نساجی بروجرد با اشتغالزایی بیش از یک هزار نفر
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - - حسین کمری به پیشینه فعالیت و نوع تولیدات نساجی بروجرد اشاره و اظهار کرد: نساجی بروجرد به عنوان یک صنعت فعال در حوزه تولید پارچه و منسوجات فعالیت خود را از سال 1367 آغاز نموده است، این پمجموعه دارای دو خط تولید ریسندگی، دو خط بافندگی و خط تکمیل است که یک زنجیره کامل تولید پارچههای تترون و ملحفه را شامل میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه در سال 1400 دو خط تولید کالای خواب و آشپزخانه و البسه زنانه و همچنین زنجیره فروشگاهی نیز اضافه شد، افزود: نساجی بروجرد یکی از بزرگترین نساجی کشور و کاملترین زنجیره تولید الیاف کوتاه است که بیش از 1000 نفر در آن مشغول به کار هستند این در حالی است که ظرفیت مجموعه از نظر اشتغال بیش از 2000 نفر بوده، و در حال حاضر بدلیل ناترازی انرژی و کمبود سرمایه در گردش با این ظرفیت کار میکند.
این تولیدکننده پارچه و پوشاک، معیارهای مبتنی بر فرهنگ ایرانی اسلامی و سلیقه مشتریان را به عنوان اصلیترین شاخصها در تولید منسوجات و طراحی البسه عنوان کرد و گفت: با توجه به پراکنش اقوام و فرهنگهای مختلف محلی در کشور، سلیقه مشتریان متفاوت است و هر استانی رنگ و طرح خاص منطقه خود را میطلبد.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 60 فروشگاه برای عرضه تولیدات نساجی بروجرد در کشور وجود دارد و بازار هدف تقریبا تمام نقاط کشور است.
کمری با بیان اینکه در مقطعی از زمان در تولید لباس مدارس لرستان و کرمانشاه ورود کردیم، خاطرنشان کرد: بازار پوشاک، بازار گسترده و متنوعی است و برای برندسازی تولیدات باید برنامهریزی کرد از اینرو یک واحد دانشگاه علمی کاربردی با همین هدف در جوار کارخانجات نساجی ایجاد شده است تا این صنعت به صورت دانشبنیان و پژوهشمحور اداره شود.
وی، از ظرفیت بالای طراحان لباس و خیاطان بروجرد و استان ابراز خرسندی کرد و گفت: هماکنون طراحان زیادی در استان و تهران با نساجی همکاری دارند و با توجه به این ظرفیت در بروجرد میتوان این شهر را به قطب تولید پوشاک کشور تبدیل کرد.
مدیر کارخانجات نساجی بروجرد با بیان اینکه چند برند خوب پوشاک در استان داریم، یادآور شد: در تولید پوشاک باید کیفیت، سلیقه جامعه، قیمت مناسب برای همه طبقات مردم، به روز بودن و ... را در نظر گرفت، اما نمیشود کیفیت را فدای قیمت کرد.
وی با اشاره به قدرت رقابت منسوجات نساجی بروجرد در سطح ملی گفت: بازاریابان و گروه آرندی در حال برنامهریزی برای ورود به بازارهای خارجی به خصوص کشورهای فارسیزبان شمال شرق و شمال غرب هستند و هماکنون بخشی از تولیدات ما به کشور عراق صادر میشود.
کمری درخصوص تولید برندهای محلی و بومی گفت: در سالهای اخیر در منسوجات، طرح پارچه گلونی تولید شد که بسیار مورد استقبال استانهای زاگرسنشین قرار گرفت.
وی افزود: متخصصان واحد رنگرزی نساجی بروجرد در زمینه رنگ برای ردههای مختلف سنی بخصوص کالای خواب کودکان دقت بالایی به خرج میدهند.
مدیر کارخانجات نساجی بروجرد از حمایت ویژه و پای کار بودن مسئولان استان در موضوع تولید قدردانی کرد و گفت: نگاه مسئولان استان به نساجی بروجرد یک نگاه حمایتی و تسهیلگر است، اما میطلبد با توجه به تحریمهای ظالمانه و موانع موجود در ورود ماشینآلات مورد نیاز و همچنین تامین انرژی برای رفع ناترازی تدبیری اندیشیده شود.
این تولیدکننده پارچه و پوشاک با اشاره به جشنواره ملی مد و لباس زاگرس گفت: این جشنواره که برای اولین بار در این سطح در استان برگزار میشود، رویدادی بیسابقه در معرفی ظرفیتهای بومی و تولید برندهای ملی و محلی لباس است.
وی اظهار کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی هم زمینه تبلیغ برندهای بومی را فراهم میکند و هم بدلیل تناسب با فرهنگ بومی بسیار مورد استقبال مردم قرار میگیرد بنابراین به تقویت تولید و معرفی ظرفیتهای بومی انجامیده و از سوی دیگر تبادل نظر مشتریان به شناسایی سلیقه آنان و برندسازی متناسب با نیاز بازار منجر میشود.
گفتنی است؛ جشنواره ملی مد و لباس زاگرس، 28 اردیبهشت تا 3 خردادماه به میزبانی لرستان در خرمآباد برگزار میشود.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025622/