ندای لرستان
بیمه پردازی در تأمین اجتماعی شرط اصلی پرداخت تسهیلات اشتغالزایی قلمداد شود
دوشنبه 6 تیر 1401 - 2:00:00 PM
ایسنا

ندای لرستان- منوچهر گودرزی، با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به بعضی از کارگاه‌ها و شرکت‌هایی که در حال تأسیس یا توسعه هستند باید با نظارت سازمان تأمین اجتماعی باشند، اظهار کرد: در زمینه ارائه تسهیلاتی که در استان برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی به متقاضیان پرداخت می‌شود در صورتی اشتغال ایجاد خواهد شد که تعداد یک شرکت یا کارخانه یا  کارگاهی که به تبع آن تعداد بیمه شده‌های سازمان تأمین اجتماعی افزایش پیدا کند و بهترین راهکار در کنترل این رویکرد نظارت دقیق این سازمان بر این اعتبارات خواهد بود.

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان به شیوه پرداخت حق بیمه یا دریافت کد کارگاهی از افرادی که از این تسهیلات استفاده می‌کنند اشاره کرد و گفت: اعتباراتی که به متقاضیان پس از تایید دستگاه‌های اجرایی توسط بانک ها پرداخت می‌شود وقتی که اقساط این تسهیلات پرداخت می‌شود فرد موظف کنند به  شعبه تأمین اجتماعی مراجعه و در صورت نداشتن کد گارگاهی این کد را جهت پرداخت  لیست‌های حق بیمه  دریافت کند یا اینکه اگر کد گارگاهی داشت و قصد افزایش تعداد بیمه‌شده‌ها را دارد، آن‌ها را در لیست بیمه شدگان خود اضافه کند.

وی افزود: از این طریق ما می‌توانیم یک آمار دقیق از اینکه بابت تسهیلاتی که پرداخت شده آیا شغلی ایجاد شده و یا کسی فرصت شغلی جدیدی ایجاد کرده داشته باشیم، که به ما این اجازه را می‌دهد  به راحتی پرداخت تسهیلات را کنترل کنیم چون در هر صورت تسهیلات اشتغالزایی پرداخت می‌شود و آمار دقیق آن قابل دسترسی و قابل کنترل پیگیری خواهد بود.

گودرزی تصریح کرد: این سازمان هم تمام تلاش خود را برای افرادی که تسهیلات اشتغال‌زا دریافت کردند و برای دریافت کد کارگاهی و یا اضافه کردن بیمه شدگان  شرایط را به بهترین نحو تسهیل کرده و در بورکراسی اداری گیر نکنند.

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین در لرستان 

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در تشکیل و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین، اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر توسعه این شرکت‌ها با همکاری‌های همه دستگاه‌های اجرایی تأکید داشتند بنابراین با توجه به ماده 38 تفاوتی بین شرکت‌های دانش‌بنیان و معمولی وجود دارد که در نظر داریم نهایت مساعدت و همکاری لازم را با شرکت‌های دانش‌بنیان داشته باشیم و در این راستا کارگاه آموزشی و مشاوره‌ای برای این شرکت‌ها برگزار کنیم تا دقیق‌تر از قوانین سازمان مطلع بوده و بتوانند از مزایای مندرج در قانون تأمین اجتماعی استفاده کنند.

وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه‌ای که در طول سالیان اخیر به کشور وارد شد و منجر به رکود صنایع در استان شد، عنوان کرد: واحدهای صنعتی و تولیدی نیز توقعات و خواسته‌هایی از تأمین اجتماعی دارند که قول مساعد می‌دهیم در چهارچوب قانون نهایت مساعدت لازم را با آن‌ها خواهیم داشت.

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان افزود: البته ممکن است تحقق برخی از خواسته‌های آنان توسط اداره‌کل ممکن نباشد اما ما همین موضوعات را نیز از سازمان مرکزی پیگیری می‌کنیم بلکه شاید تغییری در شرایط و مقررات رخ دهد و این عزیزان مشمول ارفاقات خاصی شوند.

