ندای لرستان

آخرين مطالب

از رفیق پوتین تا اپورتونیست خائن سیاسی

از رفیق پوتین تا اپورتونیست خائن
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ای‌کاش حالا که به دورویی پوتین و بی‌عملی اسد پی برده‌اند به‌جای توجیه رفتار گذشته و رجزخوانی‌های بیهوده در کار و بار خود تامل کنند و از سوراخ روسیه و حزب بعث برای بار هزارم گزیده نشوند.‌
 عبدالجواد موسوی| این روزها حرف‌های غریب زیاد می‌شنویم. آن هم از سوی اشخاصی عجیب. این جمله را می‌توانید برعکس هم بخوانید: این روزها حرف‌های عجیب می‌شنویم. آن هم از سوی اشخاصی غریب. حرف‌هایی که اگر من و شما آن‌ها را بر زبان می‌آوردیم قطعاً با مشکل مواجه می‌شدیم. اگر سر و کارمان به بازجویی و دادگاه نمی‌کشید دست‌کم شماتت و سرزنش بسیار به همراه داشت.
با چاشنی تهمت‌های همیشگی؛ ضد انقلاب، سیاه‌نما، ستون پنجم، مزدور و... عناوین و القابی که همه ما با آن آشناییم. تا همین چند روز پیش بشار اسد، مظهر مقاومت در منطقه بود و دشمن درجه یک اسرائیل. روسیه هم‌پیمان استراژیک ما بود و محور مبارزه با امپریالیسم جهانی. حالا- یعنی در چند روز گذشته- بشار اسد نه‌تنها مظهر و محور مقاومت نیست بلکه موجودی است که تحت‌تاثیر زنش علیه ایران فعالیت می‌کرد و این اواخر حتی ایرانی‌های مقیم سوریه را از خانه و کاشانه‌شان آواره کرده بود تا جایی که مجبور بودند شب را در پارک‌ها و اتومبیل‌های‌شان به صبح برسانند و نه حتی این اواخر که در زمان آقای رئیسی و سفر ایشان به دمشق حاضر نبود یک تشریفات ساده خوش‌آمدگویی را درست و درمان انجام دهد و در مقابل، وقتی وزیر خارجه امارات می‌خواست به سوریه بیاید، مسیر فرودگاه تا قصر مجلل‌اش را تزئین کرد.
آن هم برای یک سفر کوتاه صبح تا ظهر. از پوتین که دیگر نگویم. قهرمان مبارزه با امپریالسم حالا تبدیل شده به خائنی که در تمام این مدت در جهت منافع اسرائیل عمل می‌کرده. همان پوتینی که تحلیلگران آبکی صداوسیما و روزنامه کیهان می‌خواستند به ما بقبولانند که تحت‌تاثیر پرفسور الکساندر دوگین قرار دارد و نه‌تنها ضد صهیونیست شده بلکه می‌خواهد با اتحاد بین شیعیان و ارتدوکس‌ها، جهان را از لوث وجود جهان‌خواران مستکبر پاک کند.
به تعبیر صریح این دوستان عجیب و غریب، جناب ولادیمیر پوتین نه‌تنها در تمام این مدت که دوستان ما خیال می‌کرده‌اند در خدمت محور مقاومت قرار دارد، پنهانی با صهیونیست‌ها نرد عشق می‌باخته، بلکه در مواقع حمله اسرائیل به مقرهای ایرانی، سیستم‌های راداری را خاموش می‌کرده تا برادران اسرائیلی با خیال راحت بتوانند مهمترین فرماندهان و سرداران سپاه قدس را در سوریه به شهادت برسانند.
بله. متحدان روس ما که در تمام این سال‌ها از حمایت همه‌جانبه و بی‌قیدوشرط ما برخوردار بوده‌اند به گواهی این دوستان از در اختیار گذاشتن هزار قبضه کلاشینکف برای حفظ یکی از خطوط استراتژیک دریغ کردند و در آخر اجازه ورود هواپیمای تسلیحات ایرانی را هم ندادند. قطعاً منتقدان و دلسوزانی که در تمام این سال‌ها فریاد می‌زدند این‌قدر به روس‌ها و بشار اسد اعتماد نکنید، این اطلاعات را در اختیار نداشتند. آن‌ها قدری تاریخ خوانده بودند و خوب می‌فهمیدند دیکتاتوری مثل پوتین و حزب بعث، نمی‌توانند این‌قدر آمریکاستیز و اسرائیل‌ستیز باشند.
آن‌ها خوب می‌فهمیدند روس‌ها هیچ‌وقت منافع‌شان را به‌خاطر ما و مشنگی به‌نام پرفسور دوگین به خطر نمی‌اندازند و تجارت برایشان از تمام کودکان و زنان بی‌گناه فلسطینی مهمتر است. آن‌ها بارها و بارها دیده بودند که هروقت ایرانی‌ها می‌خواهند گرهی از کار فروبسته خود بگشایند، روس‌ها هزارجور حیله و پدرسوخته‌بازی به خرج می‌دهند تا بار دیگر ما را در چاه تحریم و تهدید فرو برند و بر مصیبت‌هایمان بیافزایند. منتقدان نه از دشمنی با روسیه چیزی گیرشان می‌آمد، نه با بشار اسد پدرکشتگی داشتند.
اما به‌نظر می‌رسد آن‌ها که نمی‌خواستند حرف منتقدان را بشنوند منافعی داشتند. منافعی که فکر می‌کردند با آن حرف‌ها به خطر می‌افتد. به همین دلیل ترجیح می‌دادند جز در مدح و ستایش پوتین و اسد حرف دیگری را نشنوند. حالا هم نمی‌دانم چه حکمتی است که این همه بد و بیراه نثار دوستان گذشته می‌کنند. شاید در این بد و بیراه گفتن‌ها هم منفعتی است که عقل ما به آن‌ها قد نمی‌دهد.‌ ای‌کاش این‌گونه نباشد و این بار از چنین اتفاقاتی درس گرفته باشند.
‌ای‌کاش حالا که به دورویی پوتین و بی‌عملی اسد پی برده‌اند به‌جای توجیه رفتار گذشته و رجزخوانی‌های بیهوده در کار و بار خود تامل کنند و از سوراخ روسیه و حزب بعث برای بار هزارم گزیده نشوند.‌ ای‌کاش منتقدان دلسوز را بیش از این نرنجانند و به‌جای متهم کردن آن‌ها به مزدوری و جاسوسی، مزدوران و جاسوسان را در جای دیگری جست‌وجو کنند. ‌ای‌کاش بفهمند که یک تار موی منتقدان داخلی به هزاران آلکساندر دوگین می‌ارزد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1003616/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیین پاسداشت «محمدرضا رشیدی» نویسنده پیشکسوت لرستانی

