استاندار لرستان خبر داد؛
پرواز مستقیم حج از فرودگاه خرمآباد
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - استاندار لرستان از پیگیری جدی برای راهاندازی پروازهای مستقیم حج از فرودگاه خرمآباد خبر داد و این اقدام را پاسخی به خواسته دیرینه مردم استان عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان:سعید شاهرخی، استاندار لرستان، در جریان حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیط زیست در استان، با اشاره به آمادگی زیرساختی فرودگاه خرمآباد گفت: فرودگاه خرمآباد از استانداردهای لازم برای پروازهای بینالمللی برخوردار است و در گذشته نیز بازسازی و تجهیز شده است.
وی افزود: از چهار ماه پیش با همکاری وزارت راه و شهرسازی و سازمان حج و زیارت، پیگیریهای مستمری را آغاز کردهایم تا امکان انجام پروازهای حج تمتع و عمره بهطور مستقیم از خرمآباد فراهم شود. این حق مسلم مردم استان است که از درب خانه تا خانه خدا با کمترین زحمت سفر کنند.
استاندار تأکید کرد: این مطالبه قدیمی مردم لرستان بهویژه در شهر خرمآباد، سالهاست مطرح است و ما با جدیت کامل مصمم به تحقق آن هستیم. امیدواریم در سال جاری این مهم نهایی شده و شاهد انجام اولین پروازهای حج از فرودگاه خرمآباد باشیم.

مطالبه دیرینه مردم لرستان در آستانه تحقق؛ پرواز مستقیم حج از فرودگاه خرمآباد
-
پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴:۲۷
-
۶ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023845/