ندای لرستان

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران گفت:

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم سیاسی

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی صحیح در زمینه شناخت ایثارگران گفت: "به نظر من، اول از همه عدم آگاهی باید درست شود و این نیازمند فرهنگ‌سازی است که تاکنون آنطور که باید صورت نگرفته است."

به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در اردوی یک روزه دختران معزز شهدا که با هدف ایجاد نشاط و شادابی و به مناسبت دهه کرامت در سوادکوه برگزارشد، با انتقاد از عدم توجه برخی نهادها به اهمیت این فرهنگ‌ سازی، به تلاش‌ های خود در این زمینه اشاره کرد و افزود: "من این موضوع را بارها برای خیلی‌ ها توضیح داده‌ام ولی متاسفانه زیر بار نمی‌ روند و آن را کتمان می‌ کنند، دلیل این امر این است که ما در موضوع فرهنگ‌ سازی برای یاد هزاران شهید بسیار عقب بوده‌ایم.
وی با تاکید بر لزوم آغاز این فرهنگ‌ سازی از سنین کودکی، پیشنهاداتی در این زمینه ارائه داد و اظهار کرد: باید از بچه ابتدایی فرهنگ‌ سازی شود وگرنه هیچ وقت این اتفاق نخواهد افتاد، متاسفانه هرچه تلاش کردم، هیچ فایده‌ای نداشت.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران همچنین با اشاره به انتظارات بیشتر از فرزندان شهدا به دلیل جایگاه آنان، بر ضرورت وحدت و همدلی بین اقشار مختلف جامعه ایثارگری تاکید کرد و از آنان خواست از هرگونه نگاه انشقاق و افتراق پرهیز کنند.
این مسئول با بیان اینکه بنیاد شهید ملزم به اجرای قوانین و مقررات است، بر ضرورت همراهی و همدلی در این حوزه تاکید و تصریح کرد: بهترین چیز این است که این وحدت، همراهی و همدلی را داشته باشید، آن چیزی که در حوزه قوانین و مقررات برای من و شما هست، انجام می‌ دهیم.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به نقش فرزندان شهدا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، خواستار تلاش بیشتر آنان در این زمینه شد.
کهن سال یادآورشد: امروز ما نقش دکتر کشوری را به عنوان یک فرزند شهید و چهره علمی در مجلس شورای اسلامی حس می کنیم، همین نقش را شما می توانید در عرصه های مختلف ایفاد کنید و این شایستگی در وجود شما نهفته است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران همچنین در رابطه با پیگیری انتظارات و مطالبات، شایستگی فرزندان شهدا در جایگاه شغلی سازمانها، همراهی و هم تنیدگی امور ایثارگران دستگاه ها و امور بانوان استانداری به منظور بهره مندی از ظرفیت ها، تبدیل درک و معرفت، دانش و ارزش های درونی به باور اجتماعی ... مطالبی بیان کرد.
در حاشیه برگزاری این اردو، نشستی با حضور سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، کشوری نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه و رئیس بنیاد سوادکوه با محوریت طرح مسائل و بررسی دغدغه‌ های فرزندان معزز شهدا صورت پذیرفت.
ابتدای این جلسه تعدادی از فرزندان شهدا مسائل و دغدغه‌ های خود را در حوزه قوانین خدمات جامع ایثارگری .... بیان کردند.
گفتنی است مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ساری طی نشستی با مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، مشکلات ایثارگران شاغل را مورد پیگیری قرار داد.
انتهای پیام/

ندای لرستان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025910/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار بندرعباس؛ مردم زودتر رسیدند

ارزیابی ابتکار عمل‌گرایانه هسته‌ای ایران

بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو

افزایش 40درصدی تورم مسکن و ناتوانی 75درصدی در تامین سرپناه

دستور تهدیدآمیز دولت به کارخانه‌های سیمان و فولاد: برق نیست؛ تولید را تعطیل کنید!

نبود منابع مالی در وزارت نیرو برای بحران آب؛ بودجه وزارتخانه کجا خرج می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 25 اردیبهشت 1404؛ حباب سکه در سراشیبی قیمت طلا بالا رفت

سهم واقعی تحریم در چالش‌های اقتصاد ایران چقدر است؟

خودروهای آسیب‌دیده در حادثۀ بندر شهید رجایی چقدر خسارت گرفتند؟

کنوانسیون پالرمو چیست؟

پیش بینی قیمت دلار 25 اردیبهشت 1404؛ دلار در ترافیک دیپلماسی آچمز شد

ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟

کاهش تولید گندم در لرستان به 300 هزار تن

فعالیت 35 درصد صنایع لرستان در شهر بروجرد؛ کارخانه نساجی هم چنان در اندرخم مشکلات!

پوستر فیلم مستند تا هشت صبح رونمایی شد

حج ظرفیتی بی‌نظیر برای رشد معنوی و تحول درونی انسان دارد

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل های آینده جامعه اسلامی هستند

سه رکن اساسی در تعلیم و تربیت: مشارکت خانواده،مهارت معلم، فناوری نوین

استاندار: دکتر فرید از مهم ترین مفاخر علمی لرستان است

بازی اتمی واشنگتن در ریاض و تهران

ب.ز در نقش خودروساز؛ بابک همه جا

ضدحال بزرگ ترامپ به مودی

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

اول تجارت بعد سیاست

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

کاسبی خانوادگی!

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

کاهش محدود قیمت‌ها در بازار سکه، طلا و دلار

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

یک مقام مسئول: اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد

واکنش نوروزی به ضرب‌وشتم پیروانی در خرم آباد

اختصاص سهمیه 271 تنی آرد به شیرینی پزی های خرم آباد

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

راه حل مشکل خاموشی‌ها گران کردن برق نیست؛ آدرس غلط ندهید

6 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات تامین شد

حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی؛ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

پیشنهادی برای ساماندهی اتباع خارجی در بازار کار ایران

فروردینِ سرد صنعت؛ سقوط 30 درصدی تولید در نخستین ماه 1404

بازار سیمان در دست دلالان؛ صنعت ساختمان در آستانه بحران تعطیلی است

وزیر کشور: در حوزه پسماند کار نیمه تمام زیاد داریم

ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

عبداللهی در مراسم تجلیل از نمایندگان فروش برتر: بیمه دی در آستانه رکوردهای جدید/نمایندگان، نیروی محرکه تحول در بیمه

کمیسیون صنایع به درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه اینترنت ورود می‌کند