ندای لرستان
تقویت و توسعه تشکل‌های مردم نهاد در حوزه ایثار و شهادت ضروری است
چهارشنبه 14 تير 1402 - 16:33:54
ندای لرستان - معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور گفت: تقویت و توسعه کیفی و کمی تشکل‌های مردم نهاد در حوزه ایثار و شهادت با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نهادینه کردن ارزش‌ها در جامعه ضروری است.

به گزارش «ایثار قزوین »، آیین افتتاحیه سمینار آموزشی دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور روز چهارشنبه 14 تیر با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن همایش موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار قزوین برگزار شد.
در این مراسم، حسن ولیئی معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور گفت: توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دفاع از ارزش‌ها از جمله اهداف تشکل‌های مردم‌نهاد است و در این راستا برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کنند.
وی افزود: مسئولان دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تشکل‌های مردم‌نهاد حمایت کنند و بودجه در اختیار آنها قرار دهند تا بتوانند فعالیت‌های فرهنگی خوبی را به اجرا درآورند.
معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور بیان کرد: خانواده‌های شاهد و ایثارگر ظرفیت‌های بزرگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند که باید از آنها در راستای ترویج این فرهنگ استفاده کرد.
وی گفت: تقویت و توسعه کیفی و کمی تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه ایثار و شهادت با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نهادینه کردن ارزش‌ها در جامعه ضروری است.
ولیئی افزود: فرهنگ‌سازی یکی از اقدامات مطلوب تشکل‌های مردم‌نهاد است و اگر این مهم محقق شود می‌توان شاهد بسیاری از اخلاق‌های ارزشی و ایثار اجتماعی در جامعه بود.
معاون مشارکت‎‌های اجتماعی وزارت کشور بیان کرد: در همه کشورها دولت توان اجرای کارها را ندارد به همین دلیل اجرای آن را بر عهده تشکل‌های مردم نهاد می‌گذارد و به این شیوه رسالت و ماموریت خود را انجام می‌دهد.
وی مطالبه‌گری را از دیگر برنامه‌های تشکل‌های مردم نهاد برشمرد و گفت: با حمایت از این تشکل‌ها می‌توان در ترویج حوزه‌های مختلف فرهنگی مانند ایثار و شهادت، محیط زیست و گردشگری در جامعه موفق بود.
این مقام مسئول عدم دخالت تشکل‌های مردم نهاد در برنامه‌ریزی‌های کشوری را از مشکلات این تشکل‌ها عنوان و بیان کرد: یک هزار و 200 سمن، گروه جهادی و حامی مردمی وجود دارند که نقش آنها در تصمیم‌گیری‌ها صفر است.
معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور افزود: نمایندگان مجلس در قانون‌گذاری می‌توانند نقش تشکل‌های مردم نهاد را در تصمیم‌گیری‌ها افزایش دهند و با انجام این مهم بسیاری از مشکلات این تشکل‌ها را برطرف کنند.
وی خاطرنشان کرد: باید از تشکل‌های مردم نهاد گزارش کاری خواست تا اگر در سطح بین‌المللی و ملی کاری انجام دهند نقاط ضعف و مثبت آنها شناسایی شود و در جهت رفع مشکلات و تقویت برنامه‌هایشان اقدامات لازم صورت گیرد.
ولیئی افزایش اعتماد مردم، افزایش سرمایه اجتماعی و افزایش سرمایه نظام را از آثار ایجاد و فعالیت تشکل‌های مردم نهاد برشمرد و گفت: با حمایت و تقویت آنها می‌توان مشارکت اجتماعی مردم را در همه عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی افزایش داد.
معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور بر شبکه‌سازی تشکل‌های مردم نهاد تأکید کرد و افزود: این مهم با هدف توسعه، ایجاد و کیفی‌سازی تشکل‌ها انجام شود تا فعالیت‌ها به نحو مطلوبی در جامعه اجرایی شود.
وی جهاد تبیین را از دیگر برنامه‌های تشکل‌های مردم نهاد عنوان و بیان کرد: بسیاری از این تشکل‌ها می‌توانند فعالیت‌های نظام جمهوری اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی را تشریح و تبیین کنند، لذا باید به آنها توجه ویژه‌ای کرد.
گفتنی است در این مراسم، عباس کاظمی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین ،فاطمه محمدبیگی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، رحیم نریمانی سرپرست دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، محمد خورشیدی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی و دستیار مردمی‌سازی استاندار قزوین و جمعی دیگر از مسئولان حضور داشتند.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/899898/تقویت-و-توسعه-تشکل‌های-مردم-نهاد-در-حوزه-ایثار-و-شهادت-ضروری-است
بستن   چاپ