ندای لرستان

آخرين مطالب

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد! سیاسی

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
شورای عالی سینما در دولت سیزدهم با اختصاص 1800 میلیارد ریال به انجمن سینمای جوانان ایران برای روزآمدسازی تجهیزات دفاتر خود موافقت کرد، اما این مصوبه هرگز عملیاتی نشد!
سعید رجبی فروتن| دوست منتقدی نوشته است: «جمع‌شدن تعدادی از چهره‌ها، آدم‌های شهیر و دارای ارتباط و نفوذ در مناسبات بروکراتیک که بتوانند پرتلاش ظاهر شده و حتی اعتبارشان را به نفع جلب نظر دیگر نهادها، ارگان‌ها و وزارتخانه‌ها (در زمینه کمک و همیاری به سینما) خرج کنند، حداقل‌های توجیه واحدی مانند شورای سینما بوده است.»( فهیم، محمدتقی،جام‌جم)
بیایید کلاهمان را قاضی کنیم و ببینیم که در واقعیت حضور چنین افرادی در ترکیب شورای عالی سینما در دولت گذشته چنین دستاوردی داشته است؟
شورای عالی سینما در اولین جلسه خود که در دولت سیزدهم تشکیل شد، مقرر کرده بود که یک خط اعتباری به مبلغ 1800 میلیارد ریال به انجمن سینمای جوانان ایران اختصاص دهد. این اعتبار قرار بود که صرف روزآمدسازی تجهیزات بیش از 60 دفتر انجمن بشود. منبع تامین این کمک وزارت نفت بود. وزیر نفت پیش یا بعد از این مصوبه به عضویت هیات امنای بنیاد سینمایی فارابی درآمده بود. تا پایان دولت سیزدهم این مصوبه هیچگاه عملیاتی نشد و وزارت نفت هیچ گلی به سر دفاتر انجمن سینمای جوانان نزد. شاید به این خاطر بود که وزیر ارشاد دولت سیزدهم وقتی دید از دیگ شورای سینما آبی گرم نمی‌شود، خودش آستین بالا زد و بواسطه نزدیکی به رییس دولت، وقت و بی‌وقت به سراغ همسایه شمالی محل کار خود یعنی سازمان برنامه و بودجه می‌رفت و پیگیر دستورات رییس دولت برای افزایش اعتبارات بود. فارغ از اینکه بودجه‌هایی که از این طریق جذب شدند با چه کیفیتی به مصرف رسیدند، اصولاً شورای سینما در دولت‌های دهم و سیزدهم به جز قطار کردن یکسری از مصوبات هزینه‌ساز ثمره دیگری نداشتند. کشاندن پای رییس جمهور در هر دو دولت به شورای به قول خودشان عالی سینما موفقیت‌آمیز نبود و معمولا معاون اول ریاست جلسات را برعهده داشت.
مصوبه ساخت بیست فیلم سینمایی فاخر در سالهای اجرای برنامه توسعه هفتم قانونی است که مجلسیان پای آن امضا گذارده‌اند و باید بهای آن را بپردازند. به فرض حضور افراد با نفوذ در ترکیب شورای سینما در دولت چهاردهم، مجلس باید در بودجه سنواتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر ساله مبلغی را به این منظور اختصاص دهد و پیگیری اجرای درست آن باشد.
بنابراین گره زدن زلف این مصوبه به شورای سینما و برد و نفوذ اعضای آن در مناسبات بوروکراتیک دولت فاقد موضوعیت است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024304/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ آنان که موش می‌دوانند

یادداشت دلاری شریعتمداری: چرا دست روی دست گذاشته‌اید؟!

سرمقاله اعتماد/ سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز

دولت غیر از مذاکره چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارد؟

مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ؛ فعلا خبری از اجرای مرحله سوم کالابرگ نیست

روایت رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از اقدام عجیب برخی فروشگاه‌ها برای فروش برنج

اقلام مشمول نرخ محاسباتی 28500 مشخص شدند

محدودیت‌های فروش برای خودروهای وارداتی برداشته شد

بیش از 8 هزار تن برنج در حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب شد

طرح جامع کوهدشت پس از 11 سال در مسیر نهایی شدن

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

هشدار نسبت به تلاطم دریا و افزایش باد در هرمزگان طی روزهای آینده

پرداخت مطالبات و احیای واحدهای راکد؛ چالش‌های کار و کارگر در بروجرد

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست

سرمقاله فرهیختگان/ هوشیاری تیم ایران در برابرِ «فهرست مطالبات» آمریکا

افزایش مزد کارگران کمتر از تورم در 7 سال اخیر

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد؛ رشد 28 درصدی برای بدمصرف‌ها

آغاز آبرسانی به عشایر مناطق ییلاقی فاقد آب شرب در خرم آباد

اولین همایش هوش خلاقیت و معما با حضور 300 دانش آموز در خرم آباد

مناسبت روز/ یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ زیان‏‏‌دیدگان چالش‏‏‌های موجود در بازار داروی ایران

7 ریسک بازار سرمایه و راهکارهای پیشنهادی

قیمت مرغ منجمد تعیین شد

دیدار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با خانواده‌ شهید آیت‌الله آل‌ هاشم

بازدید سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاههای اجرایی از بیمارستان صدر

کارخانه فعال تولید شرکت های صوری

تصویری از اصابت صاعقه به سفیدکوه خرم‌آباد

معطلی طولانی‌مدت پرونده‌های عمرانی و شهری در کمیسیون ماده پنج

بروجرد در آستانه ثبت جهانی شهر ورشو

صبح جمعه با جولانی

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

از فشار تا گفت‌وگو

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

زندگی یا نمایش زندگی!؟

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

نان گران می‌شود؟

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

شاهرخی: گرایش به رشته‌های مهارتی از اولویت‌های بازار کار لرستان است

آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس ابتدایی با مشارکت 320 هزار معلم

دو سناریوی تعویق مذاکرات

تدارکات تندروها برای حذف دومین وزیر

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص