7 گروه متخلف زیستمحیطی در لرستان دستگیر شدند
گفتگو
بزرگنمايي:
ندای لرستان - به گزارش خبرگزاری مهر، کامران فرمان پور در سخنانی، اظهار داشت: در پی گشت و کنترل شبانهروزی نیروهای یگان حفاظت محیطزیست یگانهای حفاظت محیطزیست اداره کل، مناطق حفاظت شده «سفیدکوه» خرمآباد، «اشترانکوه» و شهرستانهای کوهدشت، رومشکان، دلفان، چگنی موفق شدند هفت گروه متخلف زیستمحیطی را دستگیر و از آنها هفت قبضه اسلحه به همراه هفت قطعه پرنده شکار شده کشف و ضبط کنند.
وی گفت: پرونده همه متخلفین پس از تنظیم صورتجلسه اولیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی ارجاع شد و ادوات کشف شده از آنها تا پایان صدور رأی قطعی به صورتی امانی در اداره کل حفاظت محیطزیست استان باقی میماند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان ضمن هشدار به متخلفین زیستمحیطی در خصوص عواقب هرگونه شکار و صید غیرمجاز و برخورد قاطعانه و بدون اغماض سازمان حفاظت محیطزیست و دستگاه قضا با این افراد، از همه دوستداران محیطزیست درخواست کرد هرگونه تخلف زیستمحیطی را به سامانه 1540 اطلاعرسانی نمایند تا دراسرعوقت نسبت به پیگیری آن اقدام شود.
کد خبر 6471172
-
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳:۴۱
-
۳ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1027199/