ندای لرستان

آخرين مطالب

جزئیات واردات و صادرات در فروردین 1404 مشخص شد اقتصادي

جزئیات واردات و صادرات در فروردین 1404 مشخص شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم /تجارت خارجی غیرنفتی ایران در فروردین ماه 1404 به میزان 10 میلیون و 756 هزار تن و به ارزش 5 میلیارد و 798 میلیون دلار رسید.
این میزان تجارت خارجی غیرنفتی ایران در مدت یاد شده به لحاظ وزن 12 درصد و از حیث ارزش 3 درصد کاهش نشان می‌دهد.
این گزارش می‌افزاید: از مجموع تجارت خارجی غیر نفتی کشور 8 میلیون و 957 هزار تن به ارزش 2 میلیارد و 942 میلیون دلار به صادرات و یک میلیون و 799 هزار تن به ارزش 2 میلیارد و 856 میلیون دلار به واردات اختصاص داشت.
بر اساس این گزارش، صادرات غیر‌نفتی ایران در یک ماهه سال جاری به لحاظ وزن و ارزش به ترتیب 8.3 درصد و 8 درصد کاهش داشته و واردات به لحاظ وزن 26.4 درصد کاهش و از حیث ارزش 2.3 درصد افزایش نشان می‌دهد.
بازار
این گزارش می‌افزاید: متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای صادراتی در فروردین ماه سال جاری 328 دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 47 صدم درصد افزایش داشته است. همچنین متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی 1587 دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 39 درصد رشد داشته است.
در فروردین ماه سال جاری، 15 درصد از وزن و 20.6 درصد از ارزش کل صادرات غیر‌نفتی ایران به صادرات کالاهای پتروشیمی اختصاص داشت.
این گزارش در خصوص اقلام عمده صادرات در یک ماهه سال جاری می‌افزاید: پروپان مایع شده با 189 میلیون دلار، قیر نفت با 182 میلیون دلار، بوتان مایع شده با 154 میلیون دلار، شمش از آهن و فولاد با 120 میلیون دلار و متانول با 110 میلیون دلار 5 قلم عمده کالای صادراتی در این مدت بودند.
بر اساس این گزارش، بیشترین میزان کالاهای صادراتی در فروردین ماه سال جاری به مقصد کشورهای چین با 997 میلیون دلار، عراق 401 میلیون دلار، امارات متحده عربی 395 میلیون دلار، ترکیه 189 میلیون دلار، افغانستان 143 میلیون دلار، عمان 140 میلیون دلار و پاکستان 124 میلیون دلار بوده است.
80 درصد از وزن و 81 از ارزش کل صادرات غیرنفتی ایران به 7 کشور فوق‌الذکر صادر شده است.
این گزارش در خصوص اقلام عمده واردات در فروردین ماه سال 1404 می‌افزاید: در این مدت طلا به اشکال خام به ارزش 583 میلیون دلار، ذرت دامی 175 میلیون دلار، برنج 91 میلیون دلار، کنجاله سویا 75 میلیون دلار و دانه سویا 66 میلیون دلار 5 قلم عمده کالاهای وارداتی در این مدت بودند.
بر اساس این گزارش کشورهای عمده طرف معامله واردات با ایران در یک ماهه سال جاری شامل امارات متحده عربی با 859 میلیون دلار، چین 768 میلیون دلار، ترکیه 538 میلیون دلار، آلمان 87 میلیون دلار، هلند 75 میلیون دلار، هند 69 میلیون دلار و پاکستان 43 میلیون دلار بوده است.
83 درصد از وزن و 85 درصد از ارزش کل واردات به کشور در مدت یاد‌شده از 7 کشور فوق‌الذکر انجام گرفته است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025004/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

آیین بزرگداشت چهره ماندگار پزشکی لرستان برگزار می‌شود

الزام ادارات لرستان به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی

این کتک کاری در خرم آباد سابقه داشت! / ضارب افشین پیروانی آزاد شد؟

پهنای باند اینترنت خروجی مخابرات استان لرستان تا 80 گیگابایت افزایش یافت

هنرمند لرستانی برگزیده بیستمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی شد

نرخ باروری در لرستان متوسط کشوری است

تشکیل پرونده قضائی برای یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد دورود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

35 هزار دانش آموز در طرح سلامت دهان ودندان ؛ 280 مدرسه در مسیر بهسازی سرویس ها

پاپ آمریکایی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

کشتی گیران نونهال لرستانی سه مدال در مسابقات کشتی آزاد کشور کسب کردند

مرگ هولناک 7 عضو یک خانواده در لرستان + جزئیات و اسامی متوفیان

بازداشت متهمان حمله به پیروانی

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

سقوط هشت عضو یک خانواده در چاه کشاورزی

افزایش ظرفیت شیلات لرستان به 100 هزار تن

جزئیات جدید از سقوط 8 نفر به چاه در کوهدشت/ تشکیل پرونده قضایی+ اسامی کشته‌شدگان

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

بیش از 24 هزار نوآموز بدو ورود در لرستان سنجش شدند

30 اداره لرستان مجهز به پنل خورشیدی؛ الزام به خودکفایی تولید برق

نخستین پرواز حج از فرودگاه بین‌المللی خرم‌آباد

افتتاح پارک شهید استویی شهرستان سلسله

تقدیر از مربیان قرآنی در همایش تجلیل از دختران آفتاب

برگزاری همایش سراسری هو کونگ فو (هورزم)

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

سرمقاله ایران/ سوغات همدان