ندای لرستان

آخرين مطالب

نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور تا سال 1405 در قشم به بهره برداری می رسد اقتصادي

نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور تا سال 1405 در قشم به بهره برداری می رسد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور در قشم تا سال 1405 همزمان با برگزاری سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران راه‌اندازی می‌شود.
حسین افشین روز پنجشنبه در حاشیه نخستین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و در آیین رونمایی اولیه از گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد گفت: زمستان پارسال، بخش اول این مرکز که مربوط به هوش تجاری بود، رونمایی شد.
وی ادامه داد: گام نخست از فاز دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد که مربوط به توسعه ماژول هوش مصنوعی است، به همت سه دانشگاه شریف، امیرکبیر و تهران گسترش یافت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه این زیرساخت مناسب در لبه فناوری قرار دارد، افزود: این پلتفرم باید روزآمد شود و سیستم هوش مصنوعی گسترش یابد.
افشین با اشاره به اینکه بخش دوم که امروز گشایش یافت، دستیار هوشمند بالادست نفت است، گفت: از گروه گسترش انرژی پاسارگاد قول گرفتیم سال آینده نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور در قشم همزمان با برگزاری سی‌امین نمایشگاه نفت راه‌اندازی شود.
وی با تأکید بر پیشرو بودن گروه گسترش انرژی پاسارگاد در هوشمندسازی صنعت نفت، ادامه داد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همه توان به این مجموعه کمک می‌کند، زیرا همیشه نخستین کارها سخت و نیازمند ریسک‌پذیری بالاست.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: تحول بزرگی در صنعت نفت کشور اتفاق افتاد و امیدواریم فاز سوم و توسعه الگوهای دیگر ازسوی پژوهشگران ادامه یابد.
افشین به بازدید دستیار ویژه رئیس‌جمهوری فدراسیون روسیه از مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد اشاره کرد و گفت: وی از اینکه ایران به این سطح از فناوری دست یافته است، تعجب کرد.
بازدهی 10 برابری سرمایه با استفاده از هوش مصنوعی
در این آیین، همچنین علیرضا صادق‌آبادی، مدیرعامل گروه گسترش انرژی پاسارگاد، با تشکر از همه افرادی که در به نتیجه رسیدن این مرکز مشارکت داشتند، گفت: دستاوردهای پروژه در هوش تجاری بسیار زیاد بود.
وی ادامه داد: برای این مرکز 10 میلیون دلار سرمایه‌گذاری انجام شد، اما در همین مدت، 200 میلیون دلار درآمد برای کشور به همراه داشته است، استفاده از هوش تجاری و تکمیل آن به هوش مصنوعی امکان تولید ثروت در کشور را به همراه دارد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه روش‌های سنتی تولید ثروت منسوخ شده است، گفت: باید از روش‌های نو برای ایجاد درآمد استفاده کنیم.
جزئیات گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی انرژی پاسارگاد
بازار
آیین رونمایی اولیه از گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد روز پنجشنبه، در نخستین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور حسین افشین و علیرضا صادق‌آبادی، مدیرعامل گروه گسترش انرژی پاسارگاد، در غرفه این شرکت برگزار شد.
گام نخست مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی پاسارگاد با هدف پایش برخط و تصمیم‌سازی دقیق در صنعت نفت به‌عنوان مرکزی مبتنی‌بر هوش تجاری، روز چهارم دی‌ماه 1403 طی آیینی با حضور معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری افتتاح شده بود و افشین در آنجا بر ضرورت حرکت از هوش تجاری به‌سوی بهره‌گیری از هوش مصنوعی تأکید کرد.
گروه گسترش انرژی پاسارگاد یکی از شرکت‌های فعال در صنایع بالادست نفت و گاز، برنامه‌ریزی برای توسعه هوشمندسازی این مرکز را با هدف ایجاد تحول در صنعت نفت کشور و همگام‌سازی آن با شرکت‌های پیشرو جهانی در دستور کار قرار داده و اقدام‌های فشرده‌ای‎‌ برای توسعه سامانه‌های هوش ‎مصنوعی در سه حوزه کلیدی «پیش‌بینی تولید»، «برآورد نرخ حفاری» و «دستیار هوشمند بالادست (UAIA)» انجام داده است. اکنون از این سه محصول کلیدی در محل نمایشگاه بین‌المللی نفت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری رونمایی شد.
در گام نخست، امکان پایش برخط عملیات روزانه در میدان (تولید، حفاری و...) و نظارت و راهبری برخط، ارائه تحلیل‌های آماری و مهندسی و درنهایت، به حداقل رساندن زمان تصمیم‌گیری موفق برای عملیات و بهره‌برداری از میدان فراهم شده بود.
در گام دوم، دیجیتال‌سازی میدان و هوشمندسازی سامانه‌های مدیریت تولید، مدیریت حفاری و هدایت چاه تکمیل خواهد شد.
در همین زمینه و در بخش اولیه گام دوم، زیرساخت‌های فناورانه، نصب و راه‌اندازی ابزارها و تجهیزات تکمیلی در بخش‌های تولید و حفاری و سامانه‌های هوشمند مبتنی‌بر هوش مصنوعی در سه حوزه کلیدی «پیش‌بینی هوشمند نرخ تولید چاه»، «پیش‌بینی هوشمند نرخ نفوذ حفاری» و «دستیار هوشمند بالادست» توسعه یافت.
بخش دوم گام دوم توسعه این مرکز برای تکمیل دیگر ماژول‌های موردنیاز در تولید، حفاری، هدایت چاه، بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) و... در حال توسعه است و تا پایان امسال با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف آماده بهره‌برداری خواهد شد.
بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از 18 اردیبهشت‌ به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 8 صبح تا 15 بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند..

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025353/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

علیپور تعویض شد و حسین‌زاده به صدر جدول رسید

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس و خیبر

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

پرسپولیس 2 – 1 خیبر خرم آباد/ سرخپوشان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار ماندند

پیروانی را در خرم آباد با مشت و لگد زدند!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

پرسپولیس از سد خیبر گذشت

پارک شهید استویی سلسله با اعتبار 150 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

ربع‌قرن در قدرت

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد

دست باز اسماعیل کارتال روی نیمکت در بازی مقابل خیبر خرم آباد