ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله هم میهن/ دفاع از مجلس؛ چگونه؟ سیاسی

سرمقاله هم میهن/ دفاع از مجلس؛ چگونه؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - هم میهن / «دفاع از مجلس؛ چگونه؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه هم میهن است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
چند روز پیش یکی از نمایندگان سابق مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اتهاماتی را علیه نمایندگان مجلس وارد ساخت که بسیار سنگین است. از جمله گفت: «وزرای دولت که برای استیضاح و برکناری به مجلس می‌آیند همیشه با کیف‌های پر از هدیه و پول می‌آیند و موقع برگشت از مجلس انقلابی کیف‌هایشان خالی شده است.»
البته اعتراضات به عملکرد مالی نمایندگان محدود به او نبوده است و خیلی‌ها از جمله نمایندگان کنونی هم در فیلم‌هایی که منتشر کرده‌اند، توضیح می‌دهند که چرا چنین ادعاهای مشابهی را دارند. در هر حال، این بار برخی نمایندگان به رئیس مجلس اعتراض کردند که اینها اتهام است و باید با آن برخورد شود.
بازار
در پی این اعتراض رئیس مجلس گفت: «حتماً دادستان کل کشور به‌عنوان مدعی‌العموم این موضوع را پیگیری می‌کند و ما هم در هیئت رئیسه مجلس از طرف نمایندگان مجلس شکایت می‌کنیم تا از تشویش اذهان عمومی جلوگیری شود.»
پیرو این مواضع نماینده‌ای که علیه مجلس افشاگری کرده بود پاسخی مهم‌تر داد و‌ گفت: «کسی که بهتر از همه به موضوعات واقف است، خود آقای قالیباف رئیس مجلس است. بخش حراست و رئیس مجلس دقیقاً از جزئیات همه درخواست‌ها مطلع هستند. برای من عجیب بود که تخلف‌هایی که پیش از این، شخص خود ایشان جلویشان را گرفته بود، حالا چرا این‌طور مطرح شده‌اند.»
واقعیت این است که نسبت به عملکرد نمایندگان به‌ویژه پیگیری و اصرارهای آنان برای حل مسائل اشخاص نزد وزرا یا انتصابات در شرکت‌های مهم دولتی، همیشه جای ابهام و سوالات فراوان داشته است و با گفتن یکی دو نماینده نیز خاتمه نخواهد یافت. به‌علاوه نگفتن هم مسئله‌ای را حل نمی‌کند و ورود دستگاه قضایی هم خوب است؛ به شرطی که شفاف باشد.
در مجلس قبل هم دریافت چند صد خودروی لوکس با قیمت ارزان به این و آن خبرساز شد؛ ولی هیچ‌گاه جزئیات دادگاه و اسناد منتشر نشد تا مردم حقیقت را بدانند. با این حال، پیش از رسیدن به مرحله قضایی مراحل مهم دیگری وجود دارد که باید به آنها توجه کرد.
اگر آقای قالیباف دنبال دفاع و صیانت از مجلس هستند، بلافاصله باید آن فرد افشاگر را دعوت می‌کردند که مدارک خودش را بدهد و اگر درست است، ابتدا رئیس مجلس با متخلف برخورد کند و پرونده او را برای مجازات مناسب به مراجع ذیربط ارسال کند، و اگر ادعاها و اسناد افشاگر قانع‌کننده نبود، پرونده او را به دستگاه قضایی بفرستد تا او را محکوم کنند.
اینکه بدون رسیدگی و چشم‌بسته اتهامات را رد کنند، دفاع از مجلس محسوب نمی‌شود. مردم هم چنین دفاعی را نمی‌پذیرند؛ حتی اگر واقعاً هم اتهامات بی‌اساس باشد. بنابراین، راه دفاع از نهاد تحت مدیریت دفاع بدون قید‌وشرط نیست.
وظیفه رئیس و نهادهای مجلس نظارت درونی بر امور است؛ بنابراین در گام اول اتهام‌زننده را دعوت کنید و حرف‌هایش را بشنوید و اسنادش را ببینید، بعد داوری کنید؛ اگر درست می‌گفت، از او تقدیر کنید و اگر خلاف می‌گفت، او را به دادگاه بفرستید.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1026691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمول تیغ‌زنی شیوخ

هیس!

