است؟

آنچه برای ایران اهمیت دارد، حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای کشور است

ماجرای توافق احتمالی ایران و آمریکا با نام «مسقط» چیست؟

کوششی برای شکست بن‌بست مذاکرات ایران و امریکا؟

راز تغییر نفیو

تناقض بین توصیه‌های رهبر انقلاب و استقبال از قاسمیان!

معاون وزیر جهاد کشاورزی: محصولات باغی و زارعی ایران به 80 کشور جهان صادر می‌شود