ندای لرستان
آجیل، خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد
دوشنبه 3 آبان 1400 - 17:01:49
ندای لرستان - طبق تحقیقات مشخص شد، زنانی که در برنامه غذایی خود از آجیل استفاده می‌کنند، ممکن است در برابر بسیاری از بیماری‌ها، به ویژه سرطان سینه، محافظت شوند.
مطالعه‌ای که روی بیش از 3 هزار بیمار در چین انجام شد، نشان داد بیمارانی که 5 سال پیش از تشخیص سرطان سینه گردو مصرف کرده اند، احتمال عود سرطان سینه و خطر مرگ آن‌ها کمتر بوده است.
وندی چن انکولوژیست در بوستون گفت: افرادی که آجیل می‌خوردند دارای شاخص توده بدنی پایین‌تر (BMI) و زندگی فیزیکی فعال تری بودند، که همه این عوامل مرتبط با پیشگیری و بقای سرطان سینه هستند.
ایرن ون پلاریگان اپیدمیولوژیست دانشگاه کالیفرنیا در مطالعه دیگری که فواید خوردن گردو را برای بیماران مبتلا به سرطان روده نشان داد،گفت رابطه مفیدی بین خوردن گردو و پیشگیری از سرطان سینه وجود دارد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/233606/آجیل،-خطر-ابتلا-به-این-سرطان-را-کاهش-می‌دهد
بستن   چاپ