گودرزی بیانکرد: اگر شرکتی یا واحد صنعتی‌ در حال‌حاضر در بحث پرداخت حق بیمه لیست‌های جاری مشکلاتی دارد در حد توان در گرفتن لیست‌های حق بیمه، مساعدت لازم را لحاظ خواهیم کرد و در صورتی که بدهی معوق داشته باشند، کمک می‌کنیم با آسان‌ترین حالت قسط بندی شود.

وی عنوان کرد: امیدواریم با استفاده از طرح‌ها و تبصره‌های قانونی باری از دوش کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی فعال برداریم و با حمایت و مساعدت این عزیزان شاهد رونق اشتغالزایی در سطح استان باشیم.

19 هزار 152 کارگاه فعال در لرستان حق بیمه پرداخت می‌کنند 

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان به تعداد شعبات و کارگزاری‌های فعال در استان اشاره و گفت: تعداد 11 شعبه اصلی، پنج شعبه اقماری و هفت کارگذاری در سازمان تأمین اجتماعی خدمات لازم را به جامعه تحت پوش خود ارائه می‌کنند.

وی افزود: همچنین تعداد 13 هزار 2132 نفر در استان بیمه شده اجباری هستند، بیمه شده‌های اجباری به کسانی اطلاق می‌شود که در کارگاه‌های فعال و تعداد زیاد مشغول به کار هستند و کارفرما نسبت به واریز و پرداخت حق بیمه اقدام می‌کند.

گودرزی با اشاره به تعداد بیمه شدگان خاص در استان، عنوان کرد : 92 هزار و 312 نفر بیمه خاص در استان هستند که شامل بیمه مشاغل آزاد، اختیاری، کارگران ساختمانی، خادمین مساجد، باربران و از این دسته افراد هستند.

وی اضافه کرد: تعداد مستمری بگیران بازنشسته‌های اصلی در لرستان 78 هزار و 568 نفر بوده و در مجموع اداره‌کل تامین اجتماعی استان جمعیتی بالغ بر 755 هزار 945  نفر از جمعیت را تحت پوشش دارد و به آن‌ها خدمت رسانی انجام می‌دهد.

اجرای طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی 

گودرزی در ادامه با بیان اینکه در سال جاری بدنبال اجرای طرح فراگیر خانواده ایرانی هستیم، اظهار کرد: باتوجه به اصل 29 قانون اساسی که برخورداری از مزایای تأمین اجتماعی را حق همگانی دانسته و ماده 1 قانون تأمین اجتماعی که بر اجرا، تعمیم و گسترش بیمه‌ها تأکید دارد سازمان اجرای طرح فراگیر خانواده ایرانی در قالب بیمه زنان خانه‌دار، دختران و فرزندان دانشجو در دستور کار قرار دارد که فرزندان دانشجو که صرفاً اشتغال به تحصیل داشته باشند و تحت تکفل پدر و یا مادر باشند می‌تواند از مزایای این طرح بهره‌مند شوند و خدمات درمانی را دریافت کنند.

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان عنوان کرد: شرط سنی این طرح حداقل 18 سال و حداکثر 50 سال است که افراد بالای 50 سال سن با داشتن سابقه پرداخت حق بیمه در بالای سن 50 سال خود مشمول دریافت مزایای این طرح خواهند شد.

وی تصریح کرد: تمام تلاش خود را برای کمک به واحدهای تولیدی استان برای پایداری اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید با ارائه خدمات بهینه به کارگاه‌ها و کارخانجات استان و بهترین نحو و شرایط آسان را در تقسیط بیمه معوق این واحدها فراهم می‌کنیم.


http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/252427/بیمه-پردازی-در-تأمین-اجتماعی-شرط-اصلی-پرداخت-تسهیلات-اشتغالزایی-قلمداد-شود
بستن   چاپ