ندای لرستان
عوامل آتش سوزی منزل مسکونی در خرم‌آباد دستگیر شدند
جمعه 13 تير 1404 - 08:40:07
ندای لرستان - ایرنا / فرمانده انتظامی خرم‌آباد گفت: سه عامل درگیری و آتش‌سوزی منزل در پی اختلافات قبلی در منطقه کمالوند دستگیر شدند.
سرهنگ محمد ملکشاهی بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع درگیری در یکی از روستاهای منطقه کمالوند، بلافاصله مأموران پاسگاه انتظامی کمالوند به محل اعزام شدند.
وی افزود: بررسی‌های اولیه حاکی از آن بود که در جریان این درگیری، منزل مسکونی یکی از طرفین نزاع به آتش کشیده شده است.
وی اظهار داشت: مأموران پلیس با هدایت شاکی پرونده و پس از هماهنگی‌های قضائی، موفق شدند سه نفر از عوامل اصلی درگیری را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی خرم‌آباد با اشاره به سابقه اختلاف میان طرفین درگیری تصریح کرد: منشأ این نزاع، اختلافات قبلی بود که به دنبال یک پرونده قتل در گذشته شکل‌گرفته است.
ملکشاهی عنوان کرد: پرونده برای بررسی دقیق‌تر در اختیار مراجع قضائی قرار دارد و پلیس با هرگونه رفتار خشونت‌آمیز و خودسری برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.
بازار

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1036136/عوامل-آتش-سوزی-منزل-مسکونی-در-خرم‌آباد-دستگیر-شدند
بستن   چاپ