ندای لرستان

آخرين مطالب

هشدار دادگستری لرستان در خصوص وضعیت آزادراه‌های خرم‌زال و اراک اجتماعي

هشدار دادگستری لرستان در خصوص وضعیت آزادراه‌های خرم‌زال و اراک
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت: با توجه به گزارش نیروی انتظامی وضعیت آزادراه‌های خرم‌آباد - پل زال و خرم‌آباد- اراک از حیث روشنایی، پایش تصویری، نبود گشت‌های مشترک، آسفالت، خط‌کشی و آنتن‌دهی نگران کننده است و مدیران 2 محور باید مشکلات را با جدیت برطرف نمایند.
بیژن دارایی در اولین جلسه کمیته استانی هماهنگی پیشگیری از سرقت اظهار کرد: عوارض پرداختی از سوی خودروها در گرو ارائه خدمات است و مادامی که جاده‌ حداقل شرایط لازم را نداشته باشد به معنای آن است که رانندگان، با وجود پرداخت عوارض بخشی از خدمات را دریافت نمی کنند.
بازار
وی تصریح کرد: چنانچه مشکلات عنوان شده در آزادراه ها برطرف نشود به عنوان یکی از موارد حقوق عامه‌ای تلقی و با ورود دادستانی مرکز استان چاره‌اندیشی قانونی اتخاذ خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مدیران این 2 محور باید تا قبل از ورود مدعی‎‌العموم تدبیری اندیشیده و مشکلات را برطرف کنند افزود: همچنین ورود خودروهای سنگین حامل شیره ملاس (شیره چغندر) از خوزستان به سمت استان‌های دیگر در گرو ایزوله کردن خودروهای مذکور خواهد بود.
دارایی عنوان کرد: خرداد تا شهریور روزانه حدود 150 دستگاه خودروی ذکر شده در این مسیر تردد می‌کنند و با ریزش این شیره در سطح آسفالت باعث خرابی، از بین رفتن خطوط، لغزندگی جاده و در نتیجه وقوع تصادفات و دیگر مشکلات امنیتی می‌شوند.
وی گفت: بنابراین لازم است این موارد از مبدا برطرف شود در غیر این صورت با ورود جدی دادستان‌های مربوطه از تردد این خودروها به لحاظ خطرات جانی و مالی برای مردم خودداری می شود.
کاهش 18 درصدی سرقت در لرستان
دارایی همچنین با اشاره به کاهش حدود 18 درصدی سرقت طی سال گذشته در استان افزود: هم اکنون لرستان از حیث میزان وقوع و کشف سرقت در رتبه 19 کشوری قرار دارد که این کاهش با توجه به وضعیت اقتصادی و اشتغال نامناسب استان قابل توجه است.
بانک اطلاعاتی متهمان و محکومان متواری استان به‌روزرسانی شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان همچنین گفت: به‌روزرسانی بانک اطلاعاتی متهمان و محکومان متواری، تلاش برای دستگیری آنان، تهیه بانک اطلاعاتی دقیق از سارقان حرفه‌ای مشمول دستورالعمل نظارت الکترونیک، بر هم زدن امنیت بازارهای خرید و فروش اموال مسروقه از طریق تقویت حضور پلیس در این اماکن، تکمیل پایش تصویری تمامی شهرهای استان با همکاری شرکت مخابرات و محدودیت در ارائه تسهیلات به محکومان سارق بسیار مهم است.
دارایی از نهادهای متولی خواست در این ‌باره با بهره‌مندی از تجارب سال گذشته برنامه‌ریزی لازم را داشته و تمامی ظرفیت خود را بکار گیرند.
وی ارتقای آگاهی‌ عمومی مردم در زمینه‌های مختلف سرقت را بسیار موثر دانست و در این‌باره از تمامی نهادهای متولی و رسانه‌ها بویژه صدا و سیمای مرکز استان خواست در قالب مصاحبه با مسئولان مربوطه و تهیه مستند به رسالت کاری و نقش خود در پیشگیری از سرقت توجه ویژه‌ای داشته باشند.
مدیرکل زندان‌های لرستان نیز عنوان کرد: در نتیجه هماهنگی‌ با فرماندهی انتظامی استان سارقان حرفه‌ای مشمول دستورالعمل نظارت الکترونیک شناسایی شده و به محض آزادی از زندان با پابند تحت نظارت قرار می‌گیرند.
مجید کشوری افزود: آمار زندانیان سارق غایب از زندان از 239 نفر در ابتدای سال گذشته به 175 نفر تقلیل پیدا کرده و برنامه‌ریزی برای دستگیری مابقی افراد نیز با جدیت در دستورکار است همچنین ورودی محکومان سارق در سال گذشته نسبت به سال ماقبل نیز 7.2 درصد کاهش داشته است.
شناسایی 193 سارق حرفه‌ای مشمول نظارت الکترونیک
سرهنگ عبدالرضا درخشان رییس پلیس آگاهی لرستان نیز در این جلسه با اشاره به شناسایی 193 سارق حرفه‌ای مشمول دستورالعمل نظارت الکترونیک عنوان کرد: 160 نفر از این سارقان تا به حال تحت این نظارت قرار گرفته اند و مابقی نیز با جدیت در دستور کار است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029217/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادگانی که هویتشان هویدا نبود روایتگران موثری هستند

