ندای لرستان

آخرين مطالب

ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌سازی و نیروگاه‌سازی را مسخره می‌کردند سیاسی

ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌سازی و نیروگاه‌سازی را مسخره می‌کردند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
وبسایت حق‌العمل‌کار و غربگرای عصر ایران می‌گوید اگر روند توسعه در کشور ادامه پیدا می‌کرد، ترامپ نمی‌توانست در سفر به عربستان به ایران طعنه بزند!
بازار
این وبسایت در یادداشتی با عنوان«مرثیه‌ای برای انحراف از مسیر توسعه به بهانۀ زخم ‌زبان‌های ترامپ» نوشت: چهارمین سالگرد درگذشت اکبر ترکان از مدیران ارشد توسعه‌گرا که در قالب همایش «توسعه و تدبیر» در محل کتابخانۀ ملی ایران برگزار شد، در عمل به نشستی برای درددل مدیران ارشد سابق بدل شد که در واکنش به طعنه‌ها و زخم زبان‌های دونالد ترامپ در همایش ریاض کارنامه تلاش برای توسعه ایران از پایان جنگ در سال 68 تا نیمه دهه80 را بازخوانی کردند و با تأسف از این که بعدتر با ادعای عدالت‌گستری و مبارزه با فساد، توسعه به محاق رفت و مسیر دیگری گشوده شد و به این نقطه رسیدیم.
ترامپ در همایش ریاض ادعاهایی را درباره ایران مطرح کرد که جدای دروغ‌ها و جعلیات، موجب حسرت توسعه‌گرایان به خاطر فرصت‌های از دست رفته در 20 سال گذشته شد.
بیش از همه سخنان بیژن نامدار زنگنه وزیر پیشین نفت در مراسم چهارمین سالگرد درگذشت مرحوم اکبر ترکان انعکاس یافت که گفت ما اولین نسل مدیرانی بودیم که از خانواده‌های معمولی و بی ‌آنکه از اشراف و ملاکان باشیم به اعتبار تحصیلات در دانشگاه‌ها و بعد هم وقوع انقلاب به مدیریت رسیدیم و با عشق و علاقه برای توسعه ایران کوشیدیم. او گفت و گفت تا به این‌جا رسید که شخص امیر قطر در سال82 (دولت دوم خاتمی) به او گفته بود: من هرگاه از روی عسلویه (‌منطقه آزاد پارس جنوبی) عبور می‌کنم غبطه می‌خورم یا حسادت می‌کنم. 
زنگنه می‌خواست بگوید اگر آن مسیر ادامه یافته بود اکنون شاید ترامپ جرأت نمی‌کرد طعنه بزند. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در سال‌های 92 تا 1400 هم گفت: من از سخنان ترامپ در عربستان هم زجر کشیدم هم خجالت. می‌توانستیم امروز مطابق سند چشم‌انداز 20 ساله قدرت اول منطقه باشیم نه آن که دشمن این‌گونه ما را قضاوت کند». 
درباره این تحلیل غلط‌انداز چند نکته شایان ذکر است. اولاً وبسایت عصر ایران یکی از ده‌ها روزنامه و سایت و خبرگزاری کاسبکاری است که هفته گذشته آگهی تبلیغاتی یک شرکت پتروشیمی را به عنوان گزارش اقتصادی خود (و نه آگهی) منتشر کردند تا این شرکت را جذاب برای سرمایه‌گذاری وانمود کنند و حال آن که رپرتاژ آگهی را گزارش اقتصادی تحقیقی مستقل جا زدن، خیانت به مخاطبان است.
ثانیاً بخش مهمی از ناترازی‌ها و کسری‌ها که موجب زبان‌درازی دشمنان بی‌سروپایی مثل ترامپ می‌شود، محصول عملکرد ولی‌نعمتان همین رسانه‌های شبه اصلاح‌طلب در دولت روحانی است. این رسانه‌ها که حالا طعنه و زخم زبان ترامپ را به رخ می‌کشند و روی آن مانور می‌دهند، همان‌هایی هستند که تا پیش از این تصویری واژگونه از ترامپ ترسیم می‌کردند و او را تاجری مشتاق احترام و تعامل با ایران وانمود می‌کردند و قبل از آن به بزک اوباما و جان کری کلاهبردار در جریان مذاکرات برجام پرداخته و وعده‌های نسیه طرف مقابل در مقابل ستاندن امتیازات نقد را فتح‌الفتوح دولت روحانی جا زدند.
