ندای لرستان

آخرين مطالب

امام راحل و انقلاب اسلامی به ارتش هویت داد سیاسی

امام راحل و انقلاب اسلامی به ارتش هویت داد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز سه‌شنبه در دیدار با فرماندهان و مسئولین قرارگاه عملیاتی لشکر 84 پیاده استان لرستان به مناسبت سالروز ارتش جمهوری اسلامی و نیروی زمینی با اشاره به اینکه روز ارتش روز مبارکی برای ملت ما است، این روز را تبریک و تهنیت گفت و تجدید بیعت این روز را سبب مسرت و خوشحالی خواند.
وی با بیان اینکه امروز ارتش بر همان مسیر 22 بهمن 1357 حرکت می‌کند، گفت: در مجموعه ارتش جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ما، از همان پیروزی انقلاب اسلامی، افرادی وجود داشتند که دلبسته مردم و نظام بودند که تعدادی از آنان، امروز جز قهرمانان ملی ما هستند.
امام و انقلاب اسلامی به ارتش هویت داد
نماینده ولی‌فقیه در لرستان، اضافه کرد: قهرمانان ملی مانند شهید صیاد شیرازی، فلاحی، فکوری، ظهیرنژاد، نامجو، کلاه‌دوز و در استان شهید امیر اسکندر بیرانوند، شهید امیر شاه مراد نقدی، شهید فتح‌اللهی، دلبسته به مردم، اسلام، قرآن، مسجد، محراب و منبر، روحانیت، و حوزه علمیه بودند.
حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب سازوکار روشنی برای معارف قرآنی وجود نداشت و هرکسی برحسب علاقه خودش آموزه‌های قرآنی را یاد می‌گرفت، گفت: سرتیپ دوم عباس سلیمی که با پیروزی انقلاب به‌عنوان شخصی درجه‌دار در نیروی هوایی حضور داشت، برای مسابقه با قاریان مصر و عربستان راهی و در نهایت در مسابقات بین‌المللی نفر اول شد.
وی تصریح کرد: ما رشد و رویش رو به کمال ارتش جمهوری اسلامی، همچنین نیروی زمینی به‌ویژه گردان ضربت ارتش که مأموریت‌های سخت و دشواری را در کردستان انجام دادند را مشاهده کردیم. امام خمینی (ره) از ارتش به‌عنوان نیروهای متدینی یاد کردند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به سخنرانی مهیج و شفاف و اعتراض‌آمیزی که امام خمینی (ره) نسبت به آمریکا داشت، گفت: آن سخنرانی برای این بود که ایشان می‌خواستند نیروهای جمهوری اسلامی خاص و عزیز باشند. در واقع امام و انقلاب اسلامی به ارتش هویت داد و آن را در چشم ملت اسلامی عزیز و مستقل و حماسه‌ساز کرد که امروز آن را با جان‌ودل مشاهده می‌کنیم و همچنین در مقابل، ارتش جمهوری اسلامی از خودش شجاعت، تدبیر و لیاقت نشان داد.
ارتش همیشه آماده دفاع از میهن اسلامی بوده است
حجت‌الاسلام شاهرخی، بیان کرد: صفحات ممتازی از تاریخ ملت ایران و همچنین تاریخ استان لرستان متعلق به شجاعت و نقش‌آفرینی ارتش بوده و ستودنی است.
وی با اشاره به اینکه ما هر سال رژه ارتش جمهوری اسلامی را مشاهده می‌کنیم و می‌بینیم چقدر متفاوت با گذشته است، بیان کرد: امروز در درون ارتش در همه رده‌های مختلف توانمندی، دانایی، ایمان، اقتدار، رشد در دفاع از استقلال، رشادت در خاک‌های داغ جنوب و قله‌های سربه‌فلک‌کشیده غرب و شمال غرب را شاهد هستیم که باید خدا را شاکر باشیم که نسلی جوان از ارتش بر خواستند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان، گفت: چنین ارتشی بر اساس آیه 200 سوره آل عمران (یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ)، همان‌هایی هستند که در مقابل سختی‌ها صبر و مقاومت می‌کنند. اینان دیگران را به شکیبایی فرامی‌خوانند، از مرزهای جغرافیایی، عقیدتی پاسداری و حفاظت می‌کنند و رابطه آنها باخدا، یک رابطه مستحکم است. امروز ما در لشکر 84 پیاده استان لرستان و در کلان، ارتش جمهوری اسلامی ما آن دانایی و شجاعت و حماسه را مشاهده می‌کنیم که پایه آن برخاسته از آموزه‌های معارف اسلامی است.
حجت‌الاسلام شاهرخی در ادامه از مجموعه عقیدتی و سیاسی تشکر و قدرانی کرد و گفت: که بایستی هرچه ارتش ما می‌تواند در راستای تقویت معرفت و ایمان برنامه‌های پررونق‌تر، تأثیرگذارتر، دقیق‌تر و به هنگام انجام دهد.
وی گفت: در درون مجموعه ارتش ما قاریان، حافظان، و کسانی که آگاهی به احکام اسلامی دارد هست که جز سرمایه‌های جمهوری ارتش اسلامی هستند. ارتش همیشه نشان داده است که آماده دفاع از میهن اسلامی و مقابله با زورگویان عالم است، لذا روز ارتش، روز ممتازی است.
کد خبر 6435766

