ندای لرستان
برگزاری نخستین کمیسیون پزشکی درصد ترومای جانبازان در خوزستان
سه شنبه 20 تير 1402 - 14:40:07
ندای لرستان - نخستین کمیسیون پزشکی سال 1402 همراه با شعبه تخصصی تیر، ترکش و تروما با حضور پزشکان جراح و کارکنان بنیاد ستاد مرکز در خوزستان تشکیل شد.

به گزارش «ایثار خوزستان»، حسن نورانی با گرامیداشت یاد و خاطر تمامی شهدا و ایثارگران از برگزاری نخستین کمیسیون پزشکی درصد تیر، ترکش و تروما جانبازان در سال جاری خبر داد و بیان کرد: در راستای رسیدگی به آسیب‌های مرتبط به جراحت جنگی جانبازان معزز نخستین کمیسیون پزشکی درصد تیر، ترکش و تروما و حق پرستاری حضوری در سال 1402 طی دو روز در محل بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه دو اهواز برگزار و وضعیت 320 پرونده مورد بررسی حضوری قرار گرفت.
وی در ادامه عنوان کرد: جانبازان و ایثارگران مناطق یک و دو و همچنین دیگر شهرستان‌های استان خوزستان با حضور در کمیسیون تیر، ترکش و تروما به صورت تخصصی و جداگانه به همراه اصل پرونده جانبازی و مدارک درمانی توسط تیم پزشکان که از سوی مرکز کمیسیون پزشکی به استان خوزستان سفر کرده بودند، مورد معاینه و بررسی قرار گرفتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان تصریح کرد: نتیجه بررسی پرونده کمیسیون از طریق پیامک به ایثارگران اطلاع رسانی و تا پایان سال کمیسیون‌های ترکیبی و تخصصی طبق برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان خوزستان برگزار می‌شود.
وی یادآور شد: امسال برای حق پرستاری خانواده یک مرحله کمیسیون به تعداد 200 پرونده و مرحله بعدی نیز در حال برنامه‌ریزی است؛ همچنین کمیسیون پزشکی درصد جانبازی برای 250 نفر و کمیسیون حق پرستاری جانبازان نیز برای 70 نفر برگزار شد.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/900801/برگزاری-نخستین-کمیسیون-پزشکی-درصد-ترومای-جانبازان-در-خوزستان
بستن   چاپ