ندای لرستان
استاندار لرستان:
روند استانداردسازی ورزشگاه تختی مطلوب است
جمعه 20 تير 1404 - 00:05:38
ندای لرستان - استاندار لرستان گفت: اقدامات خوبی مطابق با استاندارد‌های سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال در ورزشگاه تختی خرم آباد آغاز شده که امیدواریم تا یک ماه آینده به پایان برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید سعید شاهرخی امروز در حاشیه بازدید از روند بازسازی و آماده‌سازی ورزشگاه تختی خرم‌آباد گفت: این طرح به سرعت در حال انجام است که امیدواریم تا یک ماه آینده همه کار‌های مورد نیاز به پایان برسد و شاهد برگزاری بازی‌های تیم خیبر با حضور پرشور هواداران لرستانی باشیم.
وی با تاکید بر فراهم شدن شرایط برای حضور خانواده‌ها در ورزشگاه افزود: با اقدامات انجام شده، استاندارد‌های لازم برای حضور بانوان نیز تأمین شده است که ان‌شاءالله در بازی‌های آینده شاهد حضور پررنگ آنان خواهیم بود.
استاندار لرستان با اشاره به نقش سرمایه‌گذاران در توسعه زیرساخت‌های ورزشی گفت: از تلاش‌های آقای عبدی، سرمایه‌گذار طرح قدردانی می‌کنیم، ایشان نماد یک سرمایه‌گذار موفق و متعهد است که به‌خوبی از عهده مسئولیت‌های خود برآمده و امیدواریم سایر سرمایه‌گذاران نیز از این الگو استفاده کنند و ما نیز از چنین افرادی حمایت خواهیم کرد.
شاهرخی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ورزشگاه لر آرنا گفت: این ورزشگاه به بخش خصوصی و باشگاه خیبر واگذار شده و آنها نیز طرح‌های تکمیلی خود را ارائه داده‌اند، در آخرین بازدید قول دادند در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات آسفالت و راه‌های دسترسی را برطرف کنند.
وی افزود: اعتبارات لازم برای بهبود مسیر‌های منتهی به ورزشگاه اختصاص یافته و این موضوع از سوی مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.
شاهرخی با تاکید بر اهمیت خواست و رضایت مردم گفت: با همکاری مدیرکل ورزش و جوانان استان و دیگر مدیران اجرایی تلاش می‌کنیم تا در یک ماه آینده شاهد بهره‌برداری کامل از این مجموعه و حضور پرشور ورزشکاران و تماشاگران در ورزشگاه باشیم.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1037330/روند-استانداردسازی-ورزشگاه-تختی-مطلوب-است
بستن   چاپ