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1019921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارندگی‌های همه شهرها لرستان به‌غیراز دو شهر منفی بود

فراخوان اهدای خون در لرستان

نظرات جالب هنرمندان دربارهٔ یکدیگر؛ از گلپا تا رسائی

دبیر جدید مجمع مشورتی دفتر نماینده ولی‌فقیه در لرستان معرفی شد

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

امضای قرارداد همکاری صداوسیما و بیمه دی/ تعهد به ارتقاء خدمات درمانی و حفظ رضایتمندی بیمه‌شدگان

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

خداحافظی با کارت سوخت

پروژه «انقلابی» ترامپ موفق خواهد شد؟

همسویی مواضع تندروهای داخلی با مطالبات اسراییل نگران‌کننده است

جولانی به دنبال سازش با اسرائیل

غریزه معامله‌گری ترامپ می‌تواند به توافق با ایران منجر شود؟

شاهین‌های ضدایرانی در واشنگتن بازی را برهم می‌زنند؟

انفجار بندر عباس و راز ابر قارچی

سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی

نماینده جامعه کارگری: 96 درصد کارگران قرارداد موقت دارند

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

40 درصد کسب و کارهای اینترنتی در چند سال اخیر تعطیل شده‌اند

سقوط 16 درصدی قیمت نفت برنت طی 3 ماه

پرداخت سود سهام عدالت به صورت مرحله‌ای، واریز 4/166/000 تومان سود برای سهام عدالتی‌ها

تجمع علیه فستیوال کوچه با پرچم حزب الله لبنان / آیا حزب الله مخالف موسیقی است؟

لرستان پیشرو در تسهیل مجوزدهی/ بیش از 86 درصد درخواست‌ها به صدور انجامید

تأکید استاندار لرستان بر اجرای دقیق طرح نماد و ارتقاء شایسته سالاری در واحدهای آموزشی

پربازدیدترین مکان‌ های گردشگری ایران در فصل بهار

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

استاندار لرستان: رانندگان سرویس مدارس باید کارت سرویس دریافت کنند

نماینده ولی فقیه در استان: آینده کشور از آموزش و پرورش جدا نیست

سید عیسی سهرابی :ساماندهی سرویس مدارس با تشکیل کارگروه تخصصی دنبال می شود

قاتل در صحنه حاضر است

تضاد منافع تندروها با منافع ملی

با وجود قطعی‌های برق، چرا نمایندگان با تغییر ساعت رسمی کشور مخالفند؟

منافع تندروها و کاسبان تحریم با منافع ملی در تضاد است

بلومبرگ: زیر پای ترامپ خالی است

پایداری برق لرستان با شرکت مردم استان در پویش 25 درجه

دیدار به مناسبت روز خلبان

جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان الیگودرز

رعایت ایمنی و سلامت در محیط کار

بهبود معیشت مردم و ارتقای سرمایه‌اجتماعی سرلوحه کار مدیران باشد

تشکیل کارگروه صدای مردم به تدبیر استاندار لرستان

چهارمین شماره هفته نامه استانداری لرستان

محمدجواد لاریجانی: مذاکره غیرمستقیم، مذاکره‌ برای هیچ نیست

صدا و سیما؛ سازمانی آشوب‌‏زا و کج‏‌کارکرد

خطای سهوی یا پروژه مشکوک نفوذ؟

ژنرال بازنشسته هندی: دیپلماسی راه بهتری است

سکه در سراشیبی ریزش؛ دلار سبزپوش شد

شرط واگذاری سهام خودروسازان ایرانی به چینی‌ها

20 سال تورم در ایران؛ سیگنال‌هایی که دیده نشد

کدام مشاغل اولین قربانیان هوش مصنوعی خواهند بود