ثالثاً حتماً صلاح نیست که واقعیت را بگویند وگرنه کسی مثل زنگنه را بازخواست می‌کردند که قرارداد‌های خسارتباری مانند کرسنت و توتال و استات اویل را برای ایران تدارک کرد و موجب عقب‌ماندگی ایران در حوزه‌هایی مثل پارس جنوبی شد. 
آقای زنگنه همان کسی است که گفته بود: «من به ظریف به شوخی گفتم اگر ‎برجام را امضا بکنی به ازای هر کلمه، نه، بلکه هر حرف، بهت 1000 دلار پول می‌دم، هرچی دوست داری بنویس، اضافه بنویس، اصلاً مهم نیست! من باورم نمی‌شد برجام امضا شد». اما با همین برجام نه تنها تحریم‌ها نرفت بلکه در همان دوره اوباما تشدید شد تا جایی که ظریف گفت بعد از بیست ماه نمی‌توانیم یک حساب بانکی در لندن باز کنیم و به هواپیمای او در مونیخ سوخت ندادند و حتی آمریکا حاضر نشد به معاون دفتر روحانی برای تصدی نمایندگی ایران در سازمان ملل ویزا بدهد.
زنگنه همان کسی است که با وقاحت گفته بود پالایشگاه کثافتکاری است و بنابراین موجب عقب‌ماندگی در این حوزه شد.
آقای جهانگیری هم که با عنوان ارز جهانگیری (ارز 4200 تومانی) در دولت روحانی شناخته می‌شود، در جلسه آخر دولت روحانی با شهید رئیسی به نوعی کارنامه و میراث دولت متبوع خود را این‌گونه گزارش داد: اسحاق جهانگیری در این جلسه می‌‌گوید:«واقعاً شرایط کشور دشوار است. ما تقریباً کم‌ سابقه‌‌ترین دوران 40 ساله را داشتیم. با اینکه جنگ تحمیلی را هم داشتیم. توی شرایطی که به ‌هرحال با فشار خارجی، آمریکایی‌ها و مسائل ما در منطقه، مسائل داخلی بسیار سخت شده بود. این شرایط کرونا، این شرایط خشکسالی، منابع کشور هم که ته کشیده، این هم شرایط دشوار بودجه، شرایط اقتصاد دشوار شده، بالاخره آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت اداره کشور را بر‌عهده گرفته‌‌اند.»
آنها دولت را در حالی تحویل شهید رئیسی دادند که در اثر تمسخر پالایشگاه‌سازی و نیروگاه‌سازی و خودکفایی گندم، رشد اقتصادی بشدت سقوط کرده بود، خاموشی و قطع برق در تابستان و زمستان تبدیل به رویه شده بود، چرخ هشت هزار کارخانه از حرکت بازمانده بود، کشور مجدداً به وارد‌کننده بیش از هفت تن گندم تبدیل شده بود. در این دوره ادعا شد «پالایشگاه‌سازی، کثافتکاری است» و احداث نیروگاه، رفتن زیر بار مافیای نیروگاه‌سازی است!
 اما با همت دولت شهید رئیسی در کمتر از دو سال و نه ماه، بخش مهمی از این کاستی‌ها و کمبودها جبران، و زبان دشمنان کوتاه شد. مدیریت تولید و مصرف برق و کاهش چشمگیر قطعی برق، رشد اقتصادی پنج درصد، چند برابر کردن صادرات نفت، بازگرداندن کارخانه‌های تعطیل شده به چرخه تولید، بهره‌برداری از چند هزار پروژه عمرانی و صنعتی، کاهش دوازده درصدی تورم و رونق بخشیدن به دیپلماسی عزتمندانه در منطقه و جهان بار دیگر ثابت کرد که هرگاه غربگرایان مدعی و ناکارآمد کنار رفته‌اند، امید و نشاط و تکاپوی سازنده و رونق فعالیت و تولید به فضای عمومی بازگشته است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1026948/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ نظم آمریکایی یا نظم غیرآمریکایی؛ مسئله این است

