ندای لرستان
لرستان می‌تواند بزرگ‌ترین قطب کشاورزی و دامپروری صنعتی کشور باشد
شنبه 25 تیر 1401 - 1:11:10 PM
ایسنا

ندای لرستان- علی محمدی‌فر در گفت‌وگویی اظهار کرد: اختصاص 1800 میلیارد تومان وام ارزان‌قیمت از محل تبصره 16 و 18 و تخصیص 350 میلیارد تومان وام ارزان‌قیمت برای احیای کارخانه یخچال سازی بوژان لرستان و احیای و کارخانجات عظیم خودرو بروجرد و سامان کاشی بروجرد و توسعه کارخانه داروسازی بایر افلاک لرستان و تخصیص 60 میلیارد تومان وام کم بهره به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) برای اشتغال‌زایی نقطه عطفی در جهت احیای اقتصاد لرستان است.

وی تصریح کرد: با وجود اقدام مؤثر دولت و مجموعه دولت انقلابی و استانداری لرستان در حوزه اقتصادی، هنوز لرستان تا رفع فقر، محرومیت و خارج شدن از بین استان‌های فلاکت‌زده راه طولانی در پیش دارد و رتبه چهارم لرستان در بین استان‌های که بیشترین آمار بیکاری را دارند بیانگر فاصله ما از دیگر استان‌های کشور است.

عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی صنایع و معادن لرستان خاطرنشان کرد: تیم اقتصادی استانداری لرستان تلاش قابل تقدیری در حوزه رفع محرومیت و فقر و بیکاری و احیای کارخانجات تعطیل داشته است و بهبود رتبه اقتصادی لرستان مطابق آمارهای رسمی کشور این موضوع را تائید می‌کند.

این کارشناس مسائل اقتصادی اضافه کرد: هیچ دولتی نمی‌تواند در یک بازه زمانی کوتاه‌مدت یک‌ساله و با وجود تحریم‌های ظالمانه دشمنان ملت ایران و کمبود منابع و امکانات شق‌القمر کند و مردم هم‌چنین توقعی ندارند، اما همین‌که مردم حرکت و صداقت را از مجموعه عوامل دولت دیدند به آینده امیدوار می‌شوند.

وی افزود: مردم لرستان شاهد تلاش‌های استاندار انقلابی و تیم اقتصادی وی که شبانه‌روزی و بدون وقفه و حتی در ایام تعطیل مشغول به تلاش و رایزنی با تهران هستند برای جذب منابع و اعتبارات در بهبود شرایط اقتصادی لرستان هستند و این موضوع قابل لمس است و مردم و نخبگان و اصحاب رسانه شاهد این حقیقت هستند.

محمدی فر بیان کرد: کارهای انجام شده در حوزه اقتصادی لرستان قابل تحسین اما باید این تلاش‌ها تا رفع کامل فقر و محرومیت لرستان با شتاب بیشتری ادامه پیدا کند.

این کارشناس گفت: همان‌طور که استاندار لرستان در جلسه اخیر با مدیران عامل بانک‌های لرستان اشاره کردند، بانک‌ها به‌عنوان قلب تپنده اقتصاد هر استان باید با تخصیص به‌موقع منابع، نقش حیاتی خود را در احیای اقتصاد لرستان به‌خوبی ایفا کنند و با برنامه‌ها، تفکرات دولت انقلابی و خواسته به‌حق مردم لرستان هماهنگ شده تا اقتصاد استان جان تازه‌ای بگیرد.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود از استاندار پرتلاش لرستان و تیم اقتصادی با تجربه و پیگیر ایشان که با جذب اعتبارات ملی و استانی و ساماندهی بانک‌ها به‌عنوان شاهرگ اقتصادی استان و احیای صنایع تعطیل شده و احداث سدهای مصوب شده دولت علی‌الخصوص سد سرنوشت‌ساز معشوره و تبدیل لرستان به قطب تولید محصولات کشاورزی و دامپروری، استان را در مسیر تعالی و توسعه قرار دهند.

این کارشناس عنوان کرد: لرستان با دارا بودن حدود 800 هزار هکتار اراضی قابل‌کشت و وجود 12 میلیارد مترمکعب روان آب و اقلیم و آب‌وهوای معتدل و دارا بودن منابع طبیعی غنی و استثنایی باید جزو استان‌های اول کشور در زمینه اقتصاد باشد، این مهم نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت و تلاش و کار و جذب منابع و سرمایه در گردش و ایجاد انگیزه و داشتن روحیه جهادی و انقلابی است.

محمدی‌فر اظهار کرد: اگر ما فقط بخواهیم ظرفیت دامپروری صنعتی لرستان که یکی از ده‌ها زمینه پتانسیل و ظرفیت‌های لرستان است را فعال کنیم می‌توانیم در یک بازه زمانی 4 سال حداقل 40 هزار شغل در لرستان ایجاد کنیم، با وجود این همه ظرفیت و پتانسیل می‌توانیم با برنامه‌ریزی و تلاش به نتیجه مطلوب برسیم.

وی تصریح کرد: یکی از مطالبات به‌حق مردم لرستان وجود یک استاندار بومی و آشنا به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها و دردهای لرستان بود که این مهم با مساعدت رئیس‌جمهور انجام شد و مردم لرستان قدردان این محبت ریاست‌جمهور هستند. مردم لرستان هم باید با تلاش و کوشش و همدلی این فرصت را غنیمت بشمارند.

وی گفت: باید به نحوی عمل کنیم که به اهداف و ایده آل‌های خودمان خصوصاً در حوزه ایجاد زیرساخت‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال و رفع فقر و محرومیت و بیکاری برسیم و این هدف برای مردم لرستان با داشتن روحیه جهادی و انقلابی در سایه وحدت و همدلی و تلاش مجدانه نزدیک و دست‌یافتنی و شدنی است.


http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/253336/لرستان-می‌تواند-بزرگ‌ترین-قطب-کشاورزی-و-دامپروری-صنعتی-کشور-باشد
بستن   چاپ