ندای لرستان
کمبود کالای اساسی در بروجرد وجود ندارد
شنبه 31 خرداد 1404 - 08:27:56
ندای لرستان - ایسنا / مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: کمبود کالای اساسی در شهرستان وجود ندارد و با تمام توان نیاز مردم را تامین می‌کنیم.
جواد گودرزی، مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اظهار کرد: تا به حال مشکل خاصی در راستای تامین کالای اساسی در سطح شهرستان وجود نداشته و کلیه فروشگاه‌ها نهایت همکاری را با جهادکشاورزی و دستگاه‌های ذیربط دارند.
بازار
وی خاطرنشان کرد: از مردم همیشه در صحنه درخواست می‌شود آرامش خود را حفظ کنند چون ما با تمام توان نیازهای آنها را تامین می‌کنیم و هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اضافه کرد: مردم از خریدهای هیجانی پرهیز کنند و فریب شایعات فضای مجازی را نخورند و نظارت بر بازار به صورت گشت‌های مشترک در سطح شهرستان در حال انجام است.
گودرزی بیان کرد: نظارت بر توزیع کالاها انجام می‌شود و مردم هیچ نگرانی بابت تأمین کالاها نداشته باشند و طبق روال همیشه کالاها در دسترس مردم وجود دارد.
وی ادامه داد: با هرگونه سودجویی در بازار، بدون اغماض برخورد کرده و پرونده متخلفان به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده خواهد شد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1033693/کمبود-کالای-اساسی-در-بروجرد-وجود-ندارد
بستن   چاپ