ندای لرستان

آخرين مطالب

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، در راستای اجرای برنامه های 22 اسفندماه سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و هفته بزرگداشت شهدا، جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل روز چهارشنبه 22 اسفندماه با حضور استاندار اردبیل، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری اردبیل و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری اردبیل برگزار شد. 
مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل در این جلسه ضمن تبریک 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام بمباران اردبیل در سال 1366، خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه کلیه مسئولان نظام اسلامی دانست و گفت: لازم است مسئولان استان ضمن خدمت رسانی به جامعه معظم ایثارگری، نسبت به فرهنگ سازی در خصوص نوع خدمات و تبیین ضرورت ارائه خدمت به این قشر شریف با تأکید بر جایگاه والای جامعه ایثارگری توجه ویژه داشته باشند تا فضاسازی دشمنان باعث ایجاد حس تبعیض در جامعه نشود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: با توجه به جایگاه رفیع خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، تأمین اعتبار پروژه های بنیاد شهید در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم ضمن رایزنی با مسئولان عالی کشور، در این زمینه قدم های مفیدی برداریم. 
داور نوری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل نیز ضمن تبریک روز بزرگداشت شهدا و ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، گفت: جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بالغ بر 75000 نفر است که 140 کارمند و خادم در استان مشغول خدمت رسانی به این عزیزان هستند و کسب رضایت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را مهمترین هدف خود می دانند. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در ادامه به برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در هفته بزرگداشت شهدا اشاره کرد و تصریح کرد: قطعا تمامی لحظات ما متعلق به شهداست و 22 اسفند و روز بزرگداشت شهدا، به منزله تلنگری است تا ما به موضوع فرهنگ ایثار و شهادت توجه ویژه داشته و شهدا را بعنوان الگوی رفتاری خود قرار دهیم. 
در ادامه، مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی به بیان نظرات خود در زمینه راهکارهای ترویج و توسعه فرهنگ فاخر ایثار و شهادت پرداختند و پس از مشورت و همفکری، مواردی جهت اجرا به تصویب رسید. 
تقدیم حکم استاندار اردبیل بعنوان رئیس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان توسط مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، قرائت وصیت نامه شهدا توسط حجت الاسلام والمسلمین سید احمد سعادتی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، تجلیل از جواد صبور مشاور سابق استاندار در امور ایثارگران، تجلیل از قادر تکریم مشاور فعلی استاندار اردبیل در امور ایثارگران و پخش کلیپ با محوریت ایثار و شهادت از دیگر برنامه های برگزار شده در این جلسه بود.
انتهای پیام./

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014348/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

گل پرسپولیس به چادرملو آفساید بود؟ | کارشناسی داوری جنجالی ترین بازی هفته

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

علیپور: هواداران خیبر خرم آباد 90 دقیقه فحاشی کردند

پشت پرده تعویض گندوز در بازی با خیبر خرم آباد

گل اول پرسپولیس آفساید نبود/ پیام حیدری قضاوت خوبی داشت

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان