ندای لرستان

آخرين مطالب

معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود سیاسی

معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش بازار، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح پنج کیلومتر از پروژه چهاربانده کردن جاده دهلران به اندیمشک و آغاز عملیات اجرایی 43 کیلومتر دیگر از این مسیر، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، در پاسخ به اینکه یکی از چالش‌های اساسی منطقه، نبود زیرساخت‌های راه آهن درون استان و اتصال به استان خوزستان است، اظهار کرد: اکنون در غرب کشور دو پروژه راه‌آهن مهم «کرمانشاه به خسروی» و «دورود، خرم‌آباد به اندیمشک» وجود دارد که می توانند خدمات لازم ریلی را به استان ایلام ارائه دهند.
وی تصریح کرد: در نتیجه پیگیری‌ها و موافقت رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی، این دو طرح که هر یک با سرمایه‌گذاری بیش از 70 هزار میلیارد تومان است، در سال 1403 به فهرست پروژه‌های استجازه مقام معظم رهبری اضافه شده و این به آن معنا است که دیگر منتظر اختصاص اعتبارات دولتی نخواهند ماند و هزینه اجرای آن‌ها از محل «تهاتر نفتی» برای حوزه های زیربنایی و حمل و نقل تأمین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور یادآور شد که بر این اساس استان ایلام می‌تواند از مسیر کرمانشاه-خسروی و همچنین خرم‌آباد به اندیمشک در غرب کشور به شبکه راه آهن سراسری متصل شود و امسال در تلاش هستیم با همکاری سازمان مدیریت، از محل ماده 23 اعتبار این بخش نیز تامین و آغاز رسمی عملیات اجرایی آن تحقق یابد.
بازوند در ادامه با اشاره به اجرای پروژه‌های راهسازی در استان و چهاربانده کردن مسیر اندیمشک- دهلران - مهران، اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌ها و تلاش‌های استاندار ایلام و نماینده مردم حوزه جنوب استان، بهبود وضعیت زیرساخت‌های حمل‌ونقل در استان ایلام یکی از مطالبات جدی مردم منطقه است.
وی با بیان اینکه وضعیت کنونی زیرساخت‌های جاده‌ای استان به ویژه در مسیر اندیمشک- دهلران - مهران، با توجه به حجم بالای تردد زائرین امام حسین (ع) و اهمیت اقتصادی و اجتماعی آن، شرایط مناسبی ندارد، گفت: پروژه چهار بانده کردن مسیرهای منتهی به مرز مهران در شهرستان دهلران، مطالبه جدی مردم بود و امروز پروژه‌ 110 کیلومتری مسیر اندیمشک به دهلران به‌صورت کامل تعیین‌تکلیف و پیمانکاران مربوطه انتخاب شدند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور افزود: هفته آینده برنامه زمان‌بندی دقیق این پروژه تدوین و به اطلاع مقام‌های استانی از جمله استاندار و نماینده شهرستان‌های دهلران، اندیمشک و شوش خواهد رسید و امیدواریم اجرای این پروژه در کمترین زمان ممکن به اتمام برسد.
بازوند توضیح داد این طرح از نظر توسعه اقتصادی برای شهرستان‌های دهلران، اندیشمک و استان ایلام اهمیت بسیار زیادی در حوزه اقتصادی دارد و در کنار آن، تأثیرات اجتماعی قابل‌توجهی خواهد داشت.
وی بیان کرد: تکمیل این پروژه همچنین می‌تواند نقش به سزایی در کاهش تصادفات جاده‌ای داشته باشد چرا که در زمان حاضر متأسفانه این مسیر به‌دلیل دوبانده نبودن شاهد تعداد زیادی تصادف است و با چهارخطه‌شدن آن، میزان تصادفات به‌طور چشم‌گیری کاهش می‌یابد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور خاطرنشان کرد: امروز دو قطعه از این پروژه شامل قطعه نخست به‌طول 24 کیلومتر و قطعه دوم به‌طول 18 کیلومتر به پیمان رفته و بر این اساس همه قطعات پروژه به پیمانکار واگذار شده و تنها 17 کیلومتر باقی‌مانده که مقرر شد ظرف مدت کوتاهی با اختصاص 25 درصد اعتبارها به دو پیمانکار دیگر واگذار شده تا به‌سرعت کار آغاز شود.
به گزارش بازار، آیین بهره برداری پنج کیلومتر از پروژه چهار بانده کردن مسیر دهلران به اندیمشک و آغاز عملیات اجرایی 43 کیلومتر دیگر از این مسیر امروز پنجشنبه با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، «اسداله چراغی» نماینده مردم حوزه جنوب استان در مجلس شورای اسلامی، « احمد کرمی» استاندار ایلام و جمعی از مردم دهلران برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

خواب سنگین قیمت طلا؛ سکه و دلار کمی تکان خوردند

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

نرخ سود بین بانکی ثابت ماند

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه‌گذاری بورس در هفته دوم اردیبهشت 1404

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

ورود تیم خیبر خرم آباد به ورزشگاه غدیر اهواز

گرم کردن تیم خیبر خرم آباد پیش از آغاز مسابقه

پلمب دو واحد قصابی در شهرستان کوهدشت

ترکیب استقلال خوزستان و خیبر خرم آباد

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

پشت پرده استیضاح «صادق»

نفوذ در اسرائیل با هزار ترفند

شیپور جنگ در هندوستان

حقوق کارگر را چطور می‌توان پیگیری کرد؟‌

روند نزولی قیمت نفت بازهم ادامه یافت

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد

18 هزار و 500 کارگاه فعال در استان دایر است

بیش از 13 هزار نفر متقاضی طرح نهضت ملی مسکن در دورود

نامگذاری روز لرستان در انتظار تصویب نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی

محور برنامه های هفته معلم، بر تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

یک وزیر اقتصاد چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

خبر خوب سازمان امور مالیاتی برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند

پتانسیل 20 میلیارد دلاری صادرات به کشور همسایه

بابک زنجانی در مرخصی چه می‌کند؟

قطعه دوم پروژه راهسازی محور دره شهر - پلدختر کلنگ زنی شد

ساخت پل گاومیشان بین ایلام و لرستان در دستور کار قرار گیرد

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی در کشت و صنعت لرستان

اندیشکده آمریکایی: ترامپ صد روزه با خاورمیانه چه کرد؟

واشنگتن پست: آیا دیپلماسی ضرب‌الاجلی ترامپ جواب می‌دهد؟

صندوق جدید بیت‌کوین معرفی شد

ارز تجاری ارزان‌تر شد/ کاهش 1000 تومانی حواله یورو

در صورت عدم رعایت الگو، برق پرمصرف‌های لرستان را قطع می‌کنیم

معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود

برنامه مدیریت و احیاء تالاب‌ها باید در دستور کار قرار گیرد

دیدار سرپرست فرمانداری الیگودرز با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

غرفه منطقه آزاد کیش در روز سوم ایران اکسپو 2025 میزبان بازدیدکنندگان تخصصی و هیئت‌های بین‌المللی بود

توسعه صادرات و گردشگری؛ مهم‌ترین دستاورد منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

حاکمیت پدیده گرد و غبار در لرستان

تکمیل سد آبسرده تسریع می‌شود

خداحافظی فرماندار پیشین معمولان با اعضای شورای اداری شهرستان

ادای احترام معاون رئیس جمهور به مقام شامخ شهید محیط‌بان علی‌راست هادی چگنی

لزوم مهار منابع آبی و مقابله با ریزگردها