ندای لرستان
هافبک ذوب شاگرد حسینی شد
پنجشنبه 5 تير 1404 - 10:56:55
ندای لرستان - ورزش 3 /باشگاه آلومینیوم اراک از امضای قرارداد با هافبک سابق ذوب‌آهن و صنعت نفت خبر داد.
فردین یوسفی، هافبک فصل گذشته ذوب‌آهن پس از توافق با مدیران باشگاه آلومینیوم اراک با امضای قراردادی به مدت دو فصل به جمع شاگردان سید مجتبی حسینی اضافه شد.
این بازیکن 25 ساله که تجربه حضور در رده‌های پایه باشگاه‌های مقاومت تهران و پیکان را دارد، طی دو فصل متوالی در لیگ‌های 21 و 22 برای صنعت نفت آبادان به میدان رفت و عملکرد تاثیرگذاری در میانه زمین برای این تیم داشت که پس از آن راهی ذوب‌آهن شد و حالا با امضای قراردادی به آلومینیوم اراک پیوست.
یوسفی پس از دو فصل حضور متوالی در ذوب‌آهن و انجام 50 بازی برای این تیم، با نظر مجتبی حسینی به آلومینیوم اراک پیوست و به‌عنوان دومین خرید این باشگاه معرفی شد.
پیش از این، امیرمحمد هوشمند با امضای قراردادی به آلومینیوم اراک آمده بود و فعالیت این باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی همچنان ادامه دارد.
بازار




http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1034084/هافبک-ذوب-شاگرد-حسینی-شد
بستن   چاپ