ندای لرستان

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود سیاسی

خانواده‌های شهدا و  ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام هستند و باید قدردان داشته‌های فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست که با حضور اعضا و نمایندگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر پنجشنبه 28 فروردین‌ماه در سالن غدیر استانداری مرکزی برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا به‌ویژه شهدای استان مرکزی، گفت: شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سفر استانی ضروری است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های جامعه ایثارگری در کشور، افزود: نماد قدرت و توانمندی یک جامعه علاوه بر امنیت و اقتصاد مردم آن کشور هستند و نماد قدرت یک کشور منجر به مانایی و ماندگاری نظام می‌شود. افتخار می‌کنیم بیش از 11 هزار نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم که باید از ظرفیت آنها در کشور استفاده شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رشادت‌های اسرای هشت سال دفاع مقدس در اردوگاه‌های رژیم بعث عراق خاطرنشان‌کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام هستند و باید قدردان داشته‌های فرهنگ ایثار و شهادت باشیم. 
مهندس اوحدی با اشاره به فرمایشی از حضرت علی (ع) در مورد بقیه السیف‌ها، گفت: امید ما به جامعه ایثارگری است و راز مانایی و ماندگاری نظام جمهوری اسلامی بقیه‌السیف‌ها از جمله جانبازان، آزادگان و خانواده شهدا و ایثارگران هستند. در آستانه بزرگداشت شهدای خدمت شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان مراسم سالگرد این شهدا برگزار خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: خودسازی، جامعه پردازی و تمدن‌سازی سه نکته‌ای است که رهبر انقلاب به آن اشاره دارند و ضروری است که فرمایشات ایشان مورد توجه قرار بگیرد زیرا دشمن به شیوه‌های مختلف ارزش‌های نظام را نشانه قرار گرفته است. 
امیر وجدانی‌نیا، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دبیرخانه برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت. در پایان این مراسم آیین واگذاری زمین‌های مسکونی ایثارگران در شهرستان‌های استان مرکزی برگزار شد و تفاهم‌نامه ساماندهی اشتغال، مسکن و درمان ایثارگران در سال 1404 با حضور مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به امضا رسید. همچنین از کتاب شهدای غریب در اسارت استان مرکزی رونمایی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1021130/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

کسانی که پیروانی را کتک زدند، دستگیر شدند

افرادی که به افشین اپیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

دستگیری ضاربان مدیر پرسپولیس؛ یگان ویژه هر دو ضارب را بازداشت کرد

مسئولان ناترازی انرژی را تدبیر و مدیریت کنند

داد و فریاد مدیر فرهنگی پرسپولیس در خرم آباد/ حضور غیر قانونی مدیر پرسپولیسی در نشست خبری

آماده‌باش 195 حوزه امتحانی؛ لرستان مهیای برگزاری آزمون‌های نهایی شد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

گل پرسپولیس به چادرملو آفساید بود؟ | کارشناسی داوری جنجالی ترین بازی هفته

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

علیپور: هواداران خیبر خرم آباد 90 دقیقه فحاشی کردند

پشت پرده تعویض گندوز در بازی با خیبر خرم آباد

گل اول پرسپولیس آفساید نبود/ پیام حیدری قضاوت خوبی داشت

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند