ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست سیاسی

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - روزنامه سازندگی / «تیغ در دست زنگی مست» عنوان یادداشت روز در روزنامه سازندگی به قلم عمادالدین باقی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در شبکه‌های اجتماعی گاهی فحاشی‌ها و هتاکی‌هایی دیده می‌شود که آن را به ‌عنوان علائم بالینی یک بیماری در جامعه می‌دانند که تشخیص درستی است اما به وجه دیگر آن که دلیل وفور این رفتارها و پیام ناشی‌ از آنهاست، توجه نمی‌شود.
در دورانی که شادروان آیت‌الله منتظری، قائم مقام رهبری بودند یکی از برنامه‌هایشان اختصاص دادن وقتی به مطالعه نامه‌های مردم بود. اصل نامه‌ها دسته‌بندی می‌شد و به همراه خلاصه‌ای از نامه‌ها در اختیار ایشان قرار می‌گرفت. مسئول نامه‌ها آقا مرتضی یکی از امین‌ترین افراد ایشان بودند. چون بعضی از نامه‌ها حاوی توهین‌های شدید بود، می‌خواستند از باب رعایت ادب و احترام نامه‌ها را جدا کنند و تحویل ندهند اما ایشان تاکید کرده بودند که بدون استثنا تمامی نامه‌ها برای مطالعه تحویل داده شود. نکته جالب این استدلال آموزنده و گرانسنگ ایشان بود که می‌گفتند: اتفاقاً همان فحش‌ها مهم هستند، گاهی از میان همین فحش‌ها، انسان به حقایقی پی می‌برد و میزان درد و رنج مردم را می‌فهمد.
در این روزها که تهدیدات آمریکا و اسرائیل خیلی جدی شده، بیانیه‌ای به عنوان عده‌ای از فعالان جامعه مدنی منتشر کردیم. واکنش‌های بعضی مخالفان بیانیه در رسانه‌های برون‌مرزی هم دیده شد و با بعضی از آنها هم گفت‌وگو و مناظره توسط نگارنده یا بعضی از امضا کنندگان درگرفت اما گفت‌وگوهای فراوانی با افراد دیگر صورت گرفت که در جایی دیده و شنیده نشد. نکته مشترک همه آنها این بود که همراه با دشنام‌های شدیدی می‌گفتند این جماعت متولی همین الان با وجود این تهدیدات دست از سر ما برنمی‌دارند و بدون توجه به همه آن مقاله‌ها و بحث‌های حقوقی امثال شماها در رسانه‌های داخلی کشور با نیات اصلاح‌گرانه، هر روز به بهانه‌ای مزاحم‌مان می‌شوند و حتی به خاطر مصلحت خودشان هم که شده، سعی نمی‌کنند که مردم را به خشم نیاورند، تصور کنید که اگر فردا از این خطر بجهند، چگونه تسمه از گرده ما می‌کشند؟!
وقتی آزادی‌های سیستماتیک را می‌بینم به خشم مردم حق می‌دهم. دشنام‌های آنها تنها راه تخلیه خشم آنهاست.
بازار
در برابر استدلال‌ آنها، توضیح دادن‌های ما دشوار می‌شود. ما می‌کوشیدیم با منطق اصلی و فرعی کردن تضادها و توجه دادن به خطرها برای موجودیت ایران و نگرانی از هم ریختگی جامعه و گسترش خشونت استدلال آنها را کمرنگ کنیم ولی واقعیت این است که پیام مهمی در اعتراضات آنها نهفته است و نشان می‌دهد، جامعه به نقطه جوش رسیده است.
در هر کشور دیگری کسانی که در این شرایط پر خطر پیامک حجاب می‌فرستند و مردم را آزار می‌دهند و به تمام استدلال‌های حقوقی و شرعی که در این سال‌ها دیگر گوش فلک را کر کرده، اعتنا نمی‌کنند، اینان را به عنوان ستون پنجم دشمن به اشد مجازات می‌رساندند اما درد اینجاست که فعلاً تیغ در دست زنگی مست است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024335/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جام جم/ چند صدایی در آمریکا عامل اخلال در مذاکرات

سرمقاله همشهری/ آشفتگی در راهبرد واشنگتن

7 سد کمتر از 10 درصد آب دارند؛ کاهش 33 درصدی بارش‌ها

آیت‌الله مکارم‌شیرازی: مردم از نظر مسکن در رنج هستند

صنعتگر سیمان: از فروردین ماه هم هشدار قطع برق را دریافت کردیم و هم قطع گاز!

زخم‌هایی بر پیکر درختان بلوط کوهدشت به روایت تصاویر

رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی برگزار می‌شود/ مهلت ارسال ایده تا 31 خردادماه

سرمقاله کیهان/ لیبی، سوریه، اوکراین؛ سه صحنه، یک کارگردان

حامیان انتخاباتی دولت، نگران بی‌برنامگی و بی‌تحرکی دولت

مجلس در مدار استیضاح

بازار مصرف گوشت منقبض شد

مقایسه قیمت بلیط هواپیما عمان در پروازهای مستقیم با غیرمستقیم

عضو اتاق بازرگانی: ارزش دلار بیش از 75 هزار تومان نیست

تردد مرگ در جاده «سپیددشت»!

آبدهی چشمه‌های لرستان 23 درصد کاهش یافت

45 حلقه چاه غیرمجاز در دورود مسدود شد

بوستان شهربانو در بروجرد با اعتبار 85 میلیارد ریال افتتاح شد

سرمقاله هم میهن/ آنان که موش می‌دوانند

یادداشت دلاری شریعتمداری: چرا دست روی دست گذاشته‌اید؟!

سرمقاله اعتماد/ سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز

دولت غیر از مذاکره چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارد؟

مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ؛ فعلا خبری از اجرای مرحله سوم کالابرگ نیست

روایت رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از اقدام عجیب برخی فروشگاه‌ها برای فروش برنج

اقلام مشمول نرخ محاسباتی 28500 مشخص شدند

محدودیت‌های فروش برای خودروهای وارداتی برداشته شد

بیش از 8 هزار تن برنج در حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب شد

طرح جامع کوهدشت پس از 11 سال در مسیر نهایی شدن

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

هشدار نسبت به تلاطم دریا و افزایش باد در هرمزگان طی روزهای آینده

پرداخت مطالبات و احیای واحدهای راکد؛ چالش‌های کار و کارگر در بروجرد

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست

سرمقاله فرهیختگان/ هوشیاری تیم ایران در برابرِ «فهرست مطالبات» آمریکا

افزایش مزد کارگران کمتر از تورم در 7 سال اخیر

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد؛ رشد 28 درصدی برای بدمصرف‌ها

آغاز آبرسانی به عشایر مناطق ییلاقی فاقد آب شرب در خرم آباد

اولین همایش هوش خلاقیت و معما با حضور 300 دانش آموز در خرم آباد

مناسبت روز/ یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ زیان‏‏‌دیدگان چالش‏‏‌های موجود در بازار داروی ایران

7 ریسک بازار سرمایه و راهکارهای پیشنهادی

قیمت مرغ منجمد تعیین شد

دیدار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با خانواده‌ شهید آیت‌الله آل‌ هاشم

بازدید سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاههای اجرایی از بیمارستان صدر

کارخانه فعال تولید شرکت های صوری

تصویری از اصابت صاعقه به سفیدکوه خرم‌آباد

معطلی طولانی‌مدت پرونده‌های عمرانی و شهری در کمیسیون ماده پنج

بروجرد در آستانه ثبت جهانی شهر ورشو

صبح جمعه با جولانی

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا