ندای لرستان

آخرين مطالب

سردار باقری: تهدیدات آمریکا علیه ایران اسلامی پوشالی و نشانه ضعف آنان است سیاسی

سردار باقری: تهدیدات آمریکا علیه ایران اسلامی پوشالی و نشانه ضعف آنان است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، سردار «نعمت‌الله باقری»، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، امروز یکم فروردین‌ماه، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه بروجرد که در محل مصلی این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: تهدیدات آمریکا علیه ایران اسلامی پوشالی و نشانه ضعف آنان است، آمریکا و اسرائیل توان مقابله با ایران اسلامی را نخواهند داشت.
وی افزود: آمریکا 46 سال است که ایران اسلامی را تهدید و تحریم کرده، تهدیدات دشمنان یک برنامه تازه و جدیدی نیست، آنان می‌خواهند به انقلاب اسلامی ایران ضربه بزنند ولی در طول عمر بابرکت انقلاب حضور مردم و امامین انقلاب همواره شکست خوردند. 
باقری گفت: آمریکا تصرف سنگر راهبردی انقلاب اسلامی در منطقه خاورمیانه را در نظر دارند تا دولت بزرگ اسرائیل را بنا کنند، ولی تاکنون در این راستا شکست خوردند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان افزود: امروز شاهد آن هستیم که رژیم صهیونیستی و آمریکا در حمله دوباره به محور مقاومت می‌خواهند فضای خود را تثبیت کنند، دشمنان از هیچ تلاشی در جهت براندازی و شکست انقلاب فروگذار نبودند، اگر امروز اتفاقی برای ایران نیفتاده، نشان از ضعف و ناتوانی آنان در مقابله با ایران اسلامی بوده است.
وی اظهار کرد: دشمنان تلاشی جز فریب افکار عمومی و عقب راندن ملت ایران در تهدیدات خود ندارند، تهدیدات دشمن در دوران انقلاب تأثیری نداشته و ملت ایران مقاوم‌تر از آن هستند که از تهدیدات آمریکا هراسان شوند.
باقری گفت: دشمن همه توان خود را بر علیه ایران به‌کار بسته است، در دوران دفاع مقدس با اتحاد شرق و غرب به ایران حمله نظامی و جنگ تمام عیار را به راه انداخت، ولی در نهایت پیروزی نصیب ملت مقاوم ایران شد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان افزود: آمریکا در دوران دفاع مقدس مستقیم وارد جنگ با ایران شد و با جنگ نفتکش‌ها و حمله به سکو‌های نفتی و حمله به هواپیمای مسافربری ایرباس ایران وارد عرصه جنگی شد که دوباره شکست خورد.
وی اظهار کرد: در گام بعدی آمریکا در انجام ترور و حمایت از گروه‌های تروریستی، شهادت 17 هزار نفر از شخصیت‌های ایران اسلامی با ظرفیت موساد و سازمان سیا، ترور دانشمندان هسته‌ای را در دستور قرار دادند که دوباره شکست خوردند. 
باقری بیان کرد: بعد از جنگ نظامی و ترور و جنگ سخت دشمنان اولویت خود را ایجاد تحریم‌های اقتصادی و نارضایتی عمومی در جامعه بود، سنگین‌ترین تحریم‌ها را پیاده‌سازی کردند که هر انقلابی دیگری تحت‌فشار تحریم‌ها قرار می‌گرفت شکست می‌خورد، ولی ملت ایران و نظام مقتدارنه ایستادند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: امروز تهدیدات دشمنان به حمله نظامی اثری ندارد، زیرا ایران اسلامی حمله نظامی دشمنان را تجربه کرده است، آمریکا امروز حریف گروه‌های کوچک نظامی منطقه مانند حماس و انصارالله و حزب‌الله نمی‌شود.
وی با اشاره به ترور و شهادت فرماندهان حزب‌الله و حماس از سوی رژیم صهیونیستی افزود: دشمنان قصد داشتند با شهادت فرماندهان جبهه مقاومت، آنان را از مبارزه عقب برانند ولی شهادت فرماندهان باعث تقویت جبهه مقاومت شد. 
باقری با اشاره به مبارزه جانانه انصارالله یمن با آمریکا اظهار کرد: مدت 10 سال آمریکا توسط آل سعود به یمن حمله کرد ولی در نهایت شکست خوردند، امروز یمن با موشک‌های پیشرفته ناو‌های آمریکایی را هدف قرار می‌دهد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان کرد: آمریکا در همه جنگ‌های منطقه شکست‌خورده و نقش ایران اسلامی در کنار جبهه مقاومت بی‌بدیل بوده است، عملیات‌های وعده صادق 1 و 2 باعث شد که دشمنان به اقتدار نظامی ایران آگاه‌تر شوند، اگر آمریکا در منطقه خطایی کند عملیات وعده صادق 3 همه پایگاه‌های نظامی و دستگاه‌های دفاعی آنان در منطقه هدف قرار خواهد گرفت و این موضوع باعث هراس آنان شده است.
وی گفت: دشمنان می‌خواهند مردم را بترسانند بر مبنای تجربه 46 ساله گذشته انقلاب اسلامی نشان داده که قوه ایمان و استقامت و شهادت پیروزی ملت ایران و جبهه مقاومت را رقم خواهد زد.
باقری افزود: ما تا آخر باایمان به خداوند در مقابل دشمنان خواهم ایستاد، روز جهانی قدس میراث امام (ره) برای حذف غده سرطانی است که با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس یکبار دیگر پوزه دشمنان را به خاک می‌مالیم و با دیگر با امام (ره) و رهبری تجدید بیعت خواهیم کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015822/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

گل پرسپولیس به چادرملو آفساید بود؟ | کارشناسی داوری جنجالی ترین بازی هفته

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

علیپور: هواداران خیبر خرم آباد 90 دقیقه فحاشی کردند

پشت پرده تعویض گندوز در بازی با خیبر خرم آباد

گل اول پرسپولیس آفساید نبود/ پیام حیدری قضاوت خوبی داشت

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان