ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حادثه یا حادثه سازی؟ مقالات

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حادثه یا حادثه سازی؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - جمهوری اسلامی / «حادثه، یا حادثه سازی؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
اینکه درست در زمانی که کشور بیشترین نیاز را به آرامش برای رصد کردن حوادث و تحرکات مهم منطقه‌ای دارد و از طرف دیگر باید مسئولان برای سروسامان دادن به وضعیت اقتصادی و حل مشکلات کمبودها تلاش مضاعف کنند، به یکباره حوادثی رقم زده می‌شوند که تمام حواس‌ها، نیروها و امکانات را به خود جلب نمایند تا فرصتی برای توجه کردن به امور اصلی باقی نماند، نمی‌تواند امری طبیعی باشد.
به قتل رسیدن یک دانشجوی دانشگاه تهران در نزدیکی کوی دانشگاه در عین حال که بظاهر یک حادثه غیرسیاسی است ولی حتی اگر با انگیزه ایجاد التهابات سیاسی به وجود نیامده باشد، با حواشی غلیظی که پیدا کرد به یک جریان سیاسی تبدیل شد. آیا می‌توان باور کرد در این قبیل حوادث، دست‌های پنهانی برای به فراموشی سپردن مسائل اصلی و عمده کردن مسائل فرعی مشغول فعالیت نیستند؟ آیا این حادثه‌سازی ادامه نخواهد داشت؟
قطعاً به قصورهای مسئولین مربوطه که برای تامین امنیت کوی دانشگاه تهران اقدامات لازم را به عمل نیاورده بودند باید رسیدگی شود. قطعاً نیروی انتظامی باید با جدیت بیشتر به وظایف خود برای حفاظت از جان و مال مردم و تامین امنیت شهروندان عمل کند. قطعاً جان تک تک انسان‌ها مهم است و نباید ذره‌ای کوتاهی در زمینه حفاظت از آحاد مردم صورت بگیرد. قطعاً لازم است قوانین محکم‌تری در اختیار قضات دادگستری قرار بگیرد که دست آنها را برای برخورد قاطعانه با متجاوزین به جان و مال و امنیت مردم باز کند. قطعاً دستگاه قضائی باید عزم و اراده بیشتری برای انجام دقیق دو وظیفه ذاتی خود که در قانون اساسی برای این قوه مشخص شده یعنی جلوگیری از وقوع جرم و برخورد با مجرمین، نشان بدهد تا اولاً کسی به هوس ارتکاب جرم نیفتد و ثانیاً عناصر مجرم چنان مجازات شوند که برای دیگران مایه عبرت شوند.
در این امور هیچ تردیدی نباید کرد ولی در کنار این انتظارات درست، نباید از این نکته نیز غافل شد که عده‌ای برای بهره‌برداری ار هرج و مرج‌ها، تهدیدهای ساختگی، حوادث پیش‌بینی نشده و یا ایجاد عامدانه بعضی حوادث، کیسه دوخته‌اند. این کیسه، هم می‌تواند مالی باشد، هم سیاسی و هم انتقام‌جویانه. به یاد بیاوریم ماجرای آن خان را که چون نمی‌توانست رقیب خود را در دهستان محل زندگیش تحمل کند به نوکر خود گفت مرا به قتل برسان و بعد از مرگم این قتل را به گردن آن رقیب بینداز تا او بی‌حیثیت شود!

ایران، امروز علاوه بر نیاز شدیدی که به سروسامان دادن به وضعیت معیشتی مردم، مقابله با سقوط سرسام‌آور ارزش پول ملی، کمبودهای برق و گاز و سایر نارسائی‌ها دارد، باید به تحولات پرشتابی که در منطقه جریان دارد نیز توجه دقیق داشته باشد و مانع سرازیر شدن سیلاب‌های ویرانگر این تحولات به کشورمان شود. مهم‌تر از اینها عقب‌ماندگی شدید ما از پیشرفت‌های اقتصادی کشورهای منطقه به ویژه همسایگان ایران است که ما از هر جهت برخوردارتر از آنها هستیم ولی آنها گام‌های بلندی در زمینه رشد و پیشرفت برداشته‌اند و با شتاب زیادی در حال گسترش رفاه عمومی و تقویت پایه‌های اقتصادی خود هستند ولی وزارت جهاد کشاورزی ما برای تعدیل قیمت سیب‌زمینی به دریافت موافقت از سران سه قوه نیاز دارد و وزارت تعاون ما افتخار می‌کند که برای کمک به اقشار محروم بار دیگر به توزیع کالابرگ یا همان «کوپن» زمان جنگ برگشته است!
دولت چهاردهم آنگونه که از سخنان و رفتار رئیس این دولت پیداست مایل است فارغ از دعواهای سیاسی و بازی‌های جناحی، با مشکلات اقتصادی و کمبودهای مختلف، مقابله‌ای جدی کند و ایران را به جایگاهی که در خور شان آنست برساند. حوادث این روزها نشان می‌دهند عده‌ای نمی‌خواهند چنین توفیقی نصیب این دولت شود. اینان همان کسانی هستند که برای یک دستمال حاضرند قیصریه‌ای را به آتش بکشند. تا چه وقت باید به این فرصت‌سوزان، فرصت داده شود؟

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1011452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

علیپور تعویض شد و حسین‌زاده به صدر جدول رسید

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس و خیبر

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

پرسپولیس 2 – 1 خیبر خرم آباد/ سرخپوشان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار ماندند

پیروانی را در خرم آباد با مشت و لگد زدند!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

پرسپولیس از سد خیبر گذشت

پارک شهید استویی سلسله با اعتبار 150 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

ربع‌قرن در قدرت

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد