ندای لرستان
ایمن سازی مسیرهای تردد زائران اربعین حسینی در لرستان
شنبه 28 تير 1404 - 11:41:16
ندای لرستان - مدیرکل راهداری لرستان از ایمن سازی و بهسازی مسیر های تردد زائران اربعین حسینی در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛عارف امرایی گفت:از ابتدای سال جاری، با بهره‌گیری از نیروی انسانی و امکانات موجود، تلاش‌های مستمری برای ایمن‌سازی، بهسازی و بروزرسانی مسیر‌ زائران اربعین حسینی (ع) در استان انجام شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به اقدامات انجام شده برای ایمن سازی و به روزرسانی محورهای اصلی مسیر تردد زائران اشاره کرد و افزود: حذف دو نقطه حادثه‌خیز ، نصب نیوجرسی 15 کیلومتر، 2700 کیلومترخط کشی، نصب انواع علائم 15 هزار عدد، بروزرسانی سیستم روشنایی 195 کیلومتر، احداث 6 کیلومتر روشنایی طولی و احداث یک مورد روشنایی نقطه ای در محورها از جمله اقدامات مهم در این زمینه است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان بیان کرد: با هدف ارتقای ایمنی و تسهیل در عبور مرور ، بیش از 100 کیلومتر عملیات بهسازی و روکش آسفالت در محور های اصلی و مسیر تردد زائران اربعین حسینی اجرا شده است.
امرایی با اشاره به آمادگی 150 دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائرین حسینی در اربعین امسال افزود: شرکت‌های تعاونی مؤظف هستند تمرکز خود را بر جابجایی زائرین حسینی بگذارند تا بتوانیم خدماتی شایسته به زائران ارائه دهیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان گفت : همچنبن برای ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعین حسینی سامانه تلفنی 141 مرکز مدیریت راه‌های استان به‌صورت شبانه‌روز ضمن اطلاع رسانی وضعیت مسیرهای مورد نظر، پاسخگوی زائران اربعین حسینی است.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1038326/ایمن-سازی-مسیرهای-تردد-زائران-اربعین-حسینی-در-لرستان
بستن   چاپ