ندای لرستان

آخرين مطالب

لرستان میزبان جشنواره ملی داستان رضوی می‌شود سیاسی

لرستان میزبان جشنواره ملی داستان رضوی می‌شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به خبرنگار مهر، اعظم روانشاد امروز یکشنبه در جلسه شورای مدیران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تأکید حرکت هدفمند برنامه‌های فرهنگی و هنری در استان، اظهار داشت: لازم است همه معاونت‌ها به‌صورت هفتگی جلساتی را با زیر مجموعه‌های خود برگزار و تقویم زمان‌بندی برنامه‌های ماهانه خود را ارائه دهند.
وی با تأکید بر نظم در ورود و خروج کارکنان این اداره کل، گفت: ابداع، تحول و نوآوری باید سرلوحه کار همکاران باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه بازنشستگان آئینه تمام‌نمای تجربه و تعهد پیشروی نسل جوان هستند، تأکید کرد: دیدار با همکاران بازنشسته اداره کل باید در دستور کار قرار بگیرد.
روانشاد بر پیگیری پروژه‌های عمرانی فرهنگی - هنری استان لرستان تأکید کرد و افزود: پروژه‌های فرهنگی دورود، سلسله، سینما پلدختر باید تعیین تکلیف شوند.
وی برگزاری جلسات مستمر هم‌اندیشی با رسانه‌ها را مورد تأکید قرارداد و افزود: از سوی معاونت فرهنگی لازم است جلسات فصلی با ناشران، نویسندگان، انجمن‌های فرهنگی و ادبی و زیر مجموعه‌های مختلف این معاونت برگزار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به برگزاری بزرگداشت روز فردوسی در 25 اردیبهشت‌ماه اشاره کرد و افزود: در خرم‌آباد با همکاری مؤسسه فانوس راه دانایی برنامه فرهنگی و هنری به این مناسبت برگزار خواهد شد.
روانشاد با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر لزوم پاسداشت زبان فارسی، افزود: نگهداشت زبان فارسی به‌عنوان یک وظیفه برای حفظ اصالت، هویت و فرهنگ ایرانی‌اسلامی، یک ضرورت است و در این زمینه استفاده از نام‌های فارسی برای واحدهای صنفی ضروری است.
وی با بیان اینکه لرستان در سال جاری میزبان جشنواره ملی داستان رضوی است، افزود: این جشنواره باهدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی و تولید آثار فاخر، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل‌بیت (ع) و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار حوزه فرهنگ رضوی برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به رعایت عدالت فرهنگی و تمرکززدایی از مرکز، گفت: هر شهرستان باید بزرگداشت یکی از مفاخر و مشاهیر آن شهر را برنامه‌ریزی و به انجمن مفاخر استان اعلام کند.
روانشاد با اشاره به برگزاری جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در 28 اردیبهشت‌ماه، تأکید کرد: این جشنواره یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و هنری استان است که باید از همه ظرفیت‌ها به‌منظور برگزاری هرچه بهتر این رویداد استفاده کنیم.
کد خبر 6456107

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024409/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قالیباف و نقد حکمرانی از درون

پشت پرده ارسال پیامک‌های حجاب

سرباز وفادار ترامپ در سیاست خارجی

تخلیه و بارگیری بیش از 3300 کامیون از گمرک رجایی طی 2 روز

بانک مرکزی: سرمایه بانک‌ها نباید کمتر از 20 هزار میلیارد تومان باشد

متهم ردیف اول کمبود روغن مشخص شد

وزیر صمت: سالانه 7 درصد تقاضای مصرف برق کشور بالا می‌رود

بیشترین مقاصد صادرات ایران چه کشورهایی هستند؟

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

آغاز ساخت 40 واحد مسکونی خدمتی فراجا در کیش

شکوه حضور رضوی در کیش

کیش میزبان چهارمین کنگره بین‌المللی وانا با محوریت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

تأمین حداکثری زیرساخت‌ها اولویت مخابرات است

رد آتش از بندر شهید رجایی پاک شد

رفع دغدغه‌های معلمان یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

سقوط مشاور امنیت ملی‌ای که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود

مشکل توقف عرضه آرد مرتفع شد

بلیت پرواز تهران - مشهد در آستانه ولادت امام رضا(ع)

نشست صمیمی مسئولین سپاه استان لرستان با مدیرکل آموزش و پرورش به مناسبت بزرگداشت مقام معلم

حمایت وزارت کشور از پروژه‌ها و طرح‌های کاهش خودکشی

مسئولان پلدختر با دو خانواده شهید معلم دیدار کردند

بازدید میدانی فرماندار پلدختر از پروژه های اولویت دار و محرک توسعه راهداری

گزارش هفته گرامیداشت مقام معلم در پلدختر

بازدید سرزده سرپرست فرمانداری پلدختر از اداره منابع طبیعی شهرستان

تقدیر فرماندار ازنا در روز کارگر از کارگران نمونه

افتتاح بوستان بزرگ شهربانو با حضور رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور

پوشش خبری صدا و سیمای لرستان از اماکن ورزشی کوهدشت

کمیته استانی تسهیلات بند(ب) تبصره 18 تشکیل جلسه داد

حرکت هماهنگ همه دستگاه‌ها برای ارتقای سلامت مردم لرستان

پایان انتظار 11 ساله برای طرح جامع کوهدشت

شصت ثانیه خبری استانداری لرستان

حضور استاندار لرستان در هنرستان ولی‌عصر(عج) در روز معلم

سرمقاله وطن امروز/ غافلگیری سوریه برای نقشه‌کش‌ها

سرمقاله اطلاعات/ رویکرد چند جانبه؛ الزامی برای به فرجام رسیدن مذاکرات هسته ای

وعده ثبت‌نام وام ودیعه در ابهامِ نبود سقف اجاره‌بها

سارا فلاحی: دولت در قطعی‌های برق تبعیض قائل می‌شود

هشدار به سهام‌داران عدالت

مصوبه واردات خودروهای نو و کارکرده به گمرکات ابلاغ شد

سهم 30 درصدی قاچاق از بازار نساجی و پوشاک کشور

لرستان میزبان جشنواره ملی داستان رضوی می‌شود

لزوم توانمندسازی زنان روستایی و عشایری لرستان

اطلاعیه خیبر خرم آباد برای دیدار با پرسپولیس

کنترل و کاهش خودکشی نیازمند راهکارهای جامع و علمی است

همایش ملی آسیب‌های اجتماعی با محوریت پیشگیری از خودکشی برگزار شد

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند

بازدید معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد از مرکز مشاوره ویژه ایثارگران

دیدار روسای نهادهای مالی و مدیرعاملان شرکت های استان با مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به مناسبت هفته معلم

آغاز آب‌رسانی به عشایر مناطق ییلاقی فاقد آب شرب در خرم‌آباد