ندای لرستان
نشست هماهنگی سرپرست اداره‌کل آموزش بنیاد با معاون آموزش سازمان آموزش و پرورش استثنائی
سه شنبه 20 تير 1402 - 14:08:56
ندای لرستان - نشست هماهنگی سرپرست اداره‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با معاون آموزش سازمان آموزش و پرورش استثنائی برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، نشست هماهنگی چهارمین دوره آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در دفتر اداره‌کل آموزش بنیاد شهید امور ایثارگران با حضور معاون آموزشی، پرورشی و مدیران و کارشناسان مربوطه برگزار شد.
در این نشست هاشم صابریان سرپرست اداره‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به وضعیت ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و والدین آنها اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای همیاری و مساعدت در امر آموزش و تربیت این قبیل دانش‌آموزان و مساعدت به سرپرستان ایشان به ویژه مادران آمادگی دارد اردوی مشترک آموزشی، تربیتی و تفریحی را با سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار کند.
سرپرست اداره کل آموزش در پایان جلسه در خصوص رفع مشکلات خانواده شاهد و ایثارگر دارای دانش‌آموز با نیازهای ویژه پیشنهاد کرد که از ظرفیت اداره‌کل مددکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای ارائه خدمات مشاوره‌ای خاص به این خانواده‌ها استفاده شود.
در ادامه نشست اسماعیل برقی معاون آموزشی، پرورشی و تربیتی سازمان آموزش و پرورش استثنائی نیز اعلام کرد که این سازمان از تمام ظرفیت‌های خود اعم از کادر آموزش دیده و امکانات سازمان برای ارائه خدمات بهینه به این گروه از دانش‌آموزان بهره خواهد برد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: این سازمان حدود 8000 دانش‌آموز با نیازهای ویژه تحت پوشش دارد که حدود 400 نفر آنان دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر هستند که باید با برنامه‌ریزی دقیق و علمی مشکلات روانشناختی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها برطرف شود.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/900791/نشست-هماهنگی-سرپرست-اداره‌کل-آموزش-بنیاد-با-معاون-آموزش-سازمان-آموزش-و-پرورش-استثنائی
بستن   چاپ