تشکیل 50 کمیسیون خرید تضمینی گندم در لرستان
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - به گزارش بازار، سعید دارابی روز یکشنبه افزود: خرید تضمینی گندم تا اوایل مهرماه در استان ادامه دارد که طبق برآورد هفته های گذشته خرید 400 هزار تن پیش بینی شده بود اما اکنون با کاهش بارندگی های بهاره، احتمال افت این میزان نیز وجود دارد.
وی تصریح کرد: طبق مصوبه شورای قیمت گذاری خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی با قیمت 250 هزار ریال و گندم دوروم 210 هزار ریال تعیین شده است.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی لرستان در خصوص ذخیره سازی گندم نیز یادآور شد: ظرفیت استان 850 هزار تن است که از این میزان، 200 هزار تن ملکی و متعلق یه اداره غله و مابقی بخش خصوصی است، بنابراین مشکلی برای سیلو و مکان ذخیره سازی محصول وجود ندارد.
دارابی با اشاره به خرید تضمینی 540 هزار تن گندم در سال گذشته گفت: مصرف آرد در استان طی سال گذشته کاهش یافت که صرفهجویی اقتصادی معادل پنج هزار میلیارد ریال را به همراه داشته است.
وی افزود: سال 1402 میزان مصرف آرد در لرستان 300 هزار تن بود که این رقم در سال گذشته، حدود 25 هزار تن کاهش یافت و به 276 هزار تن رسید که این امر موجب صرفه جویی اقتصادی شد.
-
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸:۱۵
-
۵ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024388/