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

انزجار مردم لرستان از جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه

تحقق 78 درصد تعهد جوجه ریزی در مرغداری‌های لرستان

عزاداری دهه دوم محرم در کوهنانی کوهدشت

راه‌اندازی شبکه «ایران یاران جوان» در لرستان

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

اعلام قیمت جدید انواع نان در لرستان

آزادی 20 والد مرتکب جرایم غیرعمد با پیگیری آموزش و پرورش لرستان

توقیف محموله 20 میلیارد ریالی سیگار قاچاق در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی میلیاردی در خرم آباد

قدردانی وزیر میراث فرهنگی از استاندار لرستان

وجود 400 گونه جانوری در لرستان

تشکیل 70 پرونده قضایی برای آتش سوزی کاه و کلش در لرستان

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

آمادگی راهداری لرستان برای سفر ایمن زائران اربعین حسینی(ع)

تلاش آبفای لرستان برای رفع تنش آبی در استان

افت یک متری سطح آب‌های زیرزمینی لرستان

نجات 20 خانواده از آسیب اجتماعی با آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در لرستان / راه اندازی «اتاق ایده‌پردازی» علیه آسیب‌های اجتماعی

شوراها نهاد توانمندسازی و بهبود کیفیت حکمرانی هستند

نقش آفرینی ویژه نیروی انتظامی در جنگ 12 روزه باعث غضب رژیم صهیونیستی شد

ثبت مکان های پیش از تاریخ دره خرم آباد، مهر تایید یونسکو بر اصالت ماست

استاندار لرستان: همه استان از مواهب ثبت جهانی دره خرم آباد بهره خواهد برد

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

ادامه گرما و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان همراه با احتمال وقوع رگبار و تندباد

رقابت بیش از 24 هزار داوطلب لرستانی در کنکور

کشف 5 تن کود شیمیایی فاقد مجوز در دورود

ساماندهی 19 هزار ناظر انتخاباتی در لرستان

بازدید اداره تعلیم و تربیت کودک از کودکستان های ناحیه یک و دو خرم آباد

بازگشت سنجاب ربوده شده به زیستگاهش در لرستان

حرکت به‌سوی تحول قرآنی؛ آغاز بررسی میدانی مراکز دارالقرآن

انتصاب «سرپرست اداره‌کل امور مشاورین وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی»

صدور هشدار زرد هواشناسی برای گرما در لرستان

مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت فراجای لرستان

اجرای نمایش علاج در وطن در الیگودرز

کاهش دمای هوا در لرستان

بازدید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار از برخی طرح های سلسله

ثبت محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم آباد در فهرست میراث جهانی

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است