ندای لرستان
انهدام باند کلاهبرداری میلیاردی در خرم‌آباد
سه شنبه 27 خرداد 1404 - 14:21:39
ندای لرستان - فرمانده انتظامی لرستان گفت: باند کلاهبرداران حرفه‌ای در پوشش خدمات دندانپزشکی با 90 فقره کلاهبرداری در خرم آباد دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، فرمانده انتظامی لرستان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی وصول چندین فقره پرونده کلاهبرداری تحت عنوان دندانپزشکی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
سردار یحیی الهی افزود: مأموران با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی دو نفر از اعضای باند کلاهبرداران حرفه‌ای شده که پس از هماهنگی قضایی طی یک عملیات ضربتی هر دو متهم را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی لرستان با بیان اینکه متهمان در تحقیقات پلیسی به 90 فقره کلاهبرداری از شهروندان به ارزش 260 میلیارد ریال در سطح شهرستان خرم‌آباد معترف شده‌اند، گفت: پرونده به همراه مال‌باختگان برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی ارسال شد.
سردار الهی، گفت: افزایش احساس امنیت مردم مهم‌ترین دغدغه پلیس است و از شهروندان می‌خواهیم تا ضمن رعایت نکات ضروری، کلیه موارد مشکوک را از طریق تلفن 110 دراسرع‌وقت به پلیس اطلاع دهند.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1033315/انهدام-باند-کلاهبرداری-میلیاردی-در-خرم‌آباد
بستن   چاپ