ندای لرستان
کشف 123 کیلوگرم انواع موادمخدر در لرستان
چهارشنبه 11 تير 1404 - 20:09:53
ندای لرستان - فارس / فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری 69 قاچاقچی و خرده‌فروش موادمخدر و کشف 123 کیلوگرم انواع موادمخدر در سطح استان در شبانه‌روز گذشته خبر داد.
سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی لرستان اظهار کرد: پانزدهمین طرح عملیات مشترک در استان با هدف حذف نقاط آلوده طی شبانه‌روز گذشته اجرایی شد.
بازار
وی خاطرنشان کرد: در این طرح ماموران انتظامی استان با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری 27 سارق و مالخر شدند.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به کشف 57 فقره سرقت، تصریح کرد: همچنین در این طرح 56 قبضه سلاح از جمله 13 قبضه سلاح جنگی و 43 قبضه سلاح شکاری غیرمجاز کشف شد.
کشف 123 کیلوگرم موادمخدر و دستگیری 69 سوداگرمرگ در لرستانالهی همچنین از دستگیری 69 قاچاقچی و خرده‌فروش موادمخدر و کشف 123 کیلوگرم انواع موادمخدر در سطح استان در شبانه‌روز گذشته خبر داد.
وی بیان داشت: در این طرح 82 معتاد متجاهر جمع‌آور‌ی و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شدند.
جمع‌آوری 137 تبعه از لرستانفرمانده انتظامی در لرستان با اشاره به تشدید جمع‌آوری اتباع بیگانه در استان، از شناسایی و دستگیری 137 نفر از اتباعی که به صورت غیرقانونی وارد استان شده بودند، در 24 ساعت گذشته خبر داد.
به گفته الهی، اتباع غیرمجاز پس از جمع‌آوری و سیر مراحل قانونی از کشور طرد و به کشور متبوع خود عودت داده شدند.
وی در ادامه از دستگیری 6 مامورنما در بروجرد خبر داد و گفت: با اشراف اطلاعاتی و پلیسی، ماموران در یک عملیات ضربتی موفق به دستگیری 6 مامورنما در بروجرد شدند.
به گفته فرمانده انتظامی استان لرستان، در بازرسی از مخفیگاه متهمان اقلامی شامل 2 دست البسه کادر و سرباز فراجا، یک دست البسه اداره برق، یک دستگاه بیسیم‌دستی، یک رشته دستبند، تابلو ایست و بازرسی یک قبضه کلت کمری پلاستیکی و انواع سلاح سرد کشف شد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1035875/کشف-123-کیلوگرم-انواع-موادمخدر-در-لرستان
بستن   چاپ