ندای لرستان
مدیرکل بنیاد هرمزگان،
نقش ولی فقیه در کشور تعیین کننده است
چهارشنبه 25 تير 1404 - 06:28:30
ندای لرستان - در نشست شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان، با حضور مدیرکل، معاونان ستادی و رؤسای شهرستان‌ها، نقش محوری و تعیین‌کننده ولایت فقیه در هدایت کشور به‌ویژه در مقابله با بحران‌های امنیتی و فرهنگی مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش ایثار ، جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان روز دوشنبه 23 تیرماه 1404 در سالن جلسات شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان، با حضور عطا ناوکی مدیرکل بنیاد، معاونان ستادی و رؤسای شهرستان‌های تابعه برگزار شد.
در این نشست، عطا ناوکی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، به نقش کلیدی ولایت فقیه در مقابله با بحران‌ها اشاره کرد و گفت: «کشور ما همواره مورد هجمه دشمنان اسلام قرار داشته و در این دوره نیز شاهد تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی بودیم. با وجود خسارت‌های انسانی از جمله شهادت فرماندهان و دانشمندان کشور، محوریت ولایت فقیه توانست کشور را در مدت کوتاهی به پاسخ قاطع و دندان‌شکن هدایت کند.
ناوکی ابراز امیدواری کرد که همه دستگاه‌ها بتوانند از دستاوردهای مهم این دوران صیانت کرده و فرهنگ ایثار و شهادت را بیش از پیش تبیین کنند.
در ادامه این جلسه، مباحث تخصصی در حوزه‌های بهداشت و درمان، فرهنگی، خدماتی، اشتغال و مسکن ایثارگران بررسی شد. معاونان ستادی و رؤسای شهرستان‌ها به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند و مصوباتی در راستای بهبود خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگر تصویب شد.

ندای لرستان



http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1038201/نقش-ولی-فقیه-در-کشور-تعیین-کننده-است
بستن   چاپ