ندای لرستان
استاندار لرستان:
وحدت ملی و رهبری هوشمندانه رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه
چهارشنبه 18 تير 1404 - 15:33:55
ندای لرستان - استاندار لرستان گفت: دشمنان با توهم فروپاشی نظام وارد میدان شدند، اما با وحدت ملت و فرماندهی هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، شکست سختی را تجربه کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، استاندار لرستان در جلسه گفتگوی اجتماعی با اشاره به تجاوز 12روزه رژیم صهیونیستی به ایران و نقش کلیدی نیرو‌های مسلح و مردم در مقابله با آن، گفت: دشمنان با توهم فروپاشی نظام وارد میدان شدند، اما با اتحاد ملت و رهبری هوشمندانه رهبر انقلاب، شکست سختی را تجربه کردند.
سیدسعید شاهرخی افزود: دشمن با ترور فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای و حملات غافلگیرانه به دنبال بی‌ثبات‌سازی کشور بود، اما اقدام‌های سریع رهبری مانع تحقق این اهداف شد. 
وی افزود: پاسخ موشکی سنگین ایران به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی، موجب فرار از شکست آنها و درخواست آتش‌بس شد.
استاندار همچنین به نقش پرافتخار مردم لرستان در دفاع از میهن اشاره کرد و تأکید کرد که عملیات‌های موفق در مناطق مختلف لرستان، ضربات مهلکی به دشمن وارد کرد. 
شاهرخی گفت: شهدای این دفاع جانانه، آگاهانه و با افتخار جان خود را برای ایران فداکردند و این پیروزی الگویی برای ملت‌های دیگر خواهد بود.
استاندار درب خش دیگری ازصحبت‌های خود توسعه ورزش استان و بهره‌مندی مردم از ظرفیت‌های ورزشی را از مهمترین اهداف خود دانست و بر لزوم تدوین برنامه‌های راهبردی در رشته‌های مختلف و نگاه ویژه به ورزش بانوان تأکید کرد.
شاهرخی ضمن استقبال از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ورزش استان گفت: در صورتی که سرمایه‌گذاران طرح‌های مناسبی ارائه دهند، از حمایت‌های لازم برخوردار خواهند شد.
استاندار لرستان همچنین از اختصاص 500 میلیارد ریال برای استانداردسازی ورزشگاه خانگی خیبرخبر داد و گفت: این اعتبار برای بهسازی زمین چمن، سکو‌های تماشاگران و تأمین تجهیزات لازم از جمله تابلوی امتیازات اختصاص یافته است.
شاهرخی با تأکید بر اهمیت حمایت از تیم خیبر و مطالبه عمومی مردم، به ویژه جوانان و خانواده‌ها، افزود: مقدمات حضور بانوان فوتبال‌دوست در ورزشگاه فراهم شده و عملیات عمرانی مرتبط با ساماندهی سکو‌ها و مسیر‌های ورود و خروج آغاز شده است.
سرپرست اداره ورزش و جوانان لرستان نیز از اجرای 30 طرح عمرانی ورزشی در استان خبر داد و گفت: بازسازی استادیوم تختی خرم‌آباد با حمایت استاندار، از مهم‌ترین این طرح هاست. 
فرهاد دیناروند افزود: تاکنون 20 هزار و 263 ورزشکار سازمان‌یافته در استان ثبت شده و چشم‌انداز جذب 70 هزار نفر در دستور کار است.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1037049/وحدت-ملی-و-رهبری-هوشمندانه-رمز-پیروزی-ایران-در-جنگ-12-روزه
بستن   چاپ