بی برقی‌تا‌ پاییز

جایزه 10 میلیون دلاری سر جولانی به ترامپ رسید

ثبات نسبی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا، دلار 83 هزار تومان

میلی‌گلد؛ پلتفرم رسمی خرید و فروش طلای 18 عیار با نگهداری در خزانه بانکی

مدیرعامل توانیر: صنایع دو هفته با صنعت برق همکاری کنند

هشدار معاون وزیر ارتباطات در مورد افزایش قیمت اینترنت

طرح فشار افزایی پارس جنوبی به طور رسمی کلید خورد

گرانی دوباره برنج در سال جدید

خیز خیبری‌ها برای رتبه تک رقمی

یک گام برای خروج از لیست سیاه FATF

نیمه‌جان، اما خواستنی

«اول آمریکا» و «معامله» حرف آخر را می‌زنند

دیدار ترامپ و شرع؛ سوریه به کدام سو به حرکت درآمده است؟

هیئت تجاری ایران هفته آینده به روسیه سفر می‌کند

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال

واکنش سفیر ایران در روسیه به اخبار هندوانه‌های صادراتی ایرانی

هوای لرستان گرمتر می‌شود

نفت ایران نزدیک 70 دلار فروخته شد

سهم 21 درصدی تجارت ایران با افغانستان

افزایش شکاف قیمت موجب شد حمل آرد یارانه‌ای از دست کارخانه‌جات خارج شود

افزایش 40 درصدی حمل و نقل کالا در ازنا

مراسم سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی در لرستان برگزار می شود

از کدام پنجره به انحلال «پ‌ک‌ک» بنگریم؟ ‌

وزیر راه: به زودی سوت قطار رشت - آستارا به صدا در می‌آید

خبر خوش برای دارندگان سهام عدالت

خوش‌وبش پزشکیان با کسبه بازار کرمانشاه

تشریح اقدامات دستگاه قضایی در راستای حمایت قضایی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی

ادای احترام رئیس جمهور به مقام والای شهیدان استان کرمانشاه

سرمقاله فرهیختگان/ در نقد ساده‌سازیِ وزیر نیرو

سرمقاله وطن امروز/ پتروپالایشگاه‌ها زودبازده‌ترین سرمایه‌گذاری برای تولید

یارانه دهک‌های یک تا سوم واریز شد

کام گندمکاران شیرین شد؛ پرداخت مرحله اول طلب کشاورزان

پرداخت همزمان وجه با خرید تضمینی پیاز به دستور وزیر جهاد کشاورزی

شوک ناترازی به تولید مسکن

گامی مهم در پایداری شبکه / نوسازی کامل باتری 97 سایت همراه اول در لرستان

نشست تخصصی قرارگاه «مسجد جامعه پرداز» در لرستان برگزار شد

سرمقاله جام جم/ ضرورت‌ بهره‌گیری از فرصت‌های اتحادیه اوراسیا

سرمقاله جوان/ میراث مرجعیت در مواجهه با استعمار نوین

سرمقاله شرق/ تعبیر خواب

وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد

شماره‌گذاری نخستین خودروی وارداتی از منطقه آزاد قصرشیرین با حضور رییس جمهور

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه نیامد

کشت دردسرساز خشاش در لرستان؛ کشف بیش از 43 کیلوگرم تریاک در خرم آباد

تخصیص بیش از 11 هزار مسکن ملی در لرستان؛ تاکنون 1260 واحد تکمیل شده است!

تایمز: یمن دست برتر را در نبرد با آمریکا دارد

سرمقاله همشهری/ عقب‌نشینی از بلوف سیاسی توسط یانکی کاخ‌سفید

مذاکره کلید نیست

بیت‌کوین به دنبال رکورد جدید