ندای لرستان
تشییع پیکر شهدای نیروی انتظامی لرستان، فردا در خرم آباد
چهارشنبه 4 تير 1404 - 12:44:49
ندای لرستان - سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی استان لرستان گفت: پیکر مطهر شهدای نیروی انتظامی استان فردا پنجشنبه در خرم‌آباد تشییع می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی استان با اشاره به مقاومت غرورآفرین ملت بزرگ ایران اسلامی و شکست هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار گفت: این پیروزی بزرگ حاصل تدبیر رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی، همراهی و پشتیبانی مردم و مجاهدت و جانفشانی نیرو‌های مسلح بود که افتخار بزرگی را برای جبهه مقاومت رقم زد.
حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی با قدردانی از حضور مردم در آیین تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام استان افزود: پیکر‌های مطهر شهدای نیروی انتظامی استان فردا پنجشنبه 5تیر ساعت 8صبح با حضور عموم مردم قدرشناس استان از میدان 22 بهمن خرم‌آباد تا مقابل بیمارستان شهدای عشایر تشییع خواهد شد.
غلامی در پایان از عموم مردم استان جهت حضور در این مراسم دعوت نمود و گفت: حضور پرشور در این مراسم نشانه پایداری مردم بر ارزش‌های انقلاب اسلامی و اعلام همدردی با خانواده‌های معظم شهداست و فردا صحنه‌های زیبای دیگری از خروش و همدلی مردم در کنار پیکر مطهر شهدای خود نمایان خواهد شد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1033877/تشییع-پیکر-شهدای-نیروی-انتظامی-لرستان،-فردا-در-خرم-آباد
بستن   چاپ