ندای لرستان
روستای مروئک و دو خواهران قطب تولید زرد آلو در لرستان
سه شنبه 10 تير 1404 - 18:43:48
ندای لرستان - معاون باغبانی جهاد کشاورزی لرستان گفت: شهرستان دورود با هزار و 800 هکتار سطح زیر کشت زرد آلوقطب تولید زرد آلو در استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، معاون باغبانی جهاد کشاورزی لرستان گفت: لرستان رتبه ششم برداشت زرد آلو در کشور با 3 هزار و 500 هکتار سطح زیر کشت است.
ناصر کیانی افزود: میانگین برداشت زرد آلو در کشور بیش از 10 تن است که این مقدار در لرستان بیش از 4 برابر میانگین کشوری است.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی دورود با بیان اینکه سطح زیر کشت باغات زرد آلو در شهرستان دورود هزار و 800 هکتار است افزود: پیش بینی می شود امسال 25 تا 30 هزار تن زرد آلو از باغات این شهرستان برداشت شود.
فاطمه مژدهی اعلام کرد: برداشت زردآلو در شهرستان دورود از پانزده خرداد با ارقام پیش رس آغاز و تا 20 تیر با ارقام دیررس به پایان می‌رسد.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1035671/روستای-مروئک-و-دو-خواهران-قطب-تولید-زرد-آلو-در-لرستان
بستن   چاپ