سرمقاله وطن امروز/ بازگشت گاو شیرده

سرمقاله اطلاعات/ رویکرد آمریکا به اسرائیل تغییر کرده؟

افزایش بیش از 4 هزار واحدی شاخص کل بورس

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران: پارسال در گندم خودکفا شده بودیم، امسال خودکفایی از بین رفت

واردات کدام نوع برنج ممنوع شد؟

مدیرعامل تامین اجتماعی: 400 همت کسری داریم

جزئیات فروش خردادماه 4 محصول سایپا

دانش جعفری: رشد اقتصادی سال 1404 حتما کمتر از دو سال گذشته خواهد بود

اعتراض صنایع به محدودیت‌ 90 درصدی برق در نامه به رئیس جمهور

شناسایی 7 نقطه بحرانی آتش سوزی در مزارع پلدختر

تصویب 12 طرح اقتصادی، کشاورزی و خدماتی در لرستان

جلسه مدیریت بحران شهرستان رومشکان

سرمقاله ابتکار/ محکوم به توسعه هستیم!

سرمقاله جوان/ خالی‌فروشی ترامپ و رشوه‌های عربی

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

سارقان احشام در خرم‌آباد دستگیر شدند

20 فقره تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان شناسایی شد

جرایم سنگین انضباطی برای خیبری‌ها

40 روستای بروجرد با مشکل کمبود آب مواجه است

جاعلان مهر ادارات و اسناد رسمی در سلسله دستگیر شدند

جفنگیات ترامپ بعد از اجازه گرفتن برای سفر به منطقه

سرمقاله جام جم/ آمریکا التماس مذاکره می‌کند نه ما

سرمقاله شرق/ عبور از نیهیلیسم

اولین واکنش وزیر ارتباطات به خبر گران شدن اینترنت

بازار ارز اشخاص، مسافرتی، خدماتی و آتی راه‌اندازی می‌شود

هم وام و هم تماشا / خرید قسطی اشتراک فیلیمو از بلو

استوری غافلگیرکننده خداحافظی؛ اقدام این بازیکن خیبری ها را شوکه کرد!

70 درصد از برق مورد نیاز صنایع لرستان تأمین شد

نشست خبری مدیر کل بنیاد سمنان به مناسبت بزرگداشت شهدای خدمت

گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تمدن ساز است

کالاهای اساسی در آتش‌سوزی اموال‌ تملیکی لرستان آسیبی ندیده‌اند

جاعلان مهر ادارات دولتی و غیردولتی در سلسله دستگیر شدند

سرمقاله ایران/ ارتباطات در عصر هوش مصنوعی

ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌سازی و نیروگاه‌سازی را مسخره می‌کردند

ترافیک دیپلماتیک در استانبول

سرمقاله کیهان/ پنجره طلایی

توضیحات ستارهاشمی درباره کندی اینترنت هنگام قطعی برق

چرا کم درآمدها بیشتر از پولدارها گاز مصرف می کنند؟

سرمقاله آرمان ملی/ توافقی بسیار دشوار

ترامپ آمد، دوشید، تحقیر کرد و برگشت

سرمقاله اعتماد/ دروغ‌های ترامپ

جهش شاخص‌های اقتصادی در دوره 3 ساله رئیسی

شیر گران شد

صادرات نفت ایران رکورد 10 ساله را شکست

گیفت کارت سرویس‌های استریم محبوب؛ اپل موزیک، اسپاتیفای و نتفلیکس

اهدای 1000 سری جهیزیه به نوعروسان لرستان

چاه چشمه تیان ازنا، شفافیتی از دل زمین + فیلم

شهادت مظلومانه شهید رئیسی و همراهانش، ضایعه‌ای بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی بود

خدمات شهید رئیسی در تاریخچه ذهن مردم خوزستان باقی است