ندای لرستان
اخراج اتباع بیگانه از لرستان؛ مردم موارد را گزارش دهند
شنبه 7 تير 1404 - 13:10:16
ندای لرستان - مهر / معاون دادگستری لرستان با اشاره به اخراج اتباع بیگانه از لرستان به صورت جدی، تأکید کرد: مردم هر جا با اتباع بیگانه مواجه شدند آن را به دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی گزارش دهند.
بیژن دارایی، معاون دادگستری لرستان با اشاره به موضوع نابسامانی در حوزه اتباع بیگانه و تبعات این موضوع در جریان جنگ تحمیلی، اظهار داشت: کسانی بودند که به شکل غیرمجاز وارد کشور شده بودند و در اقصا نقاط کشور تقسیم شده بودند و متأسفانه دیدیم که پاسخگوی مهمان‌نوازی و مهمان‌پذیری ملت ما نبودند.
اخراج 3 هزار اتباع بیگانه از لرستان
وی عنوان کرد: در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در سطح ملی و همچنین لرستان، همواره یکی از برنامه‌ها، ساماندهی این اتباع بیگانه بوده و دستگاه قضائی همواره این دغدغه را داشته است.
معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان، ادامه داد: سال گذشته با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، قریب به سه هزار اتباع غیرمجاز از لرستان اخراج شد.
دارایی، بیان داشت: خیلی جدیتی دراین‌رابطه تابه‌حال وجود نداشته، امروز دیگر این موضوع برای ما فرض است و حتماً با جدیت این موضوع ساماندهی اتباع بیگانه، شناسایی و اخراج آنها از استان با جدیت در دستور کار است.
اجاره منزل و به‌کارگیری اتباع بیگانه در واحدهای تولیدی ممنوع
وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم شناسایی این اتباع بیگانه، عنوان کرد: امروز بانک اطلاعاتی دقیقی از اتباع بیگانه در استان نداریم، درخواست ما از مردم عزیز این است که هر جا با این اتباع بیگانه مواجه شدند، موضوع را به اداره کل اطلاعات، دادگستری لرستان و… اطلاع دهند.
معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با بیان اینکه در دادگستری استان سامانه « سجام » را راه‌اندازی کرده‌ایم، افزود: این موضوع را مردم می‌توانند از طریق این سامانه اطلاع دهند تا این بانک اطلاعاتی اتباع بیگانه را بتوانیم تشکیل دهیم.
دارایی، تصریح کرد: همچنین کسانی که منازل خود را به‌ویژه در حاشیه شهرها و روستاها به این اتباع بیگانه اجاره داده‌اند، موضوع را به دستگاه‌های متولی اطلاع دهند، مردم این را بدانند که اگر در آن منزل توسط اتباع بیگانه اتفاقی رخ دهد، انگشت اتهام هم به سمت آنها خواهد رفت.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت این اتباع بیگانه در کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی، گفت: قانون کار، به‌کارگیری این اتباع بیگانه در واحدهای اقتصادی را ممنوع کرده است، مدیران و دستگاه‌های متولی، واحدهای اقتصادی خصوصی و… حتماً باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند که خدایی ناکرده در مظان تعقیب کیفری قرار نگیرند.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1034432/اخراج-اتباع-بیگانه-از-لرستان؛-مردم-موارد-را-گزارش-دهند
بستن   چاپ