استاندار لرستان؛ حرکت فرهنگ لرستان به‌سوی برنامه‌های عملیاتی

شوک تازه به اقتصاد یورو؛ بخش خصوصی وارد رکود شد

سرمقاله ابتکار/ حزب؛ رگ‌زنده نظام سیاسی و کلید توسعه پایدار در ایران مدرن

تذکر دیوان عدالت اداری به وزیر راه درباره وام مسکن مجردها

ایلنا مدعی شد؛ چینی‌ها هواپیماهای 30 میلیون دلاری را 116 میلیون دلار به هما قالب کردند!

نامه وزیر کار خطاب به دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمات به بازنشستگان

رشد خوداظهاری ملکی با اتصال بیمه و فراجا به سامانه املاک

دیدار با بانوان ایثارگر خرم آبادی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

🎬 سفر دو روزه بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی

همایش آموزشی تخصصی نمایندگی‌های فروش شمال غرب بیمه دی در تبریز برگزار شد

سرمقاله صبح نو/ مسقط و مفهوم‌سازی جدید در عرصه دیپلماسی

سرمقاله سازندگی/ خاورمیانه جدید و جایگاه ایران

نتیجه مذاکرات رم برای ایران و آمریکا چه بود؟

نماینده مجلس: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند

ایران پنجمین قدرت معدنی جهان

آغاز دوباره واردات انبه

مشکل نانواها چیست؟

هشدار بانک مرکزی به بانک‌ها؛ انحراف از مصرف مجاز تسهیلات ممنوع

آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن

ورود 2 فروند ایرباس A330 به کشور

نماینده مجلس: برای پرداخت کالابرگ 17 همت کسری داریم

ارزان شدن قیمت بلیت هواپیما فقط به یک شرط!

تحولات درمانی اولویت امسال بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام است

نخبگان ایثارگر در مسیر پیشرفت ایران اسلامی نقش مهمی دارند

تشییع با شکوه پیکر حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرحمان یوسف‌پور در جزیره کیش

هشدار دادگستری لرستان در خصوص وضعیت آزادراه‌های خرم‌زال و اراک

مراسم گرامیداشت سوم خرداد برگزار شد

سرمقاله اطلاعات/ به ریشه ها هم توجه کنیم

سفر شش قایقران پاروزن از فارور تا کیش به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

سرمقاله فرهیختگان/ آینده‌نگری راهبردی دربرابرِ استراتژی مهار پیشرفت ایران

سرمقاله وطن امروز/ جایگاه و اهمیت انرژی هسته‌ای در جهان دیجیتال آینده!

ریزش 32 هزار واحدی شاخص بورس

واکنش سازمان هواپیمایی به سفر خانوادگی وزیر راه به کیش؛ همه کارکنان این امکانات رفاهی را دارند!

سرمقاله جوان/ ارابه‌های گیدئون ابزار نسل‌کشی ملتی مقاوم

سقف مجاز نگهداری ارز توسط اشخاص تعیین شد

ورود رسمی اپراتورهای ایرانی به نسل پنجم ارتباطات؛ همراه اول و رایتل برندگان مزایده 5G شدند

هم سودش خوبه هم کمک به تولید کشوره!

معاون اسبق وزیر نفت: در فرزاد A و B، عربستان سالی 15 میلیارد دلار سود می‌‌کند ولی ما سودی نمی‌کنیم

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

قالیباف: اگر به اندازه یک بسته اینترنت توجه به انرژی داشته باشیم وضعمان درست می‌شود

روز دزفول؛ «روز مقاومت و پایداری»

پایگاه خبری "خبرداری" گزارش می دهد/ در قالب سیاستگذاری های کلان صورت می گیرد حرکت بیمه دی بر ریل ولایتمداری و رضایتمندی

ایران و عربستان؛ یک رابطه نسبتاً عادی

سرمقاله شرق/ علم و عمل دانشگاهیان روشنفکری علمی

واگذاری سهام  سایپا و  ایران خودرو متوقف شد

خراتیان: ترامپ از گران شدن قیمت نفت می‌ترسد

سیاستگذاری پولی و بانکی به بانک مرکزی سپرده شد

جمع‌آوری کارت‌های سوخت استارت خورد

محبوب‌ترین مقاصد در سفرهای ریلی